Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulka89 wrote:Mysle ze bedzie miał przerabane jak tak bede sie rzucać :p
Mazia to fajnie ze masz wizyte dowiesz sie dokladnie co i jak
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
A badania pójdę zrobić w sobotę bo pytałam lekarza od kiedy liczyć 1 dc skoro wczoraj były plamienia i dopiero późnym wieczorem mocniej i powiedział żeby liczyć od dzisiaj. Wyniki będę mieć w poniedziałek.
Starania od 01.2018
nick nieaktualnyMazia89 wrote:A badania pójdę zrobić w sobotę bo pytałam lekarza od kiedy liczyć 1 dc skoro wczoraj były plamienia i dopiero późnym wieczorem mocniej i powiedział żeby liczyć od dzisiaj. Wyniki będę mieć w poniedziałek.
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Cześć kobitki jak tam samopoczucia?
U mnie syna cos zaczyna brac chorobsko jakies na razie ma tylko gorączkę a mnie od rana brzuch boli
Starania od 01.2018
Hej dziewczyny,,..ja sie staram juz 5 miesiąc od odstawienia tabsów...jestem 6 dni po owulacji i wczoraj miałam dziwne jakby skurcze macicy wieczorem ...nigdy wczesniej tak nie miałam... martwić się? moze wy tak macie?Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY .
-
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Paulka u mnie mały też chory. Ospe ma z przedszkola przyniósł. Starszy też pewnie załapie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Hej Wam . Byłam dzisiaj te badania zrobić w poniedziałek będę mieć wyniki.
Paulka A Ty jak tam nadal Cię jajniki bolą?
Tak dzisiaj już przeszło , wczoraj tak raz jeden rwal raz drugi i tak ciągle A dzisiaj póki co nic -
Paulka89 wrote:Katharina a ty jak tam ?
Bardzo ciekawa jestem Twojego testowania aż sama się doczekac nie mogę ;p a kiedy masz mieć nast @ ? Moze już pytałam ale słaba pamięć mam
Ovu mi przesunęło z 3.04 na 1.04, ogólnie gdzieś w przybliżeniu w tych terminach mam planowo @, piersi nie bolą tylko po bokach ciągną jak stanik zdejmę po całym dniu a tak to jakoś zyje
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań