Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim kochanym staraczką. Staramysię od niedawna, ponieważ dopiero drugi cykl. Pół roku temu poroniłam i teraz trochę schizuje. Nie chcę wszystkich dookoła tym zamęczać, więc mam nadzieję, że tutaj znajdę trochę wsparcia. Cieszę się, że są takie meijsca jak te. Miło mi was poznać
-
Witaj Przezroczysta i zapraszmay do Nas
Dziewczyny wszystkiego najlepszego ja właśnie wróciłam z babskiego wieczoru, trzeba sie wyluzować i sie udało od meza dostałam cmentarne stokrotki ale liczy sie gest Hahaha
Miłego wieczoru :*agus267 lubi tę wiadomość
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
Przezroczysta wrote:Cześć wszystkim kochanym staraczką. Staramysię od niedawna, ponieważ dopiero drugi cykl. Pół roku temu poroniłam i teraz trochę schizuje. Nie chcę wszystkich dookoła tym zamęczać, więc mam nadzieję, że tutaj znajdę trochę wsparcia. Cieszę się, że są takie meijsca jak te. Miło mi was poznać
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
agus267 wrote:Idę jutro na 8.20. Tak więc wszystko będę wiedział. Jak nie było owulacji to jestem ciekawa co mi powie żeby jednak ona była. No chyba mnie nie zostawi z tym wszystkim?!
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Aga wez zapytaj sie gin jak to jest z tymi testami owulacyjnymi czy jak sa negatywne to znaczy ze nie było owulacji ogolnie czy wierzyć im zobaczymy co powie :p5cs.
-
Hej dziewczyny, może bez lekarza od Agus267 Wam odpowiem otóz testy owulacyjne wykrywają kiedy ciało przygotowuje się do owulacji czyli wyznacza "pik LH" po ktorym owulacja następuje zazwyczaj ok 24-36h. Jednakże testy owulacyjne nie potwierdzą, że owulacja się odbyła. To, że ciało się do niej przygotowuje nie daje gwarancji, że na pewno będzie owulacja. Dopiero wzrost temperatury badz USG (najlepiej) jest potwierdzeniem wystąpienia owulacji.
Słuchajcie rad koleżanki, która przez ostatni rok była jakieś 100000 razy u lekarzySkarpeta lubi tę wiadomość
KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Witajcie Kochane! Jestem tutaj nowa Staramy się z narzeczonym od niedawna. Od 3 lat choruję na Hashimoto. Jakiś czas temu zdecydowaliśmy się, że spróbujemy, a nóż widelec może się uda. I dupa Tak bardzo chcę dzidzi, że nie potrafię zająć myśli czymś innym. Dopiero w połowie tego cyklu zdecydowałam się na założenie tutaj konta i śledzenia swojego ciała. Mam nadzieję, że zaraz po @ uda nam się ! W zeszłym miesiącu robiłam badania (nie mam przy sobie bo jestem w pracy, ale z tego co pamiętam):
1. TSH- 1,12
2. Glukoza- 80
3. ATPO- 64,5 (podwyższone)
4. ATG- 325,9 ( norma do 115 wg synevo)
5. Witamina D- 28,7
6. Witamina B12- 503,7
Robiłam jeszcze prolaktynę i FSH, ale nie pamiętam wyników....
Trzymajcie się dziewczynki ! :* Miłego dnia kochane ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Czesc kobitki jak samopoczucia ? dzięki Meggie za info agus tez jestem ciekawa co powie lekarz. Ja miałam isc dzisiaj zapytac o te moje wyniki ale nie chce mi sie poczekam juz do wizyty
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Czesc milanovapat powiedz nam cos o sobie ile sie starasz ile masz lat moja kuzynka tez ma Hashimoto i lekarz mówił ze jeżeli by zdecydowala sie na dziecko to da radę a ze ma juz trójkę to wystarczy hehe
Cześć Kochana ! W maju 26 lat ! powoli się robię stara dupa dopiero 3 cykl tak na poważnie. Wcześniej nie myślałam o tym... Uważałam, że będzie to będzie. I nadszedł ten moment, gdzie postanowiliśmy, że spróbujemy. niestety... zaczynam aż schizować Aż wstyd się przyznać ale dopiero teraz zaczynam dokładnie obserwować swoje ciało....
Mój lekarz stwierdził, że mam próbować... badania sama robię... -
Paulka z tego co czytałam to temperatura powinna się utrzymywać podwyższona do samego terminu @ jeśli spadnie tzn że @ będzie A jak będzie się utrzymywać to może oznaczać ciążę. Jak patrzyłam na wykresy ciążowe to tak właśnie było na nich.
Starania od 01.2018
Hej dziewczyny. Ja już nic z tego nie rozumiem! Byłam, sprawdził i co?....i prawdopodobnie owulacja była jakieś 2 dni temu, bo jest płyn w zatoce ale bardzo mało. Pytam się bo czy była czy nie a on na to że jest DUŻA szansa!No to zglupialam! Jeżeli owulacja była 2 dni temu to dupa blada mój mąż wtedy nie mógł i nie było przytulania . Ku..a jak nie urok to.....!
Co do testów i mierzenia temperatury i powiedz mi że testy tylko wskazują podwyższony LH. Więc mam sobie tymi testami głowy nie zawracać. A co do temperatury to mówił że tylko się niepotrzebnie stresujemy. Każda kobieta jest i każda ma inne wartości.
Jak się nie uda w tym cyklu to mam przyjechać po @ i da mi zastrzyk na pęknięcie. Tylko że termin owu wypada na święta więc pewno nicy z tym wszystkim.5cs.