X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki 2018 ;) vol2
Odpowiedz

Staraczki 2018 ;) vol2

Oceń ten wątek:
  • Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 22 marca 2018, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89 wrote:
    Mysle ze bedzie miał przerabane :( jak tak bede sie rzucać :p
    Mazia to fajnie ze masz wizyte dowiesz sie dokladnie co i jak ;)
    Powiem Ci szczerze że zaczynam się bać że coś naprawdę będzie nie tak...

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
    24.04- pierwszy cykl z CLO
    27.06 - HSG jajowody drożne
  • Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 22 marca 2018, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A badania pójdę zrobić w sobotę bo pytałam lekarza od kiedy liczyć 1 dc skoro wczoraj były plamienia i dopiero późnym wieczorem mocniej i powiedział żeby liczyć od dzisiaj. Wyniki będę mieć w poniedziałek.

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2018, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazia89 wrote:
    A badania pójdę zrobić w sobotę bo pytałam lekarza od kiedy liczyć 1 dc skoro wczoraj były plamienia i dopiero późnym wieczorem mocniej i powiedział żeby liczyć od dzisiaj. Wyniki będę mieć w poniedziałek.
    No wlasnie tez tak myślałam żeby liczyc od dnia dzisiejszego bo kiedys tez tak miałam rozkrecila sie całkiem późno i uznałam 1 dc na nast dzień :p madzia nie martw sie na zapas ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2018, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobitki ;) jak tam samopoczucia?
    U mnie syna cos zaczyna brac chorobsko jakies na razie ma tylko gorączkę :/ a mnie od rana brzuch boli :/:/

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2018, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89 wrote:
    Cześć kobitki ;) jak tam samopoczucia?
    U mnie syna cos zaczyna brac chorobsko jakies na razie ma tylko gorączkę :/ a mnie od rana brzuch boli :/:/
    Paulka u mnie mały też chory. Ospe ma :/ z przedszkola przyniósł. Starszy też pewnie załapie.

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • Agulaa30 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2018, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,,..ja sie staram juz 5 miesiąc od odstawienia tabsów...jestem 6 dni po owulacji i wczoraj miałam dziwne jakby skurcze macicy wieczorem ...nigdy wczesniej tak nie miałam... martwić się? moze wy tak macie?

w4sq9n73sbn750go.png Agata 30.... Blizniaki 9 lat...Czekamy na nastepne dzieciątko .Bicie serduszka 5tydz.5dz.JUZ CIĘ KOCHAMY <3.<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2018, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazia89 wrote:
    Paulka u mnie mały też chory. Ospe ma :/ z przedszkola przyniósł. Starszy też pewnie załapie.
    z jednej strony dobrze ze zlapal ospe teraz bo lepiej ją za młodu przejść ze tak powiem ;) u mnie syn tez miał 6 lat jak miał ospe ale przeszedł bardzo lagodnie

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2018, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu cisza nastała:/

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2018, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazia89 wrote:
    Ale tu cisza nastała:/
    No kwestia czasu jak już nikt nie napisze :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2018, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katharina a ty jak tam ?
    Bardzo ciekawa jestem Twojego testowania ;) aż sama się doczekac nie mogę ;p a kiedy masz mieć nast @ ? Moze już pytałam ale słaba pamięć mam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 16:53

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2018, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dzisiaj tak napierniczaja jajniki ze szok jak na owulacje :/ raz jeden raz drugi ;o

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2018, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89 wrote:
    Mnie dzisiaj tak napierniczaja jajniki ze szok jak na owulacje :/ raz jeden raz drugi ;o
    Paulka A kiedy do lekarza idziesz ?

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2018, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazia89 wrote:
    Paulka A kiedy do lekarza idziesz ?
    Dopiero 6 kwietnia ale to z polozną ona nie robi usg tylko wywiad i karta :/ (oni dopiero robią usg w 12 tyg :/) ale prywatnie mysle albo w ten sam dzien albo poczekać tydzien.

• Kolorowaola Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2018, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesć dziewczyny u mnie 10dc,przytulanki trwają i zobaczymy co będzie. 4 kwietnia wizyta u gina i dowiem się co dalej z torbielą :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 21:44

km5sroeqr29ccbje.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2018, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolorowaola wrote:
    Czesć dziewczyny u mnie 10dc,przytulanki trwają i zobaczymy co będzie. 4 kwietnia wizyta u gina i dowiem się co dalej z torbielą :(
    To działaj działaj moze cos się zafasolkuje ;) a kiedy masz nast @?

• Kolorowaola Ekspertka

Wysłany: 23 marca 2018, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89 10 kwietnia

km5sroeqr29ccbje.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2018, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha to trzymam kciuki zeby wszystko było w porządku ;)

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 24 marca 2018, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam . Byłam dzisiaj te badania zrobić w poniedziałek będę mieć wyniki.
    Paulka A Ty jak tam nadal Cię jajniki bolą?

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2018, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazia89 wrote:
    Hej Wam . Byłam dzisiaj te badania zrobić w poniedziałek będę mieć wyniki.
    Paulka A Ty jak tam nadal Cię jajniki bolą?
    Czesc Mazia to dobrze ze zrobilas sobie te badania bedziesz wiedzieć na czym stoisz , a zrobiłaś sobie tarczyce o ft3 i ft4?
    Tak dzisiaj już przeszło , wczoraj tak raz jeden rwal raz drugi i tak ciągle :/ A dzisiaj póki co nic ;)

• Katharina92 Przyjaciółka

Wysłany: 24 marca 2018, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89 wrote:
    Katharina a ty jak tam ?
    Bardzo ciekawa jestem Twojego testowania ;) aż sama się doczekac nie mogę ;p a kiedy masz mieć nast @ ? Moze już pytałam ale słaba pamięć mam ;)
    Hej Wam, a ja staram sie zresetować ale pamietam o Was spokojnie ;) u mnie dzisiaj 23dc, jajniki pobolewają raz jeden raz drugi, szyjkę chyba sobie odpuszczę bo jest raz tam raz tam ale dzisiaj była średnio wysoko ułożona, twarda, rozpulchniona i zamknięta :O
    Ovu mi przesunęło z 3.04 na 1.04, ogólnie gdzieś w przybliżeniu w tych terminach mam planowo @, piersi nie bolą tylko po bokach ciągną jak stanik zdejmę po całym dniu a tak to jakoś zyje :D

03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
    08.2017 rozpoczęcie starań
‹‹ 85 86 87 88 89 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ