Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Ja nie śpię. Jakoś nic mi się nie chce...znowu mnie jakis dół łapie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 22:07
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,długo mnie nie było.Dziś termin @. Od tygodnia okropny ból piersi,brzuch pobolewa ;/. Ból piersi zawsze mijał 2/3 dni przed miesìączką a teraz trwa nadal. Oprócz tego na tylko jednej wyszły mi strasznie widoczne żyły.Aa i jeszcze zaobserwowałam sporo kremowego śluzu. Poza tym czuje że @ zawita
-
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Hej Paulka ja się właśnie przed chwilą obudziłam:D powtarzałas test z porannego moczu ?
Kolorowaola miejmy nadzieje ze @ nie nadejdzie a kiedy masz @?
Agus to nie dobrze ze chorobsko Cię rozbiera:/ ale jak każdy chory to ciężko nie zarazić się u mnie syn jak chory ja też zawsze jestem
Mazia trzymam kciuki za udana wizyte wypytaj wszystko kiedy ta owulacja była co i jak i pokaz te temperatury swoje jejWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 08:50
-
agus267 wrote:Hej dziewczyny. A mnie jakaś choroba chyba dopada . Kaszel, karmtar i ból głowy:-(.
Mazia89 jak tam samopoczucie przed wizytą? Czekam z niecierpliwością na dobre wieści? Miarzylas temperature?
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
Kolorowaola wrote:Hej dziewczyny,długo mnie nie było.Dziś termin @. Od tygodnia okropny ból piersi,brzuch pobolewa ;/. Ból piersi zawsze mijał 2/3 dni przed miesìączką a teraz trwa nadal. Oprócz tego na tylko jednej wyszły mi strasznie widoczne żyły.Aa i jeszcze zaobserwowałam sporo kremowego śluzu. Poza tym czuje że @ zawita
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Ja wczoraj byłam u lekarza i dostałam lek na obniżenie tsh. Oby zaczął jak najszybciej działać. Za miesiąc mam sie zglosic na kontrolne badanie krwi.
Mnie się wydaje, ze ja byłam ostatnio w ciąży sądząc po objawach jakie miałam. Bo takich objawow jakie wtedy miałam nie mam na codzień. Tylko pewnie przez tsh ta komórka nie mogła się utrzymać i skonczylo się @. No ale pocieszam się, że bedą inne cykle. I że za miesiąc albo dwa może akurat zobacze upragnione 2 II na tescie -
nick nieaktualnymindusia87 wrote:Witajcie Ja wczoraj byłam u lekarza i dostałam lek na obniżenie tsh. Oby zaczął jak najszybciej działać. Za miesiąc mam sie zglosic na kontrolne badanie krwi.
Mnie się wydaje, ze ja byłam ostatnio w ciąży sądząc po objawach jakie miałam. Bo takich objawow jakie wtedy miałam nie mam na codzień. Tylko pewnie przez tsh ta komórka nie mogła się utrzymać i skonczylo się @. No ale pocieszam się, że bedą inne cykle. I że za miesiąc albo dwa może akurat zobacze upragnione 2 II na tescie
Kolorowaola kiedy masz mieć @ -
nick nieaktualnyRybkaaga wrote:Paulka to już chyba pocichaczu można ci gratulować;-)a tak się martwiłaś, że owulacji nie było:-)