Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulka89 wrote:Czesc Mazia to dobrze ze zrobilas sobie te badania bedziesz wiedzieć na czym stoisz , a zrobiłaś sobie tarczyce o ft3 i ft4?
Tak dzisiaj już przeszło , wczoraj tak raz jeden rwal raz drugi i tak ciągleA dzisiaj póki co nic
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Mazia No to dobrze to daj znacz jak bedziesz mieć wyniki
oby wszystko było dobrze
Katharina ja juz czekam na twoje testowanie jakby to było moje :p ale jeszcze tydzień i będziemy wiedzieć
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
Witajcie. Już pewnie nie zdążę was nadrobić. Ja po prawie dwutygodniowej przerwie dzisiaj mam Internet. U mnie w porządku. Synek od poniedziałku do przedszkola nie chodzi. Ma przerwę przedświąteczna. Nie jestem w temacie i nie jestem na bieżąco. Paulka89 gratuluje. Wszystkim pozostałym staraczkom którym udało się zaciazyc tak samo. Za resztę
trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 12:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 leki biorę i 9 kwietnia mam się zgłosić na ponowne badanie krwi. Lekarka oceni czy jest lepiej czy lek działa. A jak nie to przepisze inny. Od początku marca się odchudzam schudłam już prawie 3 kilo. Może i nie jest to dużo ale kazy kg w dół cieszy
Skarpeta lubi tę wiadomość
-
mindusia87 wrote:Paulka89 leki biorę i 9 kwietnia mam się zgłosić na ponowne badanie krwi. Lekarka oceni czy jest lepiej czy lek działa. A jak nie to przepisze inny. Od początku marca się odchudzam schudłam już prawie 3 kilo. Może i nie jest to dużo ale kazy kg w dół cieszyIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
Ja tez zaglądam dziewczyny ale trochę problemów z rodzinka CD Hehehe
Mam wrażenie, ze np sie nie udało, znowu mam „objawy” te co zwykle mam przed @c bole i skorcze w podbrzuszu, piersi tez bolą ehhhh znowu pewnie lipaszyjka twarda jak kamień dosłownie, rano niego wieczorem średnio wysoko masakra mam chyba depresje heheh
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
Katharina92 wrote:Ja tez zaglądam dziewczyny ale trochę problemów z rodzinka CD Hehehe
Mam wrażenie, ze np sie nie udało, znowu mam „objawy” te co zwykle mam przed @c bole i skorcze w podbrzuszu, piersi tez bolą ehhhh znowu pewnie lipaszyjka twarda jak kamień dosłownie, rano niego wieczorem średnio wysoko masakra mam chyba depresje heheh
czekam z niecierpliwością na Twoje testowanie
Ja jestem bardzo ciekawa co mi lekarz w środę powie , co tam dla mnie wymyślił...
Starania od 01.2018
nick nieaktualnyKatharina92 wrote:Ja tez zaglądam dziewczyny ale trochę problemów z rodzinka CD Hehehe
uda sie uda
Mazia trzymam kciuki za dobre wyniki pisz od razu jak bedziesz mieć ;p
-
Katharina92 wrote:Hehe dzięki dziewczyny ale tylko Wy macie dobre przeczucia bo ja jak pisałam juz wyżej jestem pewna, ze dupa z tego wyszła ;(
Ja właśnie czekam na pobranie krwi
Starania od 01.2018
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Ja już po pobraniu. Wyniki z tarczycy będę mieć dzisiaj wieczorem na e-mailu A te z soboty dzisiaj po 16. Mam nadzieję że wszytko będzie ok
daj znać jak bedziesz miec wyniki
ale na pewno wszystko dobrze jest;p
-
Czy któraś z was jest w stanie wypowiedzieć się co do wyników badania męża.
Mamy wszystko ok. Liczba plemników 196,80 ale ruch postępowy 27% (norma od 32), ruch postępowy mln/ejakulat 53,14 (norma 12,50) . Reszta bez zastrzeżeń. Czy jest się czym martwić ?Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3