X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STARACZKI 2026
Odpowiedz

STARACZKI 2026

Oceń ten wątek:
  • Paula-1407 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolczii wrote:
    ttps://zapodaj.net/plik-LaTzU7Gvw2
    Widać widać 🩷⏸️ powtórz jutro jak będzie to leć na betę 🩷 jeśli mogę spytać jakiej marki to test?
    Stokroteczko,a jak u Ciebie?

Poważne starania od 08/25
    Czekamy na ⏸️🩵🩷
  • Wiolczii Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula-1407 wrote:
    Widać widać 🩷⏸️ powtórz jutro jak będzie to leć na betę 🩷 jeśli mogę spytać jakiej marki to test?

Jakiś najtańszy "bejbi test home" z dozu

Paula-1407 lubi tę wiadomość

👰‍♀️'95 (PCOS)
    🤵‍♂️'94 ✅

Starania od 01/2022
  • Wiolczii Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka15 wrote:
    Cos tam widać ❤️ ja bym jutro powtórzyła i jakby nadal coś było, to bym poszła na bete 😘 trzymam kciuki 😘
    Dajesz nadzieję, że może coś pokazać się dopiero 12dpo ☺️

W piątek była biel, dlatego tez sie zdziwiłam myslalam ze to już po wszystkim, chociaz czlowiek tyle czyta zeby robić w dniu miesiaczki. Ale chyba z nami już tak jest🤣 Jutro pojde na krew. Moja głowa nie da mi wytrzymać az do wtorku na badanie😃

👰‍♀️'95 (PCOS)
    🤵‍♂️'94 ✅

Starania od 01/2022
  • Eliora Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolczii wrote:
    W piątek była biel, dlatego tez sie zdziwiłam myslalam ze to już po wszystkim, chociaz czlowiek tyle czyta zeby robić w dniu miesiaczki. Ale chyba z nami już tak jest🤣 Jutro pojde na krew. Moja głowa nie da mi wytrzymać az do wtorku na badanie😃

Trzymam kciuki!

Wiolczii lubi tę wiadomość

preg.png

👩 30 lat (PCOS, IO)
    👨 37 lat
    🌼 Córka – 4 lata 💗

💫 Starania o drugie maleństwo od 08.2025
    💊 Lametta + Ovitrelle

🩵 CS1: owulacja potwierdzona – bez efektu
    🩷 CS2:
    10 dpo (14.10) – β-hCG 10.75
    12 dpo (16.10) – β-hCG 63.65
    14 dpo (18.10) – β-hCG 208.56 💖

Psalm 62,6
    „Jedynie w Bogu szukaj spokoju, duszo moja,
    bo od Niego pochodzi moja nadzieja.”
  • stokroteczka25 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolczii wrote:
    ttps://zapodaj.net/plik-LaTzU7Gvw2

Widze delikatny cien, oby kreseczka ciemniała 😍🍀🤞

👩‍❤️‍👨 33&34
    🍀 starania od 04.2025

⏳️ październik 2025 - stymulacja (aromek + ovitrelle)

Suple 💊
    prenacaps multi, DHA, inozytol, ubichinol, witamina D
  • Nutka15 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiolczii wrote:

Oj to może ja też za 2 dni zobaczę jeszcze 2 kreski 🙈 ja dzisiaj też myślałam o tym, że tyle się trąbi żeby robić w dniu miesiączki, a my ciśniemy te testy od 8dpo nawet 🤣.W ciąży z synem zrobiłam test 1.06, a miesiączkę miałam mieć 3.06. cykle chyba 30dniowe miałam wtedy i była tak blada kreska, że jakbym wam tutaj go wstawiła, to byście na pewno powiedziały, że negatywny. Więc mi też "późno" wyszedł pozytyw, ale owu ja wtedy nie badałam, więc nie wiem kiedy miałam.

A masz jakieś szczególne objawy ? Inne niż zwykle przed okresem ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:39

• Wiolczii Debiutantka

Wysłany: Dzisiaj, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka15 wrote:
    Oj to może ja też za 2 dni zobaczę jeszcze 2 kreski 🙈 ja dzisiaj też myślałam o tym, że tyle się trąbi żeby robić w dniu miesiączki, a my ciśniemy te testy od 8dpo nawet 🤣.W ciąży z synem zrobiłam test 1.06, a miesiączkę miałam mieć 3.06. cykle chyba 30dniowe miałam wtedy i była tak blada kreska, że jakbym wam tutaj go wstawiła, to byście na pewno powiedziały, że negatywny. Więc mi też "późno" wyszedł pozytyw, ale owu ja wtedy nie badałam, więc nie wiem kiedy miałam.

To czekamy! Może też się uda!❤️
    Ogólnie to żadne.
    Jedyne co to nudności, ale biore duphaston wiec to może być przez to.
    Aaa i może to głupie ale od 3 dni mam takie wrażliwe zęby, jakbym nie miała szkliwa, mocniej złapię powietrze i już "pieką"🤣

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 18:45

Nutka15 lubi tę wiadomość

👰‍♀️'95 (PCOS)
    🤵‍♂️'94 ✅

Starania od 01/2022

Wysłany: Dzisiaj, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula-1407 wrote:

U mnie 4dpo dzisiaj, wiec ten tydzien bedzie bardzo dłużył zanim zatestuje. A Ty, o której jutro masz monitornig?

👩‍❤️‍👨 33&34
    🍀 starania od 04.2025

Suple 💊
  • Anuska94 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak noszę moje dziecko to czuję ucisk po prawej stronie.Nie miałam tak.Ja testuje w niedziele albo w poniedziałek w przyszłym tygodniu chce wiedzieć czy jestem w ciąży.

• Eliora Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska94 wrote:
    Jak noszę moje dziecko to czuję ucisk po prawej stronie.Nie miałam tak.Ja testuje w niedziele albo w poniedziałek w przyszłym tygodniu chce wiedzieć czy jestem w ciąży.

Raczej bym tego z niczym nie wiązała. Moim zdaniem nerwobóle

preg.png

👩 30 lat (PCOS, IO)
    👨 37 lat
    🌼 Córka – 4 lata 💗

💊 Lametta + Ovitrelle

🩷 CS2:

Psalm 62,6

Wysłany: Dzisiaj, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nutka15 wrote:

Ja w pierwszej ciąży mialam podobnie. Pamiętam, ze 11dpo test byl negatywny i dopiero 12dpo rano pod światłem byla kreseczka delikatna. Dzien pozniej poszlam na bete i juz nawet nie powtorzylam jej po 48h. Z tym ze wtedy udalo nam sie od razu i nie bylam taka świadoma wszystkiego.
    A teraz zapas testów i sikanie od 8dpo 🫣 tylko ten zastrzyk w tym miesiacu powstrzymuje mnie, zeby nie zaczac tak wczesnie

👩‍❤️‍👨 33&34
    🍀 starania od 04.2025

Suple 💊

Wysłany: Dzisiaj, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokroteczka25 wrote:
    U mnie 4dpo dzisiaj, wiec ten tydzien bedzie bardzo dłużył zanim zatestuje. A Ty, o której jutro masz monitornig?

Ja jutro 8;30 na monitoringu i wszytsko się okaże ,mam nadzieję że będzie dobrze

stokroteczka25 lubi tę wiadomość

Czekamy na ⏸️🩵🩷
  • Nutka15 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokroteczka25 wrote:
    Ja w pierwszej ciąży mialam podobnie. Pamiętam, ze 11dpo test byl negatywny i dopiero 12dpo rano pod światłem byla kreseczka delikatna. Dzien pozniej poszlam na bete i juz nawet nie powtorzylam jej po 48h. Z tym ze wtedy udalo nam sie od razu i nie bylam taka świadoma wszystkiego.
    A teraz zapas testów i sikanie od 8dpo 🫣 tylko ten zastrzyk w tym miesiacu powstrzymuje mnie, zeby nie zaczac tak wczesnie

Ja też zrobiłam betę tylko raz 😅 pamiętam, że była 306 😁 ale to chyba z 4 dni po teście było. Ja tak samo, nie byłam swiadoma, mało wiedziałam, zero czytania o tym wszystkim. I może to pomogło, że tak szybko nam poszło wtedy...

Wysłany: Dzisiaj, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula-1407 wrote:
    Ja jutro 8;30 na monitoringu i wszytsko się okaże ,mam nadzieję że będzie dobrze

A czujesz delikatny bol/klucie w okolicach jajnika? Ja po tym rozpoznawałam, ze pecherzyk rośnie, ale wiem ze nie wszyscy to odczuwaja

👩‍❤️‍👨 33&34
    🍀 starania od 04.2025

Suple 💊
  • Nutka15 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula-1407 wrote:
    Dawaj znać ☺️

Paula-1407 lubi tę wiadomość

• Eliora Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokroteczka25 wrote:
    A czujesz delikatny bol/klucie w okolicach jajnika? Ja po tym rozpoznawałam, ze pecherzyk rośnie, ale wiem ze nie wszyscy to odczuwaja

Ja też odczuwałam i czułam pęknięcie

preg.png

👩 30 lat (PCOS, IO)
    👨 37 lat
    🌼 Córka – 4 lata 💗

💊 Lametta + Ovitrelle

🩷 CS2:

Psalm 62,6
  • Nutka15 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w ciąży z synem w sumie ten test to była formalność, wiedziałam i czułam calą sobą, że jestem w ciąży 😅 Miałam takie bóle brzucha, że ustać na nogach nie mogłam. Pamiętam jak robiąc obiad, zwinęlam się na podłodze w kłebek i ryczałam z bólu 🙈 Dziwię się, że ja wtedy do szpitala nie pojechałam, bo teraz bym na pewno pojechała, bo pomyślałabym, że jakaś ciąża pozamaciczna, czy coś 🙈 podejrzewam, że po prostu miałam tak bolesne zagniezdzenie. Do tego piersi to mnie tak bolały, że po prostu płakalam, jak szłam po schodach albo jechałam samochodem, a nie mówiąc o spaniu. I mi krwawiły dziąsła ale to praktycznie cały czas, a przy myciu zębów wyglądałam jak wampir i miałam przez to miałam taki metaliczny posmak w ustach🤢. I odrzucilo mnie od papierosów 🙈 (tak paliłam wtedy, a teraz chucham i dmucham i nic)Tak to wygladalo przed testem 😅 przez to ja się teraz doszukuje objawów. W jednym cyklu miałam podobne objawy i co prawda wyszedł mi cień, ale nie wiem, czy to nie był bład testu, bo robiłam przeklętego norda. Być może to była biochemiczna, nie dowiem się tego. Nie uwierzę, jak zajde i przejde te parę dni przed testem bezobjawowo 🙈 ja miałam bardzo intensywne objawy, a większość dziewczyn nie czuje nic przed testem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 20:11

Wysłany: Dzisiaj, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokroteczka25 wrote:

Właśnie czuje po prawej stronie ,ale to naprawdę delikatnie i raz na jakiś czas...
    Czasem zakłuje mnie też po lewej stronie gdzie torbiel ,jutro się zapytam żeby zmierzyła czy torbiel się zmniejszyła .
    Jutro mam też rozmowę o pracę na 10:30 jestem ciekawa jak mi pójdzie ,jeśli jutro mi się nie uda w środę mam kolejną ,ale na tą w środę tak bardzo nie chce mi się iść ze nie macie pojęcia

Czekamy na ⏸️🩵🩷

Wysłany: Dzisiaj, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta rozmowa na którą idę jutro to praca w biurze ,głównie drukowanie dokumentów 7:30-15:30 więc idealnie by było mam nadzieję że się uda , Tym bardziej jak zajde w tym miesiącu w ciążę (a mam nadzieję że tak będzie) to będzie to lekka praca zero dźwigania

Czekamy na ⏸️🩵🩷
  • Nutka15 Przyjaciółka

Wysłany: Dzisiaj, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula-1407 wrote:
    Ta rozmowa na którą idę jutro to praca w biurze ,głównie drukowanie dokumentów 7:30-15:30 więc idealnie by było mam nadzieję że się uda , Tym bardziej jak zajde w tym miesiącu w ciążę (a mam nadzieję że tak będzie) to będzie to lekka praca zero dźwigania
    Bardzo fajnie się zapowiada ❤️ to trzymam kciuki, żeby się udało 😊

‹‹ 122 123 124 125 126
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ