Staraczki 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Panika wrote:Kurde nie wiem czy u mnie będzie taki efekt wow, z moimi „brwiami”. Których praktycznie w ogóle nie posiadam 😂
Iskierka nadziei wyniki wyglądają całkiem ok, nie ma się czym przejmować.
Tindaya trzymam kciuki ✊🏻Tindaya lubi tę wiadomość
Staramy się od lipca 2024 🫶🏻🥹❤️🩹
﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌
👩🏻 29
· 11/24 TSH ✘, morfologia, mocz, ALT, APTT, kreatynina ✔
· 12/24 USG piersi oraz dopochwowe, cytologia LBC + HPV ✔
· 01/25 konsultacja u innego ginekologa > zlecone badania krwi, USG tarczycy i skierowanie na wycięcie polipa
· 04/25 wycięcie polipa
🧔🏻 29
· 01/25 badanie nasienia:
» morfologia 2% ✘
» ilość plemników 10mln/ml ✘
» ruch: A 6,82%, B 34,85%, C 14,39%, A+B 41,67%, A+B+C 56,06%, nieruchome 43,94% ✔
· 02/25 posiew nasienia
💊 omega-3, foliany, magnez + b6, koenzym Q10, wit. C, D
👩🏻 eutyrox, kolagen, zioła Ojca Sroki
🧔🏻 L-karnityna, selen, cynk, tribulus, kwas liponowy, wit. B12, E -
Panika wrote:Kurde nie wiem czy u mnie będzie taki efekt wow, z moimi „brwiami”. Których praktycznie w ogóle nie posiadam 😂
To tak jak Ja. Nie mialam ich w ogole..🤣 ani rzes ani brewek nie mam.. 🤣
A teraz mam.. 🤣 takze bedziesz zadowolona napewno. -
bellA wrote:To tak jak Ja. Nie mialam ich w ogole..🤣 ani rzes ani brewek nie mam.. 🤣
A teraz mam.. 🤣 takze bedziesz zadowolona napewno.
A dawno robiłaś?
I efekt cały czas jest taki sam?
Troszkę się stresuje nie samą wizytą tylko efektem końcowym 😂2 lata starań o pierwszy cud 🧸
Ona 👱♀️
IO - wyleczona ✅
MUCH ✅
AMH - 0,86 (do powtórzenia)
HSG ✅
On 🧔🏻
ŻPN II/III ⁉️
Morfologia 2%
Plemniki 27mln/ml (norma >16)
DFI 25%
Ruch postępowy A+B= 17%
Ruchomych 24 %
Nieruchomych 75 %
Posiew ✅
Hormony ✅
Suplementy 01.25
Inseminacja 📌 -
Panika wrote:A dawno robiłaś?
I efekt cały czas jest taki sam?
Troszkę się stresuje nie samą wizytą tylko efektem końcowym 😂
Robilam dwa razy. Raz że 4 lata temu.. I teraz odświeżałam w zeszłym roku bo już zbledły i zrobiły się takie szare wypłowiałe. Ale jestem zadowolona z efektu. Czasem je podmaluje trochę zeby były bardziej wyraźne.. ale robi efekt. możesz je nie malować a masz brwi.. gdzie ja ich w ogole nie mialam ( jasna blondynka ) więc u mnie robi robote🤣 -
Ja jutro ginekologa mam na 15...stresuje się.. dziwnie dziś mnie brzuch pobolewa.. nie jak na okres ale jakoś tak inaczej. Mam nadzieję że wszystko ok. Zobaczymy.😬 bo już kazde ukłucie czy cos i ja już panika😬🤣
-
bellA wrote:Robilam dwa razy. Raz że 4 lata temu.. I teraz odświeżałam w zeszłym roku bo już zbledły i zrobiły się takie szare wypłowiałe. Ale jestem zadowolona z efektu. Czasem je podmaluje trochę zeby były bardziej wyraźne.. ale robi efekt. możesz je nie malować a masz brwi.. gdzie ja ich w ogole nie mialam ( jasna blondynka ) więc u mnie robi robote🤣
Ja robię sobie hennę i to nie raz bardzo wyrazistą i ciemną, bardzo lubię sobie taką robić i nieskromnie powiem,że dobrze mi to wychodzi a mówię tak,bo naprawdę dużo pochwał dostawałam za swoje brwi i nie raz pytali czy mam makijaż permanentny a to była tylko henna. Minus jest taki, że robiłam ją co tydzień, ponieważ przy mojej tłustej cerze szybko efekt schodził2 lata starań o pierwszy cud 🧸
Ona 👱♀️
IO - wyleczona ✅
MUCH ✅
HSG ✅
On 🧔🏻
ŻPN II/III ⁉️
Morfologia 2%
DFI 25%
Ruch postępowy A+B= 17%
Ruchomych 24 %
Nieruchomych 75 %
Posiew ✅
Hormony ✅
Suplementy 01.25
Inseminacja 📌 -
bellA wrote:Ja jutro ginekologa mam na 15...stresuje się.. dziwnie dziś mnie brzuch pobolewa.. nie jak na okres ale jakoś tak inaczej. Mam nadzieję że wszystko ok. Zobaczymy.😬 bo już kazde ukłucie czy cos i ja już panika😬🤣
Nie stresuj się kobieto!
Po co? W niczym Ci to nie pomoże 🤭
Ja jeszcze nie mam umówionej wizyty na monitoring, ale mam fajnego lekarza, do którego dzwonię w ten sam dzień i facet mówi,że mam przyjechać 😂
2 lata starań o pierwszy cud 🧸
Ona 👱♀️
IO - wyleczona ✅
MUCH ✅
HSG ✅
On 🧔🏻
ŻPN II/III ⁉️
Morfologia 2%
DFI 25%
Ruch postępowy A+B= 17%
Ruchomych 24 %
Nieruchomych 75 %
Posiew ✅
Hormony ✅
Suplementy 01.25
Inseminacja 📌 -
Chyba też się skusze na ten makijaż permanentny i za jakiś czas zrobię 🤔Staramy się od lipca 2024 🫶🏻🥹❤️🩹
﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌
👩🏻 29
· 11/24 TSH ✘, morfologia, mocz, ALT, APTT, kreatynina ✔
· 12/24 USG piersi oraz dopochwowe, cytologia LBC + HPV ✔
· 01/25 konsultacja u innego ginekologa > zlecone badania krwi, USG tarczycy i skierowanie na wycięcie polipa
· 04/25 wycięcie polipa
🧔🏻 29
· 01/25 badanie nasienia:
» morfologia 2% ✘
» ilość plemników 10mln/ml ✘
» ruch: A 6,82%, B 34,85%, C 14,39%, A+B 41,67%, A+B+C 56,06%, nieruchome 43,94% ✔
· 02/25 posiew nasienia
💊 omega-3, foliany, magnez + b6, koenzym Q10, wit. C, D
👩🏻 eutyrox, kolagen, zioła Ojca Sroki
🧔🏻 L-karnityna, selen, cynk, tribulus, kwas liponowy, wit. B12, E -
Panika wrote:Ja robię sobie hennę i to nie raz bardzo wyrazistą i ciemną, bardzo lubię sobie taką robić i nieskromnie powiem,że dobrze mi to wychodzi a mówię tak,bo naprawdę dużo pochwał dostawałam za swoje brwi i nie raz pytali czy mam makijaż permanentny a to była tylko henna. Minus jest taki, że robiłam ją co tydzień, ponieważ przy mojej tłustej cerze szybko efekt schodził
No mam tak samo z tą cera , też tłusta i musialam na poprawkę isc 2 razy bo pigment nie chciał mi sie załapac🤣 -
Panika wrote:Nie stresuj się kobieto!
Po co? W niczym Ci to nie pomoże 🤭
Ja jeszcze nie mam umówionej wizyty na monitoring, ale mam fajnego lekarza, do którego dzwonię w ten sam dzień i facet mówi,że mam przyjechać 😂
Zajebisty. tez takiego chce. mój gin to taki trochę ciapciok belkocze czasem coś ze nic go nie rozumiem ale jest spoko -
bellA wrote:No mam tak samo z tą cera , też tłusta i musialam na poprawkę isc 2 razy bo pigment nie chciał mi sie załapac🤣
Nosz cholera jasna nawet nie gadaj mi tu takich rzeczy!😂
Ona 👱♀️
IO - wyleczona ✅
MUCH ✅
HSG ✅
On 🧔🏻
ŻPN II/III ⁉️
Morfologia 2%
DFI 25%
Ruch postępowy A+B= 17%
Ruchomych 24 %
Nieruchomych 75 %
Posiew ✅
Hormony ✅
Suplementy 01.25
Inseminacja 📌 -
hope♥ wrote:Chyba też się skusze na ten makijaż permanentny i za jakiś czas zrobię 🤔
Ja już chyba z 3 lata na to choruję 😂
I mam nadzieję, że w końcu (bez żadnych ekscesów przy robieniu i po) nie będzie 😂
A ile takie coś się łuszczy?2 lata starań o pierwszy cud 🧸
Ona 👱♀️
IO - wyleczona ✅
MUCH ✅
HSG ✅
On 🧔🏻
ŻPN II/III ⁉️
Morfologia 2%
DFI 25%
Ruch postępowy A+B= 17%
Ruchomych 24 %
Nieruchomych 75 %
Posiew ✅
Hormony ✅
Suplementy 01.25
Inseminacja 📌 -
Panika wrote:Nosz cholera jasna nawet nie gadaj mi tu takich rzeczy!😂
Powaznie. Raz to była poprawka za pierwszym razem bo nie taki kolor pigmentu mi dala i rude mi wyszły🤣🤣🤣 to się załamałam. A potem 2 razy poprawka bo pigment przyjąć się nie chciał. I ciagle mialam takie blade
Może u Ciebie będzie inaczej😃 -
Panika wrote:Ja już chyba z 3 lata na to choruję 😂
I mam nadzieję, że w końcu (bez żadnych ekscesów przy robieniu i po) nie będzie 😂
A ile takie coś się łuszczy?
Tak do tygodnia. Mi już po 4 dniach zeszlo całkowicie. Także w miare szybko ale 2dzien to wyglądałam jakbym łuszczycę miala 🤣 okropieństwo takie płaty na brwiach odchodzace🤣🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia, 22:58
-
bellA wrote:Powaznie. Raz to była poprawka za pierwszym razem bo nie taki kolor pigmentu mi dala i rude mi wyszły🤣🤣🤣 to się załamałam. A potem 2 razy poprawka bo pigment przyjąć się nie chciał. I ciagle mialam takie blade
Może u Ciebie będzie inaczej😃
Dzięki….teraz to ja chyba odwołam wizytę 🤭
Jak to nie taki kolor pigmentu?
To co Ona go po omacku wybierała?
Na chybił trafił? 😂😂😂hope♥ lubi tę wiadomość
Ona 👱♀️
IO - wyleczona ✅
MUCH ✅
HSG ✅
On 🧔🏻
ŻPN II/III ⁉️
Morfologia 2%
DFI 25%
Ruch postępowy A+B= 17%
Ruchomych 24 %
Nieruchomych 75 %
Posiew ✅
Hormony ✅
Suplementy 01.25
Inseminacja 📌 -
bellA wrote:Tak to tygodnia. Mi już po 4 dniach zeszlo całkowicie. Także w miare szybko ale 2dzien to wyglądałam jakbym łuszczycę miala 🤣 okropieństwo takie płaty na brwiach odchodzace🤣🤣🤣
Super,szybko!
A poprawka kiedy?2 lata starań o pierwszy cud 🧸
Ona 👱♀️
IO - wyleczona ✅
MUCH ✅
HSG ✅
On 🧔🏻
ŻPN II/III ⁉️
Morfologia 2%
DFI 25%
Ruch postępowy A+B= 17%
Ruchomych 24 %
Nieruchomych 75 %
Posiew ✅
Hormony ✅
Suplementy 01.25
Inseminacja 📌 -
Panika wrote:Dzięki….teraz to ja chyba odwołam wizytę 🤭
Jak to nie taki kolor pigmentu?
To co Ona go po omacku wybierała?
Na chybił trafił? 😂😂😂
Hahahahaha🤣 stwierdziła że skoro jestem jasną blondynka z jasnymi brwiami i rzęsami to ciemne brwi będą kiepsko wyglądały.. a ja się wtedy znałam na tym tyle co nic i jej zaufałam . Mowie ok robimy..🤣 to mi zrobila.. ja sie przegladam a tu rude brwi. Mowie ku** mać..🤣 szok. Ale widziala moje niezadowolenie i potem zmieniła kolor już na taki jaki chcialam.. tyle że 2 razy poprawiała. Ale wkoncu po ciężkich walkach bylam zadowolona🤣Panika lubi tę wiadomość
-
bellA wrote:Hahahahaha🤣 stwierdziła że skoro jestem jasną blondynka z jasnymi brwiami i rzęsami to ciemne brwi będą kiepsko wyglądały.. a ja się wtedy znałam na tym tyle co nic i jej zaufałam . Mowie ok robimy..🤣 to mi zrobila.. ja sie przegladam a tu rude brwi. Mowie ku** mać..🤣 szok. Ale widziala moje niezadowolenie i potem zmieniła kolor już na taki jaki chcialam.. tyle że 2 razy poprawiała. Ale wkoncu po ciężkich walkach bylam zadowolona🤣
Jezu przestań, bo mój śpi obok…ja się zanoszę do płaczu ze śmiechu,aż całe łóżko dygocze 😂
Nie no mistrzostwo! Jak Ci łeb nie odleciał po takich perturbacjach 😂😂😂 przecież te brwi to chyba były zajechane i opuchnięte na maxa!2 lata starań o pierwszy cud 🧸
Ona 👱♀️
IO - wyleczona ✅
MUCH ✅
HSG ✅
On 🧔🏻
ŻPN II/III ⁉️
Morfologia 2%
DFI 25%
Ruch postępowy A+B= 17%
Ruchomych 24 %
Nieruchomych 75 %
Posiew ✅
Hormony ✅
Suplementy 01.25
Inseminacja 📌 -
Jak zajdę w tym czasie w ciążę to sobie nie dopigmentuje 🫣🤭🤭🤭2 lata starań o pierwszy cud 🧸
Ona 👱♀️
IO - wyleczona ✅
MUCH ✅
HSG ✅
On 🧔🏻
ŻPN II/III ⁉️
Morfologia 2%
DFI 25%
Ruch postępowy A+B= 17%
Ruchomych 24 %