Staraczki 2021 ZACZYNAMY :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malina25 wrote:To pięknie na ciebie zadziałał a lekarz powiedział kiedy może być owu?
Aromek 3-7dc 1x1
Nie określił dokladnie ale czuję po sobie ze juz na dniach.
W związku z tym że pęcherzyki same pękają stwierdzil że na kolejny monitoring nie muszę przychodzić i ma nadzieję że przyjdę już na wizytę na której stwierdzimy ciążę. Wolałabym stwierdzic czy pecherzyk pękł też teraz ale nie będę nalegać. Zobaczymy jak się to wszytsko potoczy 🙂
Narazie cieszy mnie to co dziś usłyszałam, wkoncu jakieś pozytywne wiadomości 🙂Laura25 lubi tę wiadomość
13.04.2023 12:42 Wojtuś 💙
🙎♀️28
🧔29
Starania od 2019 roku.
Niedoczynność tarczycy, pcos.
Stymulacja owulacji.
Przygotowanie do IUI
27.07 badanie sono HSG
13.08 ll kreski 😲🥰
14.08 beta 109,1
16.08 beta 254,4
23.08 beta 5238
01.09 jest serduszko ❤️
14.10 65mm człowieka
-
Laura25 wrote:A masz jakieś plamienia przy braniu ? U mnie są i odstawię lamette na jeden cykl żeby zobaczyć czy ich nie będzie jak teraz się nie uda. Zazwyczaj występują przed owulacja pare dni i trwają nawet 4 dni. Podobno przez spadek estrogenów ale nie słyszałam od innych dziewczyn żeby tak miały:)
-
Immunity wrote:Aromek 3-7dc 1x1
Nie określił dokladnie ale czuję po sobie ze juz na dniach.
W związku z tym że pęcherzyki same pękają stwierdzil że na kolejny monitoring nie muszę przychodzić i ma nadzieję że przyjdę już na wizytę na której stwierdzimy ciążę. Wolałabym stwierdzic czy pecherzyk pękł też teraz ale nie będę nalegać. Zobaczymy jak się to wszytsko potoczy 🙂
Narazie cieszy mnie to co dziś usłyszałam, wkoncu jakieś pozytywne wiadomości 🙂 -
Dziewczyny czy macie jakieś sposoby na ból piersi przed okresem? Kiedyś miałam bardzo bolesne miesiączki, wymioty, biegunki. Teraz nawet nie czuję kiedy dostaje, idę do WC i po prostu jest. Ale od jakiś 3 miesięcy mam taki straszny ból piersi, są nabrzmiałe i nawet dotknąć się ich nie da. Muszę spać w biustonoszu sportowym
-
K&K wrote:Dziewczyny czy macie jakieś sposoby na ból piersi przed okresem? Kiedyś miałam bardzo bolesne miesiączki, wymioty, biegunki. Teraz nawet nie czuję kiedy dostaje, idę do WC i po prostu jest. Ale od jakiś 3 miesięcy mam taki straszny ból piersi, są nabrzmiałe i nawet dotknąć się ich nie da. Muszę spać w biustonoszu sportowym
-
Malina: Nie. Tzn kiedyś miałam 4 dni przed drugą ciążą, wcześniej miałam w sumie 4-5 przed pierwszą ciążą, po tej ciąży drugiej i po tym stosowaniu anty kilka poprzednich cykli miałam tak nawet do 7 dni a ten cykl taki właśnie, jajniki mnie trochę bolą
Laura: spróbuj zatestować trzymam kciuki
Stary jakiś miły dzisiaj to buziaki daje, to przytula hmmm wyczuł koniec @?😂 -
Malina25 wrote:To pięknie na ciebie zadziałał a lekarz powiedział kiedy może być owu?
Według objawów i testów wydaje mi się że jestem właśnie po owulacji. Co sadźcie dziewczyny? 13 dc wydaje mi się że test pozytywny
https://zapodaj.net/560da45a783f3.jpg.html13.04.2023 12:42 Wojtuś 💙
🙎♀️28
🧔29
Starania od 2019 roku.
Niedoczynność tarczycy, pcos.
Stymulacja owulacji.
Przygotowanie do IUI
27.07 badanie sono HSG
13.08 ll kreski 😲🥰
14.08 beta 109,1
16.08 beta 254,4
23.08 beta 5238
01.09 jest serduszko ❤️
14.10 65mm człowieka
-
Laura25 wrote:Czuje się tylko bardziej zmęczona to z objawów. Testowałabym dużo później ale oczywiście zamówiłam więcej więc tak to jest nie da się oprzeć 🤦🏼♀️
-
K&K wrote:Znam to uczucie, że nie można się oprzeć. Mój cykl po odstawieniu anty wynosił mniej więcej 25 dni. W tamtym miesiącu nie dostałam w planowanym dniu więc zrobiłam test, niestety bladzioch wyszedł. W tym miesiącu sobie obiecałam, że nie będę testować przynajmniej do 29 dnia. Dzisiaj miałam dostać @ ale nie mam. I tak mnie z jednej strony korci żeby robić test, ale wiem co czułam miesiąc temu, te rozczarowanie i ból że się znowu tego boję 😭
Dzień spodziewanej @ to dobry czas na testowanie, wynik powinien być wiarygodny. Jeśli jednak sie obawiasz to poczekaj kilka dni dla pewności mnie ciężko wytrzymać nawet do dnia @ wiec podziwiam za opanowanie i zimną krew. Trzymam kciuki.K&K lubi tę wiadomość
-
Tenter wrote:Dzień spodziewanej @ to dobry czas na testowanie, wynik powinien być wiarygodny. Jeśli jednak sie obawiasz to poczekaj kilka dni dla pewności mnie ciężko wytrzymać nawet do dnia @ wiec podziwiam za opanowanie i zimną krew. Trzymam kciuki.
-
Laura25 wrote:Czuje się tylko bardziej zmęczona to z objawów. Testowałabym dużo później ale oczywiście zamówiłam więcej więc tak to jest nie da się oprzeć 🤦🏼♀️
-
Witam się 🙂🙂
Od jakiegoś czasu przegladam posty na forum, poczytuje..
Dziewyczyny, staramy się o maluszka dopiero 3 cykl, bez presji, chociaż w zeszłym cyklu mój M. cały czas zauważał u mnie objawy ciążowe, tak jakby naprawdę miało nam się udać od razu, ale niestety.. No cóż.
Cykle mam 28 dniowe, od kilki lat tak samo.. Dzisiaj przypada mi 21 dzień cyklu, przy porannej toalecie zwróciłam uwagę na sporą ilość śluzu - wyglądem przypominał ten płodny, ale w nim dwie, trzy niteczki krwi. Nigdy nie zdążyło mi sie coś takiego, miała któraś z Was podobnie? Teraz wizytę u gina mam dopiero na 24 czerwca, chyba że by @ nie przyszła to pewnie wcześniej. Ale nie wiem co o tym myśleć. 🤔🤔2,5 roku starań natural -> 09.23r. 💉start IVF; czynnik męski. Żadnych leków na stałe.
10.23r. - zabieramy malucha do domu 🏡🍀🤞 9dpt beta 56.43 -> 10dpt 112.0 -> 12dpt 310.6 -> 16dpt 1436.3 -> 19dpt 4131.7 -> 23dpt mamy zarodek i migoczące ♥️
8+1 -> 1,68cm maleństwa 🥰 13+1 -> prenatalne+pappa OK 💪 7,56 cm małego 🧸 21+0 -> połówkowe ok,420g 🎀 25+2 -> 903g małej królewny 🥰 30+0 -> 1730g pannicy ♥️ 34+2 -> 2960g 🎀
40+3 -> Królewna jest z nami 😍 4070g,62cm 💕
Na feriach ❄️❄️❄️