Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulka z dnia na dzien powinna byc ciemniejsza ale rób z pierwszego porannego moczu wiesz najlepiej sprawdzić pozniej betę i przyrost bo ona mówi bardzo duzo i sa limity ile powinna wzrastać k wtedy wiadomo czy wszystko z ciaza okey
Paulka teraz mow, co ile ♥️? Tylko w te dni ? I pełen luz jak sie domyślam dawaj Nam tu rady
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jaki macie zazwyczaj sluz tuż po miesiączce ? Bo ja od dwóch dni mam ciągnący, mentny i taki pod kolor żółty bezzapachowy, nie mam żadnej infekcji i nic mi nie jest, badam sie średnio co drugi miesiąc u lekarza, głupieje bo nie jest go az tak mało miała któraś z Was tak ? Odstawiłam w tym cyklu wiesiołek żeby znowu mnie tak nie zalało Hehehehe
Katharina92 wrote:Dziewczyny jaki macie zazwyczaj sluz tuż po miesiączce ? Bo ja od dwóch dni mam ciągnący, mentny i taki pod kolor żółty bezzapachowy, nie mam żadnej infekcji i nic mi nie jest, badam sie średnio co drugi miesiąc u lekarza, głupieje bo nie jest go az tak mało miała któraś z Was tak ? Odstawiłam w tym cyklu wiesiołek żeby znowu mnie tak nie zalało Hehehehe
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
HAHAhahahaha Mazia nie podzielę sie bo sama długo czekałam po tym wiesiolku polecam go bo nawet z dni suchych zrobił mokre hahaah
Tylko żeby kolor żółty miał to dziwne No nic wrazie co jak nie minie to w czwartek i tak mam wizytę u gin to zapytam
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny