X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki 2018 ;) vol2
Odpowiedz

Staraczki 2018 ;) vol2

Oceń ten wątek:
  • Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 24 marca 2018, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89 wrote:
    Czesc Mazia to dobrze ze zrobilas sobie te badania bedziesz wiedzieć na czym stoisz , a zrobiłaś sobie tarczyce o ft3 i ft4?
    Tak dzisiaj już przeszło , wczoraj tak raz jeden rwal raz drugi i tak ciągle :/ A dzisiaj póki co nic ;)
    Tsh ft3 i ft4 zrobię w poniedziałek bo w innym laboratorium. Wyniki będę mieć we wtorek już wszystkie A w środę do lekarza

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
    24.04- pierwszy cykl z CLO
    27.06 - HSG jajowody drożne
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2018, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazia No to dobrze to daj znacz jak bedziesz mieć wyniki ;) oby wszystko było dobrze ;)
    Katharina ja juz czekam na twoje testowanie jakby to było moje :p ale jeszcze tydzień i będziemy wiedzieć ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2018, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się tak kiepsko czuje :/ od rana do nocy ciagle mi nie dobrze nie wymuotuje ale ciagle mnie mdli do tego w nocy wstaje po 4 razy siku tak mnie cisnie na pęcherz :(. I nic mi sie nie chce :/

• Katharina92 Przyjaciółka

Wysłany: 24 marca 2018, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89 wrote:
    Mazia No to dobrze to daj znacz jak bedziesz mieć wyniki ;) oby wszystko było dobrze ;)
    Katharina ja juz czekam na twoje testowanie jakby to było moje :p ale jeszcze tydzień i będziemy wiedzieć ;)
    Dokładnie jeszcze tydzień i będziemy wiedzieć :D

03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
    08.2017 rozpoczęcie starań
  • mindusia87 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2018, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Już pewnie nie zdążę was nadrobić. Ja po prawie dwutygodniowej przerwie dzisiaj mam Internet. U mnie w porządku. Synek od poniedziałku do przedszkola nie chodzi. Ma przerwę przedświąteczna. Nie jestem w temacie i nie jestem na bieżąco. Paulka89 gratuluje. Wszystkim pozostałym staraczkom którym udało się zaciazyc tak samo. Za resztę
    trzymam kciuki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 12:49

f2w3yx8dfotu0cc3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2018, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc mindusia dzięki ;) u nas tez dzieci chodza do szkoły do czwartku i wracają dopiero 16tego kawietnia troche poleniuchujemy ;)
    A jak twoja tarczyca ? Bo z tego co pamiętam mialas duży wynik ,robilas jeszcze raz tsh ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2018, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu nadal cisza :/

• mindusia87 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2018, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89 leki biorę i 9 kwietnia mam się zgłosić na ponowne badanie krwi. Lekarka oceni czy jest lepiej czy lek działa. A jak nie to przepisze inny. Od początku marca się odchudzam schudłam już prawie 3 kilo. Może i nie jest to dużo ale kazy kg w dół cieszy

Skarpeta lubi tę wiadomość

f2w3yx8dfotu0cc3.png
  • Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 25 marca 2018, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasze forum zamiera :/ szkoda

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • Isaura81 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2018, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mindusia87 wrote:
    Paulka89 leki biorę i 9 kwietnia mam się zgłosić na ponowne badanie krwi. Lekarka oceni czy jest lepiej czy lek działa. A jak nie to przepisze inny. Od początku marca się odchudzam schudłam już prawie 3 kilo. Może i nie jest to dużo ale kazy kg w dół cieszy
    Gratuluję każdego kg. Ja też od miesiąca 3 kg ale co chwilę jakieś wyjazdy, proszone kolacje, obiady itd. trochę słabo idzie ale ale tak jak piszesz kazdy kg jest super.

Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
    HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2018, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem cały czas ale jak nikt sie nie udziela to sama ze soba nie bede pisać :p

Isaura81 lubi tę wiadomość

Wysłany: 25 marca 2018, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zaglądam dziewczyny ale trochę problemów z rodzinka CD Hehehe
    Mam wrażenie, ze np sie nie udało, znowu mam „objawy” te co zwykle mam przed @c bole i skorcze w podbrzuszu, piersi tez bolą ehhhh znowu pewnie lipa :( szyjka twarda jak kamień dosłownie, rano niego wieczorem średnio wysoko masakra mam chyba depresje heheh

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 25 marca 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katharina92 wrote:
    Mam wrażenie, ze np sie nie udało, znowu mam „objawy” te co zwykle mam przed @c bole i skorcze w podbrzuszu, piersi tez bolą ehhhh znowu pewnie lipa :( szyjka twarda jak kamień dosłownie, rano niego wieczorem średnio wysoko masakra mam chyba depresje heheh
    Katharina A ja mam jakieś dobre przeczucie co do Ciebie :D czekam z niecierpliwością na Twoje testowanie :D
    Ja jestem bardzo ciekawa co mi lekarz w środę powie , co tam dla mnie wymyślił...

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2018, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katharina92 wrote:
    Ja tez mam dobre przeczucia ;) uda sie uda ;) Mazia trzymam kciuki za dobre wyniki pisz od razu jak bedziesz mieć ;p

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2018, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka cześć wyników będę mieć dzisiaj po 16 A resztę jutro chyba

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018

Wysłany: 26 marca 2018, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe dzięki dziewczyny ale tylko Wy macie dobre przeczucia bo ja jak pisałam juz wyżej jestem pewna, ze dupa z tego wyszła ;(

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2018, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katharina92 wrote:
    Hehe dzięki dziewczyny ale tylko Wy macie dobre przeczucia bo ja jak pisałam juz wyżej jestem pewna, ze dupa z tego wyszła ;(
    Katharina nie łam się będzie co ma być...
    Ja właśnie czekam na pobranie krwi :/

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 26 marca 2018, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po pobraniu. Wyniki z tarczycy będę mieć dzisiaj wieczorem na e-mailu A te z soboty dzisiaj po 16. Mam nadzieję że wszytko będzie ok

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2018, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazia89 wrote:
    Ja już po pobraniu. Wyniki z tarczycy będę mieć dzisiaj wieczorem na e-mailu A te z soboty dzisiaj po 16. Mam nadzieję że wszytko będzie ok
    To fajnie ze juz po bo mało to przyjemne ;) daj znać jak bedziesz miec wyniki ;) ale na pewno wszystko dobrze jest;p

• Isaura81 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2018, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was jest w stanie wypowiedzieć się co do wyników badania męża.
    Mamy wszystko ok. Liczba plemników 196,80 ale ruch postępowy 27% (norma od 32), ruch postępowy mln/ejakulat 53,14 (norma 12,50) . Reszta bez zastrzeżeń. Czy jest się czym martwić ?

Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
    HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
‹‹ 86 87 88 89 90 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ