Staraczki 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Kokosik wrote:Cześć dziewczyny, ja dziś wyszłam z cienia, założyłam konto i dołączam do staraczek.
Było źle ale muszę otrząsnąć się i z nadzieją starać dalej 💔
U nas w maju minie rok jak próbujemy i niestety jesteśmy po stracie 😞 od stycznia zaczęliśmy starania na nowo po poronieniu. Na razie bezowocnie i dziś przyszła @ która wywołała łzy. Miałam robić jutro test…
Frustracja rośnie ale mąż mnie wspiera, wy jesteście świetne no i musi być dobrze 🙏
Witamy i trzymamy kciuki ❤️
A ja faktycznie zostałam w domu i próbuję jakoś się wykurować dzisiaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 13:19
Staramy się od lipca 2024 🫶🏻🥹❤️🩹
﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌
👩🏻 29
· 11/24 TSH ✘, morfologia, mocz, ALT, APTT, kreatynina ✔
· 12/24 USG piersi oraz dopochwowe, cytologia LBC + HPV ✔
· 01/25 konsultacja u innego ginekologa > zlecone badania krwi, USG tarczycy i skierowanie na wycięcie polipa
· 04/25 wycięcie polipa
🧔🏻 29
· 01/25 badanie nasienia:
» morfologia 2% ✘
» ilość plemników 10mln/ml ✘
» ruch: A 6,82%, B 34,85%, C 14,39%, A+B 41,67%, A+B+C 56,06%, nieruchome 43,94% ✔
· 02/25 posiew nasienia
💊 omega-3, foliany, magnez + b6, koenzym Q10, wit. C, D
👩🏻 eutyrox, kolagen, zioła Ojca Sroki
🧔🏻 L-karnityna, selen, cynk, tribulus, kwas liponowy, wit. B12, E -
hope♥ wrote:Witamy i trzymamy kciuki ❤️
A ja faktycznie zostałam w domu i próbuję jakoś się wykurować dzisiaj.
Oszczędzaj się, wypoczęty organizm to zdrowy organizm. Dużo zdrówka ♥️
Ja przez ostatnie 1.5 roku dałam swojemu mooooocno popalić i skłaniam się ku temu, że tak naprawdę sama sobie jestem winna. Niestety tak się życie potoczyło, gdy człowiek chce być niezalezny i na swoim M 🤔🙈
Daj znać jak u Ciebie sprawdzają się zioła Ojca Sroki? Którą mieszankę pijesz?
hope♥ lubi tę wiadomość
-
Dziękuję ♥️
Ciężko mi jeszcze ocenić ich działanie, ponieważ zaczęłam je stosować od obecnego cyklu. Używam mieszanki nr 3. Nie jestem pewna czy to zasługa ziół, ale widzę większą ilość śluzu niż zazwyczaj. Jestem też ciekawa jak będą przebiegać miesiączki - czy będą mniej bolesne czy nie. Małpa powinna przyjść 15 lutego więc jak coś to dam znać.Kasia z., Szczypka lubią tę wiadomość
Staramy się od lipca 2024 🫶🏻🥹❤️🩹
﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌
👩🏻 29
· 11/24 TSH ✘, morfologia, mocz, ALT, APTT, kreatynina ✔
· 12/24 USG piersi oraz dopochwowe, cytologia LBC + HPV ✔
· 01/25 konsultacja u innego ginekologa > zlecone badania krwi, USG tarczycy i skierowanie na wycięcie polipa
· 04/25 wycięcie polipa
🧔🏻 29
· 01/25 badanie nasienia:
» morfologia 2% ✘
» ilość plemników 10mln/ml ✘
» ruch: A 6,82%, B 34,85%, C 14,39%, A+B 41,67%, A+B+C 56,06%, nieruchome 43,94% ✔
· 02/25 posiew nasienia
💊 omega-3, foliany, magnez + b6, koenzym Q10, wit. C, D
👩🏻 eutyrox, kolagen, zioła Ojca Sroki
🧔🏻 L-karnityna, selen, cynk, tribulus, kwas liponowy, wit. B12, E -
Ok, ja właśnie zakupiłam i planuje pić od kolejnego cyklu. Ciekawa jestem efektów 🤔😁 Widziałam na innych wątkach, że były i dziewczyny, które w pierwszym cyklu z nimi zaszły i były takie, na które to nic nie działało 🙈
Miałam zacząć teraz, ale stierdziłam, że może nie będę tak szaleć od razu po laparoskopii 🥴😅 tym bardziej, że lekarz zalecił wstrzymać się ze staraniami chociaż z miesiąc -