X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki 2018 ;) vol2
Odpowiedz

Staraczki 2018 ;) vol2

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2018, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazia daj znać jak po lekarzu ;)

• mindusia87 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2018, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Paulka po ostatnich badaniach tsh miałam na poziomie powyzej 7.
    7.7 dokładnie. A lek jaki dostalam to Eltroxin. Nie lecze sie w Polsce tylko w Danii :)

f2w3yx8dfotu0cc3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2018, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mindusia87 wrote:
    Hej Paulka po ostatnich badaniach tsh miałam na poziomie powyzej 7.
    7.7 dokładnie. A lek jaki dostalam to Eltroxin. Nie lecze sie w Polsce tylko w Danii :)
    O kurcze to faktycznie wynik dosyć duży :/ mój rekord to 6.19 i w kwietniu tego roku bedzie rok jak biore tabletki a mój lekarz powiedział ze po trzech miesiacach wynik się unormuje ;) ale u mnie co 6 tyg wynik jest różny :/ raz spada raz rosnie. A jak sie czujesz przy takim wyniku ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 10:13

• Kolorowaola Ekspertka

Wysłany: 10 marca 2018, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś powinnam dostać @

km5sroeqr29ccbje.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2018, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolorowaola wrote:
    Dziś powinnam dostać @
    To testuj !! ;)

• Kolorowaola Ekspertka

Wysłany: 10 marca 2018, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chce sie rozczarować,brzuch boli jak na okres :(

km5sroeqr29ccbje.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2018, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To poczekaj do jutra jak juz nie przyjdzie to wtedy moze ?

• Kolorowaola Ekspertka

Wysłany: 10 marca 2018, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak nie przyjdzie do rana to jutro testuje ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 11:01

Paulka89 lubi tę wiadomość

km5sroeqr29ccbje.png
  • Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 10 marca 2018, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89 wrote:
    Mazia daj znać jak po lekarzu ;)
    Paulka dam znać napewno. Jak narazie czekam bo lekarza jeszcze nie ma :/

Paulka89 lubi tę wiadomość

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
    24.04- pierwszy cykl z CLO
    27.06 - HSG jajowody drożne
  • Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 10 marca 2018, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po wizycie. Owulacja była na 100 % :D nie może określić dnia owulacji ale mówi że bardzo możliwe że właśnie w środę kiedy wyszedł pozytywny test i bolał jajnik. Mówił że lepiej jak plemniki poczekają na jajeczko. Pytałam jak z tą temperatura i powiedział że to nie jest tak że każda kobieta będzie miała temperaturę np 37 stopni bo to jest indywidualna sprawa każdego organizmu , najważniejsze że jest wogole skok. Jeśli pojawi się @ mam dzwonić umówić się na wizytę A jeśli nie to dopiero po tygodniu od terminu @ kazał zrobić test( akurat wytrzymam ) . Endometrium 10 mm więc mówi że dobre. Pozostaje czekać.

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2018, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super wieści a tak sie denerwowalas ze nie było ;) on sie zna :p to teraz czekaj ;) nie mierz juz temperatury bo sensu nie ma ;)

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 10 marca 2018, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89 wrote:
    No to super wieści a tak sie denerwowalas ze nie było ;) on sie zna :p to teraz czekaj ;) nie mierz juz temperatury bo sensu nie ma ;)
    Paulka nie będę mierzyć bo tylko będę sobie wkrecac że coś jest nie tak. To będą dluuuuuugie dwa tygodnie.

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2018, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe będą beda ;) musisz teraz znając sie czyms i nie dopatrywać się objawów !

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 10 marca 2018, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89 wrote:
    Hehe będą beda ;) musisz teraz znając sie czyms i nie dopatrywać się objawów !
    Nie będę się dopatrywać bo nie miałam żadnych objawów ani w jednej ani w drugiej ciąży :D

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2018, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To teraz zacznij cos dziergac Heheh albo coś ;) dobrze ze Ci humor wrocil w sensie ze nie masz dola juz ;)

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 10 marca 2018, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89 wrote:
    To teraz zacznij cos dziergac Heheh albo coś ;) dobrze ze Ci humor wrocil w sensie ze nie masz dola juz ;)
    Trochę mi się humor poprawił bo bałam się żeby znowu torbiel się nie zrobiła ale skoro owulacja była to jest ok :D chociaż i tak mam przeczucie że się nie udało ale postaram się o tym nie myśleć

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • agus267 Koleżanka

Wysłany: 10 marca 2018, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazia89 wrote:
    Ja już po wizycie. Owulacja była na 100 % :D nie może określić dnia owulacji ale mówi że bardzo możliwe że właśnie w środę kiedy wyszedł pozytywny test i bolał jajnik. Mówił że lepiej jak plemniki poczekają na jajeczko. Pytałam jak z tą temperatura i powiedział że to nie jest tak że każda kobieta będzie miała temperaturę np 37 stopni bo to jest indywidualna sprawa każdego organizmu , najważniejsze że jest wogole skok. Jeśli pojawi się @ mam dzwonić umówić się na wizytę A jeśli nie to dopiero po tygodniu od terminu @ kazał zrobić test( akurat wytrzymam ) . Endometrium 10 mm więc mówi że dobre. Pozostaje czekać.
    Mazia89 super wiadomość :-). Kurde ale by było super gdyby Ci się teraz udało w tym cyklu :-). Ja raczej nie widzę u mnie szans bo owulacja była w środę a we wtorek wieczorem ostatnie przytulania :-(. Jakoś nie wierzę że plemniki przeżywają kilka dni. Ja czekam na @ I zaczynam od nowego cyklu bez spiny bo tak samo jak i Tobie tak i mi powiedział lekarz to samo że mierzenie temperatury u każdej kobiety to sprawa indywidualna. A po co się denerwować jak można przecież na spokojnie wszystko robić.

5cs.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2018, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus jest duza szansa ze sie udało skoro owulacja byla w srode a ❤❤we wtorek to jest naprawde duza szansa ;) mazia napisala ze lepiej jak plemniki czekają ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2018, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tak szczerze powiem, że bardzo zle zrobiłam z tymi testami zaluje :( najgorzej sie obawiam że przyjdzie @ i bedzie po ptokach:/

• Kolorowaola Ekspertka

Wysłany: 10 marca 2018, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89 a kiedy powinnaś dostać @?

km5sroeqr29ccbje.png
‹‹ 49 50 51 52 53 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ