Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMeggie1 wrote:Paulka89 jak dla mnie to pozytyw!!! Mi nigdy taki nie wyszedł w miare wyrazny, zeby jeszcze na zdjeciu było widać to dopiero. Jejku zrób jutro rano jeszcze raz! Powinien byc wyrazniejszy skoro mowisz, ze ten był z 4 sikania
Nie gratuluje jeszcze, żeby nie zapeszyć! Trzymam kciuki :* -
nick nieaktualnyAlisoon wrote:Dziewczyny a powiedzcie mi proszę jak to u Was wygląda pod kątem śluzu w dniach płodnych. Ja jeszcze pół roku temu miałam go mnóstwo, jak zaczęłam starać się o dziecko nagle zniknął. No wiem czy to kwestia psychiki czy czego. Mając w tym miesiącu teoretycznie dni płodne w okresie owulacji mój śluz przypominał w konsystencji bardzo lejący się balsam. Nie był ani trochę rozciągliwy. I tak co miesiąc od pół roku. Okres mam regularnie co 27-28 dni. Myslicie, że z takim śluzem uda mi się zajść w ciążę?
-
Paulka Twój Ryszard to tez agent widac
Alison psychika bardzo duzo robi może za bardzo myślisz i sie stresujesz, jeśli masz problem ze śluzem to polecam brać olejek z wiesiolka w każdym cyklu do momentu owulacji czyli w pierwszej czesci cyklu, mi duzo poprawił sluz
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualnyMazia Ty nie myśl nad ta owulacja a moze byla w srode to by było tak dwa tygodnie przed @ Ty działaj co drugi dzień albo codziennie jak Ci pasuje działaj do poniedziałku albo dłużej nie patrz ! Na te temperatury ani nic jakbym mogla kopla bym Cię w dupe Nooo
-
nick nieaktualny
-
Paulka super by było gdyby się potwierdziło ż niedzielę . Ja jakoś tym testom takim nie wierzę bo jeszcze nigdy się u mnie nie sprawdzily tzn ani owulacykne ani ciążowe. Może wtedy jakieś trefne kupiłam .
Alisson proponuję olej z wiesilka i siemię lniane. Dwa miesiące i jest super efekt5cs. -
nick nieaktualny
-
Urwało mi wcześniejsza wiadomość. Olej z wiesiołka zaczęłam brać w 7 dniu cyklu bo gdzieś przeczytałem, że pomaga. Więc to chyba było za późno hehe. Zastanawiam się tylko dlaczego jeszcze pół roku temu miałam dużo płodnego śluzu a teraz nic. Chyba niemożliwe, że mając 29 lat miałabym przez pół roku cykle bezowulacyjne?Alison
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny