Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
Mazia89 wrote:Agus ale to te nie było Przytulanka w dniu owulacji to jeszcze nic nie znaczy bo było dzień wcześniej A przecież plemniki żyją długo. Więc skoro owu była to nadzieja jest5cs.
-
Aguś nie denerwuj się, mazia ma rację, "chłopaki"mają długą żywotność i a nuż się udało;-)
Ja zrobiłam test owu. we wtorek negatywny chociaż niewiele brakowało do pozytywnego, w środę nie robiłam bo pić mi się chciało i opiłam się jak głupia i nie było sensu robić a wczoraj 100% negatyw, kreska ledwo widoczna i wczoraj bez przytulania. Więc nici z tego i kolejny cykl przedemną . Wiecie co nawet denerwować mi się już nie chce;-) -
Mnie we wtorek pobolewal jajnik. W środę rano test owu pozytywny i cały dzień dosyć mocny ból jajnika. Od niedzieli do środy włącznie ♡. Dzisiaj temperatura najwyższa ze wszystkich do tej por. Wczoraj była 36.22 A dzisiaj 36.68.
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Agus ale to te nie było Przytulanka w dniu owulacji to jeszcze nic nie znaczy bo było dzień wcześniej A przecież plemniki żyją długo. Więc skoro owu była to nadzieja jest
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Aga I Mazia to teraz macie dwa tygdonie czekania testujecie przed @ czy wcale?
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
Mazia89 wrote:Mnie we wtorek pobolewal jajnik. W środę rano test owu pozytywny i cały dzień dosyć mocny ból jajnika. Od niedzieli do środy włącznie ♡. Dzisiaj temperatura najwyższa ze wszystkich do tej por. Wczoraj była 36.22 A dzisiaj 36.68.
Paulka a Ty kiedy masz wizytę? Idziesz po te wyniki dzisiaj?5cs. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagus267 wrote:Miałam dokładnie takie same objawy. Tylko że mnie jajnik cały dzień pobolewa w środę. My od niedzieli do wtorku ♡ bo w środę już nie wyszło.. Nie mam w domu ani jednego testu i nie kupuje. Czekam na @, no chyba że jakimś cudem nie przyjdzie to wtedy kupię.
Paulka a Ty kiedy masz wizytę? Idziesz po te wyniki dzisiaj? -
nick nieaktualny
-
U mnie dzisiaj ponownie negatyw, a robie pepino 10-tki wiec są mega czułe. Ale wiecie co? Tak pomyślałam, że może to i dobrze... 16-go kwietnia mam HSG a ponoć po tym 3 cykle są kluczowe i najczęściej w nich wychodzi a z drugiej strony 2 maja wylatujemy do Azji na 2 tygodnie, więc może to będzie ten idealny czas? Może malusieńką pamiątkę z Azji przywiozę heheKIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Paulka89 wrote:Agusia nie ide bo tak jak mówi mazia będę siedziala i na necie czytala hehe lekarza mam za tydzień na 16tego na 16ta godzine
Kobitki, które prowadzą tutaj na ovu wykresy?5cs. -
Meggie1 wrote:U mnie dzisiaj ponownie negatyw, a robie pepino 10-tki wiec są mega czułe. Ale wiecie co? Tak pomyślałam, że może to i dobrze... 16-go kwietnia mam HSG a ponoć po tym 3 cykle są kluczowe i najczęściej w nich wychodzi a z drugiej strony 2 maja wylatujemy do Azji na 2 tygodnie, więc może to będzie ten idealny czas? Może malusieńką pamiątkę z Azji przywiozę hehe5cs.
-
Narobiłyście mi ostatnio smaka na naleśniki więc dzisiaj muszę zrobić na obiadek
Paulka ja w środę miałam taki dzień jakby mi ktoś zasilanie wyłączył, usypiałam na siedząco, jakoś zimno mi było, a wczoraj jeszcze mnie jajniki kuły a dzisiaj już ok:) Tylko mnie ta pogoda dobija, jak nie zimno to wietrznie,aż się nie chce nigdzie wychodzić, gdzie ta wiosna... -
nick nieaktualny