X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki 2018 ;) vol2
Odpowiedz

Staraczki 2018 ;) vol2

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2018, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybkaaga wrote:
    Mazia może jednak nie przyjdzie :-)

Paulka nie kupiłam bo u mnie nigdzie go nie ma. Jak będe u rodziców to zobacze u nich może tam będzie. Miałam dzisiaj zrobić badania ale jakoś nie mogłam się zmobilizować. Stresuje się bo jak będą złe to odpuszczam starania na dobre. Z tego wszystkiego to dopije kawkę i chyba umyję okna;-)
    Poszukaj sobie go a moze zamow internetowo ? Mysle ze na jakiejs aptece powinno byc. I jestem pewna ze Ci powinien pomoc

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2018, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybkaaga to taka chudzinka jesteś? Ile wazysz? Przy jakim wzroscie

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2018, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na pewno bede sie pilnować ;) bo w 1 ciąży przytyłam masakrycznie dużo :o ale to przez ciaze (jedzenie za dwoje ) plus rzucenie palenia i to takie dwa w jednym i waga tak leciala w górę ze Ho Ho ;) teraz sie nie dam ;p

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca 2018, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89 wrote:
    Ja na pewno bede sie pilnować ;) bo w 1 ciąży przytyłam masakrycznie dużo :o ale to przez ciaze (jedzenie za dwoje ) plus rzucenie palenia i to takie dwa w jednym i waga tak leciala w górę ze Ho Ho ;) teraz sie nie dam ;p
    Paulka ile przytylas? Bo nie wierzę że więcej niż ja :D pobilam wszelkie rekordy

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
    24.04- pierwszy cykl z CLO
    27.06 - HSG jajowody drożne
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2018, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ze jak zaszlam w ciaze to strasznie chuda byłam przy wzroscie 172 wazylam 47 kg bo wtedy to papieroski były ;) przytylam masakrycznie dużo aż wstyd przyznać sie ale cos koło troszke ponad 30 kg ;) ale w pół roku wróciłam do wagi ;p ale u mnie to rekord bo jak palilam papierosy to nie jadłam ,mało co, a jak rzuciłam to hardkor był ;) teraz nie pale od dwóch lat i przytylam 10 kg ;p 62 kg/172cm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2018, 13:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2018, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazia a Ty ?

• Rybkaaga Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca 2018, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka ja to taki kurdupelek jestem 156cm a waże 42.5kg

eikte6hhtpigifg0.png
  • Skarpeta Autorytet

Wysłany: 21 marca 2018, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89 wrote:
    Chyba mindusia jak dobrze pisze i pamiętam miałam z tarczyca cos ;) takze musiałam sobie pomylic hehe ;) jedz jedz jak biegasz to bedziesz palic kalorie ;)

tak mindusia dobrze kojarzysz...
    ale moje bieganie niestety to juz nie wystarcza... organizm już się przyzwyczaił :/

Staramy się o dzidziusia :)
  • Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca 2018, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89 wrote:
    Tylko ze jak zaszlam w ciaze to strasznie chuda byłam przy wzroscie 172 wazylam 47 kg bo wtedy to papieroski były ;) przytylam masakrycznie dużo aż wstyd przyznać sie ale cos koło troszke ponad 30 kg ;) ale w pół roku wróciłam do wagi ;p ale u mnie to rekord bo jak palilam papierosy to nie jadłam ,mało co, a jak rzuciłam to hardkor był ;) teraz nie pale od dwóch lat i przytylam 10 kg ;p 62 kg/172cm
    Paulka to ja Cię pokonalam...przytylam 38 kg ...przy wzroście 164 wazylam 100 kg w pierwszej ciąży jak szłam na cesarke ...masakra ...Ale u mnie było ciśnienie wysokie zatrucie ciążowe itp itd...W ciągu roku zaszłam do wagi 48 kg...W drugiej ciąży już tylko 12 kg przytylam

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2018, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skarpeta wrote:
    tak mindusia dobrze kojarzysz...
    ale moje bieganie niestety to juz nie wystarcza... organizm już się przyzwyczaił :/
    To moze bieganie Plus 2,3razy w tyg basen ?

Skarpeta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2018, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to pobiłas mój rekord o 3,4 kg Heheh ;) no to ładnie sie musialas toczyć pod koniec ;)
    Teraz bym chciała tak nie więcej jak 10 kg bede bardzo pilnować :p
    Bede same warzywka na parze jeść hahah

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2018, 13:46

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca 2018, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89 wrote:
    No to pobiłas mój rekord o 3,4 kg Heheh ;) no to ładnie sie musialas toczyć pod koniec ;)
    Teraz bym chciała tak nie więcej jak 10 kg bede bardzo pilnować :p
    Bede same warzywka na parze jeść hahah
    To była masakra naprawdę...na koniec już botów nie mogłam nawet założyć...W dodatku nogi miałam strasznie opuchnięte..

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca 2018, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Butów miało być a nie botów:D

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2018, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazia89 wrote:
    To była masakra naprawdę...na koniec już botów nie mogłam nawet założyć...W dodatku nogi miałam strasznie opuchnięte..
    Ja tez miałam problem z butami hehe miałam takie botki i tragedia byla je zalozyc az pewnego dnia jak zakladalam porozrywalam je i wywalilam do kosza hehe ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2018, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katharina zyjesz ? ;) jak sie czujesz ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2018, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejjjj żyjecie ;)?

• Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca 2018, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89 wrote:
    Ejjjj żyjecie ;)?
    Ja żyję. Kurde plamie od popołudnia nie wiem co jest grane nigdy tak nie miałam przed @ :/

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • Katharina92 Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca 2018, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulka89 wrote:
    Katharina zyjesz ? ;) jak sie czujesz ?
    Hej hej zyje :D ja wazę 55kg przy 169cm wzrostu :) schudłam ostatnio 5kg, ostatnie dwa dni nic nie jem prawie zero tylko pije, jakaś dziwna jestem cos zjem to az mnie na wymioty bierze, chyba jakiś stres dopadł :)
    Mazia może to plamienie to dobra oznaka :D
    Ja jutro urodziny i spędzam je sama :( nooo z Shih tzu, męża nie bedzie buuuu ;(
    Badam w tym cyklu szyjkę i to jest takie ciekawe jak ona sie zmieniani wędruje, rano miałam nisko i twarda zamknięta a wieczorem juz wyżej i twarda zamknięta, spróbuje badać do końca zobaczymy Ale z tego co wiem to szyjka może zmienić sie tak, ze daje sie z Niwn odczytać ciaze dopiero pozniej nawet jak juz gin potwierdzi :) zobaczymy...

03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
    08.2017 rozpoczęcie starań
  • Mazia89 Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca 2018, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katharina92 wrote:
    Hej hej zyje :D ja wazę 55kg przy 169cm wzrostu :) schudłam ostatnio 5kg, ostatnie dwa dni nic nie jem prawie zero tylko pije, jakaś dziwna jestem cos zjem to az mnie na wymioty bierze, chyba jakiś stres dopadł :)
    Ja jutro urodziny i spędzam je sama :( nooo z Shih tzu, męża nie bedzie buuuu ;(
    Badam w tym cyklu szyjkę i to jest takie ciekawe jak ona sie zmieniani wędruje, rano miałam nisko i twarda zamknięta a wieczorem juz wyżej i twarda zamknięta, spróbuje badać do końca zobaczymy Ale z tego co wiem to szyjka może zmienić sie tak, ze daje sie z Niwn odczytać ciaze dopiero pozniej nawet jak juz gin potwierdzi :) zobaczymy...
    Katharina nie napewno to nic dobrego. Pewnie znowu mi się coś poprzestawiało...ehh już mnie to wszystko dobija

ueshp13mufs0o3v0.png
    Starania od 01.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2018, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katharina92 wrote:
    To nie dobrze ze nie jesz nic :p tak szyjka wędruje dobrze mowisz ale zobaczyc czy jest ciaza to mysle ze z dwa dni przed @ , ja tak miałam byla miekka dlatego tez w stresie byłam i dzień dwa przed jest wyżej i twarda ;p (chyba jak dobrze pamiętam hehe)

‹‹ 83 84 85 86 87 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ