Staraczki 2018 ;) vol2
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej ja wlasnie codziennie wchodze z nadzieja, ze sie przewinie jakies zdjecie testu Ja bede wiedziec cokolwiek dopiero 9 kwietnia, chyba ze zatestuje cos wczesniej, aczkolwiek nie nastawiam się, bo starania były raczej po owulacji (chociaz juz sama nie wiem kiedy i czy w ogole była). Za to nastawiam sie na nastepny miesiac i to KONKRETNIE!KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
DZIEWCZYNY UAKTUALNIAMY!
Paulka89 - ciąża
agus267...34 [email protected]... 5 cykl starań
Kotwica2018...27lat...@.. 2 cykl starań
Rybkaaga...33 lata... @ 21.03.. 4 cykl starań
Mazia1989....28 [email protected].. 3 cykl starań
Meggie1...28 lat...@ 09.04.... 12 cykl starań
[email protected]... 7 cykl starań
[email protected].. 1 cykl starań
[email protected] cykl starańKIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulka ja jestem ale nawet nie mam siły pisać...jestem tak przyjebana że masakra. Mam przeczucie że coś będzie nie tak z tymi wynikami nasienia w dodatku jestem zmęczona praca wogole wszystkim.
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
nick nieaktualnyMazia89 wrote:Paulka ja jestem ale nawet nie mam siły pisać...jestem tak przyjebana że masakra. Mam przeczucie że coś będzie nie tak z tymi wynikami nasienia w dodatku jestem zmęczona praca wogole wszystkim.
-
Paulka89 wrote:Mazia a byliscie juz zrobić to badanie ?
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
Mazia89 wrote:Paulka ja jestem ale nawet nie mam siły pisać...jestem tak przyjebana że masakra. Mam przeczucie że coś będzie nie tak z tymi wynikami nasienia w dodatku jestem zmęczona praca wogole wszystkim.
Nie przejmuj się na zapas. Ja też się strasznie nakrecalam że mąż będzie miał złe wyniki. Jest po kilku operacjach w obrębie jamy brzusznej, od wielu lat przyjmuje leki i jest po dializoterapii. Teoretycznie niemożliwe było żeby miał jakieś rozsądne wyniki, anzngory było wiadomo że nie będziemy mogli się suplementowac niczym oprócz vit c. Wyniki z zeszłego tygodnia pokazały że o dziwo może być super. Zaczynamy działania i tego samego życzę Tobie. Bez negatywnych i niepotrzebnych myśli że będzie źle.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
Paulka89 - ciąża
agus267...34 [email protected]... 5 cykl starań
Kotwica2018...27lat...@.. 2 cykl starań
Rybkaaga...33 lata... @ 21.03.. 4 cykl starań
Mazia1989....28 [email protected].. 3 cykl starań
Meggie1...28 lat...@ 09.04.... 12 cykl starań
[email protected]... 7 cykl starań
[email protected].. 2cykl starań
[email protected] cykl starań -
Uff ja dopiero teraz znalazłam czas aby wejść na Ovu i was chwile poczytać. Do mnie dzisiaj moja mama na święta bo ja nie miałam możliwości aby zjechać na święta do Polski. Jutro pojedziemy pewnie z mężem na zakupy świąteczne aby dopiąć wszystko na ostatni guzik. Paulka89 oj nie wiem. Obiecałam sobie że nie zatestuje wcześniej jak w dniu spodziewanej @ aby nie kusić losu. W tamtym cyklu też się dobrze zapowiadało temp pięła się do góry objawy jakie odczuwałam mogły wskazywac na ciąże a suma sumarum przyszła wredna @. także biore to wszystko na chłodno
Skarpeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny