Staraczki 2021 ZACZYNAMY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A mogłybyście spojrzeć na mój dzisiejszy test:) nie daje mi ten cień spokoju 😊
Którąś z was oszukał test i również coś tam pokazał a ciąży nie było ? Jestem 9dpo
https://zapodaj.net/f4f31785b5c7f.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2021, 07:42
-
Laura25 wrote:A mogłybyście spojrzeć na mój dzisiejszy test:) nie daje mi ten cień spokoju 😊
Którąś z was oszukał test i również coś tam pokazał a ciąży nie było ? Jestem 9dpo
https://zapodaj.net/f4f31785b5c7f.jpg.html
Widać 😁 Jest cień, jest 😊😊2,5 roku starań natural -> 09.23r. 💉start IVF; czynnik męski. Żadnych leków na stałe.
10.23r. - zabieramy malucha do domu 🏡🍀🤞 9dpt beta 56.43 -> 10dpt 112.0 -> 12dpt 310.6 -> 16dpt 1436.3 -> 19dpt 4131.7 -> 23dpt mamy zarodek i migoczące ♥️
8+1 -> 1,68cm maleństwa 🥰 13+1 -> prenatalne+pappa OK 💪 7,56 cm małego 🧸 21+0 -> połówkowe ok,420g 🎀 25+2 -> 903g małej królewny 🥰 30+0 -> 1730g pannicy ♥️ 34+2 -> 2960g 🎀
40+3 -> Królewna jest z nami 😍 4070g,62cm 💕
Na feriach ❄️❄️❄️ -
Malina25 wrote:A miała któraś z was tak wcześniej? Ja mialam cykle bezowulacyjne i brzuch zaczynał boleć mnie dopiero w 1 dniu @ a teraz mam do niej jeszcze tydzień 🙄2,5 roku starań natural -> 09.23r. 💉start IVF; czynnik męski. Żadnych leków na stałe.
10.23r. - zabieramy malucha do domu 🏡🍀🤞 9dpt beta 56.43 -> 10dpt 112.0 -> 12dpt 310.6 -> 16dpt 1436.3 -> 19dpt 4131.7 -> 23dpt mamy zarodek i migoczące ♥️
8+1 -> 1,68cm maleństwa 🥰 13+1 -> prenatalne+pappa OK 💪 7,56 cm małego 🧸 21+0 -> połówkowe ok,420g 🎀 25+2 -> 903g małej królewny 🥰 30+0 -> 1730g pannicy ♥️ 34+2 -> 2960g 🎀
40+3 -> Królewna jest z nami 😍 4070g,62cm 💕
Na feriach ❄️❄️❄️ -
Laura25 wrote:A mogłybyście spojrzeć na mój dzisiejszy test:) nie daje mi ten cień spokoju 😊
https://zapodaj.net/f4f31785b5c7f.jpg.html -
Dobra nie wytrzymałam do wieczora bo jakaś dziwna zgaga mnie złapała więc już totalnie sobie wkręciłam. Ale niestety kobieca intuicja jest niezawodna... Blado, blado i jeszcze raz blado. Nawet malutkiego cieniutka nie było.
Jak jeszcze teraz się okaże, że zacznie mi się nieregularna miesiączka to już totalne kombo do moich złych wyników. -
https://zapodaj.net/f4f31785b5c7f.jpg.html -
K&K wrote:Dobra nie wytrzymałam do wieczora bo jakaś dziwna zgaga mnie złapała więc już totalnie sobie wkręciłam. Ale niestety kobieca intuicja jest niezawodna... Blado, blado i jeszcze raz blado. Nawet malutkiego cieniutka nie było.
Jak jeszcze teraz się okaże, że zacznie mi się nieregularna miesiączka to już totalne kombo do moich złych wyników.
Przykro mi z powodu twojego negatywnego testu;(
Co do nieregularnych miesiączek to akurat ja jestem super przypadkiem odkąd zaczęłam miesiączkować 12/13 lat nie miałam nigdy regularnych cykli. Totalna loteria raz było 40, 50 dni raz 70 raz nawet 90dni!! Potrafiłam mieć tylko 7 miesiączek w roku. Lekarze nic z tym nie robili bo przecież nie staram się o dziecko. Dopiero jak zaczęłam trafiłam na cudowną lekarkę która odrazu przepisała leki po oglądnięciu wyników i zrobieniu USG przez co nie zmarnowałam czasu. Jedna lekarka powiedziała ze po roku mam przyjść i już się u niej nigdy nie zjawiłam! Tego Ci życzę ze nawet pomimo trudności znajdzie się ktoś kto Ci pomoże i nie będziesz traciła czasu. Wiem ze masz badanie AMH do powtórki trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze 🤞🏼❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2021, 15:58
K&K lubi tę wiadomość
-
Malina25 wrote:Ja już po monitoringu na którym było widać dwa ciałka żółte czyli pękły oba pęcherzyki 😱 lekarz powiedział że przy moich policystycznych jajnikach bardzo ładnie to wygląda i jest zadowolony. Za 7 dni test mam zrobić ale ja tyle nie wytrzymam 😁
Super! Jak wyżej pisałam życzę bliźniaków haha 💛 czekam na wieści -
Paulinka95 wrote:Czytam czytam i chyba tu u kogoś się udało? trzymam kciuki
U mnie dziś 7dc od kiedy testy owu robić? Skoro ostatnio wyszło w 21dc. A może wcześniej tym razem będzie? -
Malina25 wrote:Ja już po monitoringu na którym było widać dwa ciałka żółte czyli pękły oba pęcherzyki 😱 lekarz powiedział że przy moich policystycznych jajnikach bardzo ładnie to wygląda i jest zadowolony. Za 7 dni test mam zrobić ale ja tyle nie wytrzymam 😁
Jeśli będą bliźniaki to będziemy Ci podwójnie gratulować 😀
Laura25 Twój cień cienia jest bardzo obiecujący 🙂 -
Tenter wrote:Jeśli będą bliźniaki to będziemy Ci podwójnie gratulować 😀
Laura25 Twój cień cienia jest bardzo obiecujący 🙂 -
Malina25 wrote:Jeśli masz nieregularne to nigdy nie wiadomo może zacznij tak od 12dc żeby jej nie przeoczyć 😊
-
Dziewczyny czy któraś z was po owulacji nadal odczuwa ból jajników? Kłucie i uczucie rozpierania?
13.04.2023 12:42 Wojtuś 💙
🙎♀️28
🧔29
Starania od 2019 roku.
Niedoczynność tarczycy, pcos.
Stymulacja owulacji.
Przygotowanie do IUI
27.07 badanie sono HSG
13.08 ll kreski 😲🥰
14.08 beta 109,1
16.08 beta 254,4
23.08 beta 5238
01.09 jest serduszko ❤️
14.10 65mm człowieka
-
Paulinka95 wrote:No tak planuję bo jajniki trochę mi dziś dokuczały ale raczej to nie to jeszcze.. Raz lewy raz prawy i tak po trochu nie wiem czemu tka szybko mnie zaczynają pobolewać.. Zacznę wcześniej testować owu
-
Immunity wrote:Dziewczyny czy któraś z was po owulacji nadal odczuwa ból jajników? Kłucie i uczucie rozpierania?
Po owulacji zazwyczaj nie czuje ich pracy a zawsze się wsłuchuję w swoje ciało szukając objawów więc zauważyłam, że nic się nie dzieje właśnie. Takie rozpieranie to często ciąże zwiastuje ale nie chce Cię nastawiać. Ile jesteś dni po owu?