Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie mniej więcej ok 2mm rośnie na dobę. Tylko że temperatura dzisiaj wcale nie wyższa więc nie wiem czy będzie owulacja czy zrobi się torbiel. Najlepsze jest to że tutaj na wykresie z Ovufreind wyliczył mi że w niedzielę była owulacja.Mazia89 wrote:Agus wczoraj miałaś 24 mm pęcherzyk? Z moich wyliczeń od piątku jeśli rośnie w takim tempie jak ostatnio to też wczoraj 24 mm by miał5cs.
-
Ja już w link wcześniej weszłam i zobaczyłam. Pisałam właśnie że nawet paznokcie mamy podobne:D Agus powiedz mi Wy codziennie działacie?agus267 wrote:No w końcu się udało:-)

Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
Tyle emocji a to owulacyjne
myslalam juz, ze pozytywne testy macie, mam nadzieje, ze następne właśnie takie bedą
ja jestem mega słaba, nie mam apetytu, schudłam 4 kg od zeszłego tygodnia, raczej to nie jakaś grypa, nie wiem co mi jest taka cały czas zestresowana jestem serce mi wali jak głupie spać nie moge, fakt z mężem mamy trochę kłótni Ale wieczorem i tak działamy. Hehe nie wiem co mi jest
nie myśle teraz nawet o ciazy bo mam 6 dc
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
To ja będę wiedział szybciejMazia89 wrote:Ja w sobotę idę do lekarza.
. Co do Twojego pytania jak wpływa stosunek na plemniki to mi ginekolog mówił że mamy działać co dziennie. Więc my działam co dziennie od niedzieli. I tak się dziwię że mój mąż daje radę
. Jeszcze dzisiaj go zaatakuje
5cs. -
Hmmm a robiłaś badania, mocz morfologia? Może jakaś depresja Cię złapała? O tej porze roku to normalne.Katharina92 wrote:Tyle emocji a to owulacyjne
myslalam juz, ze pozytywne testy macie, mam nadzieje, ze następne właśnie takie bedą
ja jestem mega słaba, nie mam apetytu, schudłam 4 kg od zeszłego tygodnia, raczej to nie jakaś grypa, nie wiem co mi jest taka cały czas zestresowana jestem serce mi wali jak głupie spać nie moge, fakt z mężem mamy trochę kłótni Ale wieczorem i tak działamy. Hehe nie wiem co mi jest
nie myśle teraz nawet o ciazy bo mam 6 dc5cs. -
Agus my dokładnie tak samo od niedzieli działamy i stąd moje pytanie o te plemnikiagus267 wrote:To ja będę wiedział szybciej
. Co do Twojego pytania jak wpływa stosunek na plemniki to mi ginekolog mówił że mamy działać co dziennie. Więc my działam co dziennie od niedzieli. I tak się dziwię że mój mąż daje radę
. Jeszcze dzisiaj go zaatakuje 
to jak lekarz tak powiedział to mnie uspokoilas

Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
A u mnie zaczął się dzisiaj nowy cykl. Przyszła ta wredna @. No nic w pt ide do lekarza z wynikami mojego tsh. Podreguluje troche to tsh a od kwietnia z mężem zaczynamy starania o bobaska na nowo. Synek zaprowadzony do przedszkola a ja mam teraz czas tylko dla siebie
Skarpeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIle masz tsh ?mindusia87 wrote:A u mnie zaczął się dzisiaj nowy cykl. Przyszła ta wredna @. No nic w pt ide do lekarza z wynikami mojego tsh. Podreguluje troche to tsh a od kwietnia z mężem zaczynamy starania o bobaska na nowo. Synek zaprowadzony do przedszkola a ja mam teraz czas tylko dla siebie

-
nick nieaktualny