Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
No Paulka trzymam kciuki aby był pozytywny ale zrób jeszcze innej firmy
Mi niestety te paskowe zwykle tez dawały wiele razy taki cień cienia ale trzymam kciuki aby to bylo to!!!!
Ale emocje w końcu ktoś musi zacząć ta dobra passę ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 14:44
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatharina92 wrote:No Paulka trzymam kciuki aby był pozytywny ale zrób jeszcze innej firmy
Mi niestety te paskowe zwykle tez dawały wiele razy taki cień cienia ale trzymam kciuki aby to bylo to!!!!
Ale emocje w końcu ktoś musi zacząć ta dobra passę ♥️ -
Paulka89 wrote:Gorzej jak mnie w ciula zrobił i nadziei narobił hehe ;p
Mazia mysle odczekać do niedzieli i z porannego pierwszego moczu
A Ty nic nie myśl tylko jutro u lekarza wypytasz i wez wykres temperatur zobaczymy co powie .
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
Mazia89 wrote:Kotwica jeśli u mnie owulacja była to dopiero w 18 dniu... jutro się dowiem bo ide do lekarza
Ok. Doczytałam że masz długie cykle. To wtedy rzeczywiście zmienia postać rzeczy. Odniosłam Twój cykl do swojego tylko ze ja mam 28 dniowe cykle. No i zasugerowałam się monitoringiem i twoim psioczeniem na spadajaca temp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 14:56
Kotwica2018 -
Paulka89 wrote:Oby tak było wszystkie w marcu zaciazymy u ciebie juz koniec @? Teraz zbliza się najlepszy czas
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Paulka ja mam długie cykle ostatnio i poprzednio miałam owulacje w 21 dc więc nie widzę nic złego w tym wykresie...No ale może się nie znam.
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 jak dla mnie to pozytyw!!! Mi nigdy taki nie wyszedł w miare wyrazny, zeby jeszcze na zdjeciu było widać to dopiero. Jejku zrób jutro rano jeszcze raz! Powinien byc wyrazniejszy skoro mowisz, ze ten był z 4 sikania
Nie gratuluje jeszcze, żeby nie zapeszyć! Trzymam kciuki :*Paulka89 lubi tę wiadomość
KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
Kotwica2018 wrote:Na podstawie wykresu nie da się określić dokładnie kiedy była owulacja. Być może u Ciebie się przesunela owulacja i dopiero teraz wejdziesz w fazę wyższych temperatur. Ilo dniowe masz cykle?
Ok. Doczytałam że masz długie cykle. To wtedy rzeczywiście zmienia postać rzeczy. Odniosłam Twój cykl do swojego tylko ze ja mam 28 dniowe cykle. No i zasugerowałam się monitoringiem i twoim psioczeniem na spadajaca temp.
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a powiedzcie mi proszę jak to u Was wygląda pod kątem śluzu w dniach płodnych. Ja jeszcze pół roku temu miałam go mnóstwo, jak zaczęłam starać się o dziecko nagle zniknął. No wiem czy to kwestia psychiki czy czego. Mając w tym miesiącu teoretycznie dni płodne w okresie owulacji mój śluz przypominał w konsystencji bardzo lejący się balsam. Nie był ani trochę rozciągliwy. I tak co miesiąc od pół roku. Okres mam regularnie co 27-28 dni. Myslicie, że z takim śluzem uda mi się zajść w ciążę?Alison