Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymindusia87 wrote:Hej Paulka po ostatnich badaniach tsh miałam na poziomie powyzej 7.
7.7 dokładnie. A lek jaki dostalam to Eltroxin. Nie lecze sie w Polsce tylko w DaniiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 10:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja już po wizycie. Owulacja była na 100 % nie może określić dnia owulacji ale mówi że bardzo możliwe że właśnie w środę kiedy wyszedł pozytywny test i bolał jajnik. Mówił że lepiej jak plemniki poczekają na jajeczko. Pytałam jak z tą temperatura i powiedział że to nie jest tak że każda kobieta będzie miała temperaturę np 37 stopni bo to jest indywidualna sprawa każdego organizmu , najważniejsze że jest wogole skok. Jeśli pojawi się @ mam dzwonić umówić się na wizytę A jeśli nie to dopiero po tygodniu od terminu @ kazał zrobić test( akurat wytrzymam ) . Endometrium 10 mm więc mówi że dobre. Pozostaje czekać.
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:No to super wieści a tak sie denerwowalas ze nie było on sie zna :p to teraz czekaj nie mierz juz temperatury bo sensu nie ma
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Hehe będą beda musisz teraz znając sie czyms i nie dopatrywać się objawów !
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:To teraz zacznij cos dziergac Heheh albo coś dobrze ze Ci humor wrocil w sensie ze nie masz dola juz
Starania od 01.2018
Mazia89 wrote:Ja już po wizycie. Owulacja była na 100 % nie może określić dnia owulacji ale mówi że bardzo możliwe że właśnie w środę kiedy wyszedł pozytywny test i bolał jajnik. Mówił że lepiej jak plemniki poczekają na jajeczko. Pytałam jak z tą temperatura i powiedział że to nie jest tak że każda kobieta będzie miała temperaturę np 37 stopni bo to jest indywidualna sprawa każdego organizmu , najważniejsze że jest wogole skok. Jeśli pojawi się @ mam dzwonić umówić się na wizytę A jeśli nie to dopiero po tygodniu od terminu @ kazał zrobić test( akurat wytrzymam ) . Endometrium 10 mm więc mówi że dobre. Pozostaje czekać.5cs.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny