Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, u mnie bardzo intensywny czas ostatnio. Wreszcie mam chwilę żeby z Wami popisać.
Pije te ohydne syropy z gwajafenezyna na rozrzedzenie śluzu. Ponadto mierze temperaturę, dzisiaj 11 dzień cyklu i czekam na skok temperatury. Śluz trudno obserowowac przy ❤️ co drugi dzień. Testow mam chyba że dwadzieścia, więc robię, ale nadal bladziochy
Używam aplikacji od kilkudziesięciu cykli i pokazuje mi się owulacja na okolice 18 dnia, więc jeszcze tydzień. Ale w staraniach nie ustajemy -
Paulka89 wrote:Mazia zrób jeszcze jeden test rano mimo ze plamisz ? Może faktycznie cos sie tam dzieje
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Paulka to poprostu @ się rozkrecała...już jest tak jak zawsze zaczynam nowy cykl..teraz z ovarinem i wiesiołkiem. Później będę dzwonić do gina żeby się umówić na monitoring.
Mazia89 lubi tę wiadomość
-
Paulka89 wrote:Cześć aha myślałam ze moze cos :p to w poniedziałek bedziesz miec 5dc tomozesz isc na te badania
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
Paulka89 wrote:To jak masz czynne w sobote to moze idz ?
Starania od 01.2018
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulka dziękuje przestraszył mnie Twój nowy avatar haha
Zyje, siedzę z psem haha pogoda brzydka i zimno to nawet nie chce sie nigdzie wyjsć
Jutro na 8 znowu mam oddanie krwi na te hormony
03.03.2017 laparoskopia jajnika - torbiel skórzasta
08.2017 rozpoczęcie starań -
nick nieaktualnyKatharina92 wrote:Paulka dziękuje przestraszył mnie Twój nowy avatar haha
Zyje, siedzę z psem haha pogoda brzydka i zimno to nawet nie chce sie nigdzie wyjsć
Jutro na 8 znowu mam oddanie krwi na te hormony -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzysto teoretycznie to mamy Kubusia i Matylde ale czy tak wyjdzie to nawet sama tego Niewiem jeszcze Tobiasz mi sie podoba ;p , 13 kwietnia bede szla prywatnie prawdopodobnie na 1 usg z serduszkiem ,bo tutaj robia to dopiero w 12 tyg:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 20:58
-
Paulka89 wrote:Jezu musze sie przyznać przed chwila nie mogłam sie zalogować na forum i tak zje**lam meza ze to jego wina bo to na jego poczcie było pewno cos skasował , a jak sie okazało to miałam na swojej innej poczcie O rany
Starania od 01.2018
Ja dzwoniłam dzisiaj do gina i w środę idę na monitoring...powiedział mi że będziemy myśleć nad wywołaniem owulacji żeby wiedzieć dokładnie kiedy działać i jak teraz się nie uda to czekają nas badania ale wszystko omówimy w środę na wizycie.
Starania od 01.2018
nick nieaktualny