Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe widzę, ze łączy Nas jedno - czarne myśli Paulka ja okres planowo mam na 1.03. Z tym, ze odpocznę w Pl to nie wiem bo jedziemy do rodziny męża z która jestem skłócona haha wiec zamienię motykę na kijek haha
Jeśli Nam teraz nie wyszło to odpuszczam, ide do nowej pracy, za miesiąc jedziemy na urlop, po prostu sie wyłączam
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualnymindusia87 wrote:Paulka89 no wiem właśnie. Pierwszy raz mam taki wykres i tak wysoką temperature jak dziś. Ponad 37. Sama byłam w szoku jak rano mierzyłam. No zobaczymy co z tego wyjdzie. Dzisiaj mnie coś zaczynają piersi pobolewać ale nie wiem czy to nie są czasami zakwasy, bo odchudzam się tak samo i dość intensywnie ćwicze. Chociaż dwa dni temu rano miałam ból jajnika z lewej strony.A wczoraj nad ranem śnił mi się pozytywny test ciążowy. Aleeeee już się nie nakręcam bo takie nakręcanie i tak nic nie da. Pozostaje tylko czekać.To super jak na 7 kwietnia masz wizyte USG. Zobaczysz swoją fasolinkę. Super takie wiadomości cieszą
-
nick nieaktualnyKatharina92 wrote:Hehe widzę, ze łączy Nas jedno - czarne myśli Paulka ja okres planowo mam na 1.03. Z tym, ze odpocznę w Pl to nie wiem bo jedziemy do rodziny męża z która jestem skłócona haha wiec zamienię motykę na kijek haha
Jeśli Nam teraz nie wyszło to odpuszczam, ide do nowej pracy, za miesiąc jedziemy na urlop, po prostu sie wyłączam -
Mazia no właśnie na świetach powinnam mieć @ 1.04 albo 2.04 tak niby wyznaczyło ovu.
Paulka89 ja też się wole nie nakręcać. Lepiej mieć niespodziankę i być miło zaskoczoną. Paulka89 a jak to było u ciebie? Ty miałas jakieś przeczucia że to ciąża? Że ten cykl okazał się szczęśliwy. Jakieś objawy po których pomyślałaś "Udało się jestem w ciąży" Czy to było dla ciebie totalne zaskoczenie -
nick nieaktualnymindusia87 wrote:Mazia no właśnie na świetach powinnam mieć @ 1.04 albo 2.04 tak niby wyznaczyło ovu.
Paulka89 ja też się wole nie nakręcać. Lepiej mieć niespodziankę i być miło zaskoczoną. Paulka89 a jak to było u ciebie? Ty miałas jakieś przeczucia że to ciąża? Że ten cykl okazał się szczęśliwy. Jakieś objawy po których pomyślałaś "Udało się jestem w ciąży" Czy to było dla ciebie totalne zaskoczenieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 14:35
-
Paulka89 wrote:Nie wlasnie ja ani objawow ani nic czułam sie jak na @ do tego robiłam testy owulacyjne gdzie każdy był negatywny i przez to wiedziałam że no skoro owulacji nie było to ciąży tez nie bedzie, a ze w szafce w lazience miałam kilka zapasow testów mowie a zrobie sobie co mi zależy zrobiłam odłożyłam patrzę cień cienia jedyne co pamiętam zatestowalam w 9dpo i dzień wcześniej albo dwa miałam takie zryte sny ze masakra :p
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki:-) nie odzywam się bo jakoś nie mam weny do pisania:-\ w tym cyklu podchodze na luzie bo i tak nic z tego nie będzie, jestem na lekach a jak będzie owulacja to mój będzie w pracy a później jesteśmy u rodziców więc luzik;-)
Paulka oby szybko przeszły ci mdłości:-) -
Katharina92 wrote:Hahahah tez panietam ale ja czuje, ze sie nie udało i juz Paulka zatestuje zobaczymy co wyjdzie
Starania od 01.2018
mindusia87 wrote:Mazia no właśnie na świetach powinnam mieć @ 1.04 albo 2.04 tak niby wyznaczyło ovu.
Paulka89 ja też się wole nie nakręcać. Lepiej mieć niespodziankę i być miło zaskoczoną. Paulka89 a jak to było u ciebie? Ty miałas jakieś przeczucia że to ciąża? Że ten cykl okazał się szczęśliwy. Jakieś objawy po których pomyślałaś "Udało się jestem w ciąży" Czy to było dla ciebie totalne zaskoczenie
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualnyMiałam pisać gdzie Ty Rybkaaga zaginelas w akcji znowu jak po lekarzu co wyszło ? Infekcja czy co ?
Katharina i mindusia jeszcze 4 dni i będziemy wszystko wiedzieć !! Musi sie w końcu ktorejs udac nooo !!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 17:00
-
Paulka89 czyli widzę że ta ciąża to było dla ciebie totalne zaskoczenie. Domyślam się jaka musiała ci towarzyszyć radość. Takie niespodzianki są najlepsze.
katharina92 na to wygląda Śmieje się bo jakby mi się w tym cyklu udało to wg daty ostatniej miesiączki dziecko urodziłoby się 10 grudnia. A mój synek jest z 10 lipca. To by dopiero było. Mieć dwójkę dzieci z 10 dnia ale inny miesiąc. Ale już się nie nakręcam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja jakie mam nerwy to wow jechałam sobie z pracy wyjechał mi jakis dziadek znaczy wpierniczył się i później wlekłam się za nim 20 no myślałam ze wyjdę i wywleke go z tego auta no !!! Takie mam napady złości :o
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 21:52
-
Ja dopiero od lekarza wróciłam. Pęcherzyk 14 mm endometrium 10mm więc w tym cyklu dużo wcześniej będzie owulacja bo koło poniedziałku. U mnie jest wszystko ok z wynikami też więc zostaje badanie nasienia którego jak się okazało nie możemy zrobić u nas w mieście:/
Starania od 01.2018
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Ja dopiero od lekarza wróciłam. Pęcherzyk 14 mm endometrium 10mm więc w tym cyklu dużo wcześniej będzie owulacja bo koło poniedziałku. U mnie jest wszystko ok z wynikami też więc zostaje badanie nasienia którego jak się okazało nie możemy zrobić u nas w mieście:/
wszystkie wyniki w porządku to teraz musisz poszukać gdzie najbliżej was mozna zrobic to badanie i isc ;p to juz bedziesz miała wszystko jasne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2018, 08:27
-
nick nieaktualny