Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRybkaaga wrote:Mazia może jednak nie przyjdzie
Paulka nie kupiłam bo u mnie nigdzie go nie ma. Jak będe u rodziców to zobacze u nich może tam będzie. Miałam dzisiaj zrobić badania ale jakoś nie mogłam się zmobilizować. Stresuje się bo jak będą złe to odpuszczam starania na dobre. Z tego wszystkiego to dopije kawkę i chyba umyję okna;-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Ja na pewno bede sie pilnować bo w 1 ciąży przytyłam masakrycznie dużo :o ale to przez ciaze (jedzenie za dwoje ) plus rzucenie palenia i to takie dwa w jednym i waga tak leciala w górę ze Ho Ho teraz sie nie dam ;p
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualnyTylko ze jak zaszlam w ciaze to strasznie chuda byłam przy wzroscie 172 wazylam 47 kg bo wtedy to papieroski były przytylam masakrycznie dużo aż wstyd przyznać sie ale cos koło troszke ponad 30 kg ale w pół roku wróciłam do wagi ;p ale u mnie to rekord bo jak palilam papierosy to nie jadłam ,mało co, a jak rzuciłam to hardkor był teraz nie pale od dwóch lat i przytylam 10 kg ;p 62 kg/172cm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2018, 13:36
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Chyba mindusia jak dobrze pisze i pamiętam miałam z tarczyca cos takze musiałam sobie pomylic hehe jedz jedz jak biegasz to bedziesz palic kalorie
tak mindusia dobrze kojarzysz...
ale moje bieganie niestety to juz nie wystarcza... organizm już się przyzwyczaiłStaramy się o dzidziusia -
Paulka89 wrote:Tylko ze jak zaszlam w ciaze to strasznie chuda byłam przy wzroscie 172 wazylam 47 kg bo wtedy to papieroski były przytylam masakrycznie dużo aż wstyd przyznać sie ale cos koło troszke ponad 30 kg ale w pół roku wróciłam do wagi ;p ale u mnie to rekord bo jak palilam papierosy to nie jadłam ,mało co, a jak rzuciłam to hardkor był teraz nie pale od dwóch lat i przytylam 10 kg ;p 62 kg/172cm
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:No to pobiłas mój rekord o 3,4 kg Heheh no to ładnie sie musialas toczyć pod koniec
Teraz bym chciała tak nie więcej jak 10 kg bede bardzo pilnować :p
Bede same warzywka na parze jeść hahah
Starania od 01.2018
nick nieaktualnyMazia89 wrote:To była masakra naprawdę...na koniec już botów nie mogłam nawet założyć...W dodatku nogi miałam strasznie opuchnięte..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Katharina zyjesz ? jak sie czujesz ?
Mazia może to plamienie to dobra oznaka
Ja jutro urodziny i spędzam je sama nooo z Shih tzu, męża nie bedzie buuuu ;(
Badam w tym cyklu szyjkę i to jest takie ciekawe jak ona sie zmieniani wędruje, rano miałam nisko i twarda zamknięta a wieczorem juz wyżej i twarda zamknięta, spróbuje badać do końca zobaczymy Ale z tego co wiem to szyjka może zmienić sie tak, ze daje sie z Niwn odczytać ciaze dopiero pozniej nawet jak juz gin potwierdzi zobaczymy...
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
Katharina92 wrote:Hej hej zyje ja wazę 55kg przy 169cm wzrostu schudłam ostatnio 5kg, ostatnie dwa dni nic nie jem prawie zero tylko pije, jakaś dziwna jestem cos zjem to az mnie na wymioty bierze, chyba jakiś stres dopadł
Badam w tym cyklu szyjkę i to jest takie ciekawe jak ona sie zmieniani wędruje, rano miałam nisko i twarda zamknięta a wieczorem juz wyżej i twarda zamknięta, spróbuje badać do końca zobaczymy Ale z tego co wiem to szyjka może zmienić sie tak, ze daje sie z Niwn odczytać ciaze dopiero pozniej nawet jak juz gin potwierdzi zobaczymy...
Starania od 01.2018
nick nieaktualnyKatharina92 wrote:Hej hej zyje ja wazę 55kg przy 169cm wzrostu schudłam ostatnio 5kg, ostatnie dwa dni nic nie jem prawie zero tylko pije, jakaś dziwna jestem cos zjem to az mnie na wymioty bierze, chyba jakiś stres dopadł