Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowiedziec wam objawy ? Zryte sny od trZech dni masakra jakas Heheh dzisiaj mi sie śniło ze miałam dwie jedynki z historii i na następny dzień miał byc test a ja nie miałam nawet książki a jak chciałam z kserowac kilka stron od kolezanki to było zamkniete ksero i obudziłam sie zlana potem hehehehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulka super wyglada na to, ze Ci sie udało! Ale sie cieszę ale jednocześnie zazdroszczę i chyba mam większego dola bo o jedna juz mniej i mam wrażenie, ze wkoncu zostanę tu sama
Trzymam kciuki ale na to wychodzi, ze to ciaza! ♥️
Ja niestety nie miałam czasu na monitoring w tym cyklu ale ide w czwartek to bedzie 14dc na kontrol do gin to zobaczę czy chociaż jest jakiś ślad, ze owu bedzie tzn czy sa pecherzyki chce na luzie to wziąć mam za duzo na głowie wiec nie myśle az tak, testy owu tez mam ale im nie ufamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 15:50
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualnyDziekuje
Ja jak zobaczyłam ze mam testy negatywne to owszem było ❤❤ale bez jakis nadziei bo wiedziałam ze nie bedzie nic z tego objawow tez sie nie doszukiwalam wiec moge powiedzieć ze to mój najlajtowy cykl.
Katharina nie smutaj sie bo każdej z was sie uda to był mój 6 cykl jakby co ale jak juz we wtorek @ nie przyjdzie oficjalnie wejdzie mi w glowe ze udało sie
A i mam nadzieję ze mimo ze "udało sie " to bede mogla posiedziec z wami az wszystkie zaciaza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agus267 wrote:Chyba wszystkie mamy takie myśli:-(.
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny