Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wydaje mi się że u Ciebie ten stosunek jest ok. Powinien być 1:1 ale podobno poniżej 0,5 jest już traktowany jako niepokojący. Wysokie Fsh świadczy o rezerwie jajników a LH jak jest podwyższone do o Pco. Nie wiem jakie u Ciebie są normy.Mazia89 wrote:Agus A powiesz mi jak to jest z tym lh:fsh? Wychodzi mi 0.675cs.
-
nick nieaktualnyMazia trzymaj znalazłam taki kalkulator
do wyliczenia ft3 ft4 ale jak zyje tyle lat pierwsze slysze o takim czyms
wdl mnie masz jak najbardziej dobry wynik tarczycy nie zaprzataj sobie nim głowy .
http://www.chorobytarczycy.eu/kalkulator
Ja mierzylam swój i nie mam 50/50 .Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2018, 10:55
-
Paulka sprawdzalam to wlasnie ale nie zamierzam się tym martwić bo wątpię żeby ktoś miał takie książkowe wyniki. Wyniki są w normie to najważniejszePaulka89 wrote:Mazia trzymaj znalazłam taki kalkulator
do wyliczenia ft3 ft4 ale jak zyje tyle lat pierwsze slysze o takim czyms
wdl mnie masz jak najbardziej dobry wynik tarczycy nie zaprzataj sobie nim głowy .
http://www.chorobytarczycy.eu/kalkulator
Ja mierzylam swój i nie mam 50/50 .
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
Pójdziesz do lekarza to Ci wytłumaczy ale moim zdaniem wszystko jest ok. Szkoda że przy tym nie zrobilas prolaktyny. Ale ja myślę że prolaktyne będziesz miała dobra bo zazwyczaj wychodzi zawyżoną jak kest LH wysokie.Mazia89 wrote:Bardziej mi chodzi o to fsh i lh5cs.
-
nick nieaktualnyTak prolaktyne z progesteronem zrób sobie albo w 21dc albo 7 dni przed @ .
Zle sie czuje w sensie od rana do 19/20 godziny ciagle mi niedobrze
i siły nie mam na nic , jak mam do pracy jechać to tragedia jest
dzisiaj tez rzygłam z rana ;p A wode tylko pilam.
-
Pracujesz ? Myślałam że nie:DPaulka89 wrote:Tak prolaktyne z progesteronem zrób sobie albo w 21dc albo 7 dni przed @ .
Zle sie czuje w sensie od rana do 19/20 godziny ciagle mi niedobrze
i siły nie mam na nic , jak mam do pracy jechać to tragedia jest
dzisiaj tez rzygłam z rana ;p A wode tylko pilam.
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie dzisiaj taka pochmurna pogoda. Aż się nic nie chce siedzę teraz na forum i was podczytuje. Paulka89 zaintrygował mnie ten kalkulator co podesłałaś. Do sprawdzenia u siebie ft3 i ft4. Liczbowo mieszcze się w granicach. Natomiast stosunek procentowy wychodzi mi 31,00% / 30,70%. Nie wiem co to oznacza. Nie znam się na tym. Może ktoś mi to rozjaśni