Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulka89 wrote:Cześć jestem czytam was na bieżąco ale nie znam sie na tym ovarinie wiec nie wypowiadam sie :p u mnie spoko tylko ciagle zmeczona jestem
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
Rybkaaga wrote:Hej kobitki:-) witam was w 1dc. Nie dość, że @ przyszła to jeszcze znowu przyplątała się grzybica i nie mam jak pójść do lekarza:-( Powiem wam, że psychicznie już sie poddałam:-(
Starania od 01.2018
Meggie1 wrote:Hej hej, ja żyje w tym miesiacu odpuszczamy całkowicie staracie, aż do zabiegu tego 16-go kwietnia. Dziwnie tak sie nie starać hehe
Starania od 01.2018
nick nieaktualnyRybkaaga wrote:Hej kobitki:-) witam was w 1dc. Nie dość, że @ przyszła to jeszcze znowu przyplątała się grzybica i nie mam jak pójść do lekarza:-( Powiem wam, że psychicznie już sie poddałam:-(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2018, 10:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Jestem jestem czekam na jakies dwie kreseczki żeby sie pojawiły u którejś z was , mazia a u ciebie to @ nie miała byc dzisiaj ?
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:Skarpeta a ile wazysz przy jakim wzroscie ? Ty mozesz tyc od tarczycy i od leku teraz.
na razie tragedii nie ma... nigdy nie należałam do tych szczuplutkich... ja teraz 66kg 164cm tarczyce sprawdzałam jest ok... ale ostatnio apetyt mój mnie przeraża :oStaramy się o dzidziusia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mazia może jednak nie przyjdzie
Paulka nie kupiłam bo u mnie nigdzie go nie ma. Jak będe u rodziców to zobacze u nich może tam będzie. Miałam dzisiaj zrobić badania ale jakoś nie mogłam się zmobilizować. Stresuje się bo jak będą złe to odpuszczam starania na dobre. Z tego wszystkiego to dopije kawkę i chyba umyję okna;-)
-
Rybkaaga wrote:Mazia może jednak nie przyjdzie
Paulka nie kupiłam bo u mnie nigdzie go nie ma. Jak będe u rodziców to zobacze u nich może tam będzie. Miałam dzisiaj zrobić badania ale jakoś nie mogłam się zmobilizować. Stresuje się bo jak będą złe to odpuszczam starania na dobre. Z tego wszystkiego to dopije kawkę i chyba umyję okna;-)
Starania od 01.2018
nick nieaktualny