Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mazia89 wrote:Nie rozumiem tego do cholery kiedy ta owulacja niby ma być skoro temperatura idzie w dół...5cs.
-
nick nieaktualnyAgus i Mazia nie patrzcie na te owulacje i temperatury bo po co sie denerwujecie a moze sie uda zatestujecie i beda dwie kreski a nie potrzebnie nerwy tracicie bedzie dobrze kiedys sie uda LUZ LUZ I JESZCZE RAZ LUZ .
U mnie w zeszlych cyklach byla owulacja bo potem był skok temperatur, a i tak nic nie wyszło więc nie ma reguły z tym chyba
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d48397db4b1a.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 13:14
-
Paulka89 wrote:Agus i Mazia nie patrzcie na te owulacje i temperatury bo po co sie denerwujecie a moze sie uda zatestujecie i beda dwie kreski a nie potrzebnie nerwy tracicie bedzie dobrze kiedys sie uda LUZ LUZ I JESZCZE RAZ LUZ .
U mnie w zeszlych cyklach byla owulacja bo potem był skok temperatur, a i tak nic nie wyszło więc nie ma reguły z tym chyba
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d48397db4b1a.jpg
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Paulka szczerze to teraz żałuję że wogole zaczęłam mierzyć ta temperaturę bo faktycznie tylko się denerwuje. A mierze temperaturę w pochwie kupiłam termometr do owulacji z dwoma miejscami po przecinku.
Skarpeta lubi tę wiadomość
-
Mazia89 wrote:Paulka szczerze to teraz żałuję że wogole zaczęłam mierzyć ta temperaturę bo faktycznie tylko się denerwuje. A mierze temperaturę w pochwie kupiłam termometr do owulacji z dwoma miejscami po przecinku.5cs.
-
nick nieaktualnyMazia ty idziesz do lekarza co nie ? Wez zesz wypytaj sie jej o wszystko i bedziesz miec jasnosc . napisz sobie na kaeteczce o co chcesz zapytać bo to mozna zapomniec i bedziesz miec czarno na białym i juz.
Agus ale Ci dobrze tez bym gdzoes pojechała :p ehh czekam już na wakacje heheWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2018, 13:30
-
Paulka89 wrote:Mazia ty idziesz do lekarza co nie ? Wez zesz wypytaj sie jej o wszystko i bedziesz miec jasnosc . napisz sobie na kaeteczce o co chcesz zapytać bo to mozna zapomniec i bedziesz miec czarno na białym i juz.
Agus ale Ci dobrze tez bym gdzoes pojechała :p ehh czekam już na wakacje hehe
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Właśnie zawsze większości pytań zapominam i potem zła na siebie jestem. Jak macie jakieś pytania to piszcie o wszytko go wypytam sama też zapisze wszystko co mi przyjdzie do głowy. Też w następnym cyklu nie mierze temperatury!
-
Paulka89 wrote:Ja Ci powiem ze jak mierzylam temperaturę to tez miałam swira patrzyłam pozniej po owulacji czy był ten spadek implantacyjny a teraz mam to w nosie :p bo jak ma cos byc to bedzie
Witajcie kochane KOBITKI wszystkiego najlepszego w ten wspaniały dzień .. i nie tylko dziś ;p
Paulka masz w zupełności racje, ja miałam zacząć mierzyć tempke od tego cyklu... ale jakoś nei wiem... stwierdziłam że nei mogę się tak nakręcać...
jak ma być to będzie i owulka i wreszcie upragniona dzidzia...
miłego reszty dnia Wam laski życzęStaramy się o dzidziusia -
Dziewczyny a która teraz będzie testować? Ja patrząc na to, że wczoraj był negatyw to już czekam spokojnie na @ do niedzieli i nie będę szaleć z testami, bo chyba szkoda kasy i nerwów, skoro już przypuszczam co będzie...KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualnyRybkaaga wrote:Aguś górskie powietrze jak najbardziej wskazane, wiem coś o tym;-)
Kbitki wiecie co myślałam, że w tym cyklu będzie spokój z objawami a od wczoraj bolą piersi i bardziej czuje jajniki:-(
Meggie no następne jesteśmy my w kolejce ja @ mam na wtorek :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny