Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Ja nie śpię. Jakoś nic mi się nie chce...znowu mnie jakis dół łapie
jeszcze masz dwa tygodnie długiego czekania
jutro ten lekarz to ci wszystko wyjaśni itd
będzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 22:07
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,długo mnie nie było.Dziś termin @. Od tygodnia okropny ból piersi,brzuch pobolewa ;/. Ból piersi zawsze mijał 2/3 dni przed miesìączką a teraz trwa nadal. Oprócz tego na tylko jednej wyszły mi strasznie widoczne żyły.Aa i jeszcze zaobserwowałam sporo kremowego śluzu. Poza tym czuje że @ zawita
-
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Hej Paulka ja się właśnie przed chwilą obudziłam:D powtarzałas test z porannego moczu ?
Kolorowaola miejmy nadzieje ze @ nie nadejdziea kiedy masz @?
Agus to nie dobrze ze chorobsko Cię rozbiera:/ ale jak każdy chory to ciężko nie zarazić sięu mnie syn jak chory ja też zawsze jestem
Mazia trzymam kciuki za udana wizyte wypytaj wszystko kiedy ta owulacja była co i jaki pokaz te temperatury swoje jej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 08:50
-
agus267 wrote:Hej dziewczyny. A mnie jakaś choroba chyba dopada
. Kaszel, karmtar i ból głowy:-(.
Mazia89 jak tam samopoczucie przed wizytą? Czekam z niecierpliwością na dobre wieści? Miarzylas temperature?
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
Kolorowaola wrote:Hej dziewczyny,długo mnie nie było.Dziś termin @. Od tygodnia okropny ból piersi,brzuch pobolewa ;/. Ból piersi zawsze mijał 2/3 dni przed miesìączką a teraz trwa nadal. Oprócz tego na tylko jednej wyszły mi strasznie widoczne żyły.Aa i jeszcze zaobserwowałam sporo kremowego śluzu. Poza tym czuje że @ zawita
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Ja wczoraj byłam u lekarza i dostałam lek na obniżenie tsh. Oby zaczął jak najszybciej działać. Za miesiąc mam sie zglosic na kontrolne badanie krwi.
Mnie się wydaje, ze ja byłam ostatnio w ciąży sądząc po objawach jakie miałam. Bo takich objawow jakie wtedy miałam nie mam na codzień. Tylko pewnie przez tsh ta komórka nie mogła się utrzymać i skonczylo się @. No ale pocieszam się, że bedą inne cykle. I że za miesiąc albo dwa może akurat zobacze upragnione 2 II na tescie -
nick nieaktualnymindusia87 wrote:Witajcie
Ja wczoraj byłam u lekarza i dostałam lek na obniżenie tsh. Oby zaczął jak najszybciej działać. Za miesiąc mam sie zglosic na kontrolne badanie krwi.
Mnie się wydaje, ze ja byłam ostatnio w ciąży sądząc po objawach jakie miałam. Bo takich objawow jakie wtedy miałam nie mam na codzień. Tylko pewnie przez tsh ta komórka nie mogła się utrzymać i skonczylo się @. No ale pocieszam się, że bedą inne cykle. I że za miesiąc albo dwa może akurat zobacze upragnione 2 II na tescie
Kolorowaola kiedy masz mieć @ -
nick nieaktualnyRybkaaga wrote:Paulka to już chyba pocichaczu można ci gratulować;-)a tak się martwiłaś, że owulacji nie było:-)
jakbym byla w polsce poszlabym na to bthcg i bym wiedziala na czym stoję
a tak dupa...