Ja się obudziłam z takimi mdłościami. W pierwszej ciąży tego nie miałam.
Kolejna sprawa, nie wiem co z pracą.
Dowiedzieli się w czwartek. Ja od tego czasu głowię się kto przejmie moje stanowisko.
Muszę kogoś znaleźć na moje miejsce tzn muszę nie muszę. Ale to ja wrócę za 2 lata to ewentualnego syfu. Dałam dziewczynom dwie propozycje, pielęgniarka która u nas dorabia by przeszła na 1/2 u nas i papierologie ogarnęła. Aptekę i grafiki druga, która obecnie zajmuje się apteką. . Nie bo to pielęgniarka. Mówię ok to inspektor ochrony radiologicznej jest elektroradiologiem. Nie bo ktoś musi być codziennie. Kurde ludzie pracują zdalnie w tych czasach. Raz w tygodniu on jest. Mówię im klapiecie tylko jęzorami a nic od siebie. Pytam o propozycję od was cisza. Po co mi te nerwy, stress. Mam ochotę wziąć od pon L4 od rodzinnego. Miałam pracować do końca października lub listopada.
Co uważacie?
Nic od siebie a tylko wymagają. A jeszcze obrażone bo nic im nie powiedziałam i zostaną bez koordynatora.
Po 2 nie mogę wyjść nigdzie poza moje biuro bo teren nadzorowany. Badań nie mogę robić. Jest sezon grypowy, w szpitalu syfu co nie miara.
Jeszcze wpadł mi do głowy pomysł by nie chodzić codziennie, a na 12h, w tym tyg wezmę dwie, w kolejnym jedna i tyle.
👩 30 lat (PCOS, IO)
👨 37 lat
🌸 Córka – 4 lata 💗
Starania o 2 dziecko od 08.2025
Stymulacja: Lametta + Ovitrelle / Pregnyl
CS1 – owulacja potwierdzona, brak ciąży
CS2 – ⏸️ 10 dpo (14.10) – beta hCG 10.75
12 dpo (16.10) – beta hCG 63.65 ✨
Psalm 62,6
„Jedynie w Bogu szukaj spokoju, duszo moja,
bo od Niego pochodzi moja nadzieja.”
👩 30 lat (PCOS, IO)