Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
Mazia89 wrote:Agus wczoraj miałaś 24 mm pęcherzyk? Z moich wyliczeń od piątku jeśli rośnie w takim tempie jak ostatnio to też wczoraj 24 mm by miał5cs.
-
agus267 wrote:No w końcu się udało:-)
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
Tyle emocji a to owulacyjne myslalam juz, ze pozytywne testy macie, mam nadzieje, ze następne właśnie takie bedą ja jestem mega słaba, nie mam apetytu, schudłam 4 kg od zeszłego tygodnia, raczej to nie jakaś grypa, nie wiem co mi jest taka cały czas zestresowana jestem serce mi wali jak głupie spać nie moge, fakt z mężem mamy trochę kłótni Ale wieczorem i tak działamy. Hehe nie wiem co mi jest nie myśle teraz nawet o ciazy bo mam 6 dc
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
Mazia89 wrote:Ja w sobotę idę do lekarza.5cs.
-
Katharina92 wrote:Tyle emocji a to owulacyjne myslalam juz, ze pozytywne testy macie, mam nadzieje, ze następne właśnie takie bedą ja jestem mega słaba, nie mam apetytu, schudłam 4 kg od zeszłego tygodnia, raczej to nie jakaś grypa, nie wiem co mi jest taka cały czas zestresowana jestem serce mi wali jak głupie spać nie moge, fakt z mężem mamy trochę kłótni Ale wieczorem i tak działamy. Hehe nie wiem co mi jest nie myśle teraz nawet o ciazy bo mam 6 dc5cs.
-
agus267 wrote:To ja będę wiedział szybciej . Co do Twojego pytania jak wpływa stosunek na plemniki to mi ginekolog mówił że mamy działać co dziennie. Więc my działam co dziennie od niedzieli. I tak się dziwię że mój mąż daje radę . Jeszcze dzisiaj go zaatakuje
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
A u mnie zaczął się dzisiaj nowy cykl. Przyszła ta wredna @. No nic w pt ide do lekarza z wynikami mojego tsh. Podreguluje troche to tsh a od kwietnia z mężem zaczynamy starania o bobaska na nowo. Synek zaprowadzony do przedszkola a ja mam teraz czas tylko dla siebie
Skarpeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymindusia87 wrote:A u mnie zaczął się dzisiaj nowy cykl. Przyszła ta wredna @. No nic w pt ide do lekarza z wynikami mojego tsh. Podreguluje troche to tsh a od kwietnia z mężem zaczynamy starania o bobaska na nowo. Synek zaprowadzony do przedszkola a ja mam teraz czas tylko dla siebie
-
nick nieaktualny