STARACZKI 2026
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi w końcu zaczął ciemnieć owulak ,aplikacja pokazuje 0.20 ,a jeszcze wczoraj było 0.09 🥹🥹
Pani Bocianowa, stokroteczka25, Nutka15, Witynja lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍
08.25r.-niepękniety pęcherzyk (bez owulacji)
09.25r.-brak okresu wywołanie luteina
10.25r.- dwa pęcherzyki prawy jajnik zmalały (bez owulacji)
11.25🩷🩵CS1(Lametta+ovitrelle)afirmuje udany cykl! ⏸️🤞🏻
„Zanim cię ujrzałam, już cię kochałam. Zanim cię usłyszałam, już cię znałam.” – Nieznany autor -
Paula-1407 wrote:Mi w końcu zaczął ciemnieć owulak ,aplikacja pokazuje 0.20 ,a jeszcze wczoraj było 0.09 🥹🥹
Super, pewnie w ciągu kilku dni bedzie pik
Paula-1407 lubi tę wiadomość
👩❤️👨 33&34
🍀 starania od 04.2025
🤷♂️ bardzo zle wyniki badania nasienia, diagnostyka i walka o poprawe
Suple 💊
prenacaps multi, DHA, inozytol, ubichinol, witamina D -
stokroteczka25 wrote:Ja dzis rano sprawdzałam i na tescie biel, wiec chyba ovitrelle sie wypłukał
O to teraz tylko czekać na testowanie ⏸️⏸️⏸️Starania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍
„Zanim cię ujrzałam, już cię kochałam. Zanim cię usłyszałam, już cię znałam.” – Nieznany autor -
Paula-1407 wrote:O to teraz tylko czekać na testowanie ⏸️⏸️⏸️
Jakoś boje sie testowac. Wizja ze znow kolejny raz zobaczę biel mnie przybija...👩❤️👨 33&34
🍀 starania od 04.2025
Suple 💊
Rozumiem cię doskonale bo mam to samo🫂🫂 ,ale i przyjdzie na nas pora żeby zobaczyć w końcu dwie kreski..⏸️🩵🩷stokroteczka25 wrote:Jakoś boje sie testowac. Wizja ze znow kolejny raz zobaczę biel mnie przybija...
To twoje starania o pierwszego kropka ?
U mnie właśnie to starania o pierwsze dziecko dlatego też z każdym niepowodzeniem jest mi coraz bardziej przykroStarania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍
Mąż zapisał się na badanie nasienia. Idzie w przyszły piątek. W laboratorium powiedzieli, że te 3 tygodnie po antybiotyku będzie ok. Można przywieźć próbkę z domu i trzymać przy ciele pod kurtka, ale my mamy 40km do tego laboratorium, więc to nie ma to sensu. Pojedzie oddać na miejscu. Mam nadzieję, że nie będzid problemu z oddaniem 🙈 mąż mówi, że bardziej się stresuje wynikiem, niż badaniem. A ja mam jakiś wewnętrzny stres i złość, że musimy przez to przechodzić 😞▫️Starania o drugie szczęście od 04/2025🍀⏳
-
stokroteczka25 wrote:Jakoś boje sie testowac. Wizja ze znow kolejny raz zobaczę biel mnie przybija...
Przytulam Cię, bo wiem co czujesz. Mnie boli ten pierwszy test 10dpo. Jeden dzień jest płaczków, a potem już jest lepiej.
Może akurat to jest twój cykl 😘 zrobiłaś wszystko co mogłaś i trzymam kciuki, żeby się udało 🤞
stokroteczka25 lubi tę wiadomość
▫️Starania o drugie szczęście od 04/2025🍀⏳ -
Nutka15 wrote:Mąż zapisał się na badanie nasienia. Idzie w przyszły piątek. W laboratorium powiedzieli, że te 3 tygodnie po antybiotyku będzie ok. Można przywieźć próbkę z domu i trzymać przy ciele pod kurtka, ale my mamy 40km do tego laboratorium, więc to nie ma to sensu. Pojedzie oddać na miejscu. Mam nadzieję, że nie będzid problemu z oddaniem 🙈 mąż mówi, że bardziej się stresuje wynikiem, niż badaniem. A ja mam jakiś wewnętrzny stres i złość, że musimy przez to przechodzić 😞
My jak w tym cyklu się nie uda to w listopadzie mąż też idzie na badania ,ale widzę,że mu się to nie uśmiecha ,no ale trudno trzeba.My kobiety też robimy tyle tych badań , zastrzyków itd,że jedno badanie nie zaszkodzi.
Oby u was wyniki wyszły dobrze 🤞🏻🤞🏻Starania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍
Paula-1407 wrote:Rozumiem cię doskonale bo mam to samo🫂🫂 ,ale i przyjdzie na nas pora żeby zobaczyć w końcu dwie kreski..⏸️🩵🩷
To twoje starania o pierwszego kropka ?
U mnie właśnie to starania o pierwsze dziecko dlatego też z każdym niepowodzeniem jest mi coraz bardziej przykro
Mam juz syna 7 letniego, wtedy udalo nam sie w 1cs, wiec tym bardziej nie moge zrozumieć, ze teraz tyle to trwa...👩❤️👨 33&34
🍀 starania od 04.2025
Suple 💊
Paula, Nutka, widze ze jedziemy na tym samym wózku... mój mąż tez idzie na badanie nasienia jak nam sie nie uda. Tez widze ze srednio chce, ale jesteśmy w tym razem i trzeba sie zmobilizować. Mam zanieść jego wyniki na wizyte z monitoringiem, wiec juz sie nie wykreci 😅👩❤️👨 33&34
🍀 starania od 04.2025
Suple 💊
Paula-1407 wrote:My jak w tym cyklu się nie uda to w listopadzie mąż też idzie na badania ,ale widzę,że mu się to nie uśmiecha ,no ale trudno trzeba.My kobiety też robimy tyle tych badań , zastrzyków itd,że jedno badanie nie zaszkodzi.
Oby u was wyniki wyszły dobrze 🤞🏻🤞🏻
Wiesz co to racja, też sądzę, że my co chwilę rozkładamy nogi, mamy mnóstwo badań itd, ale myślałam dzisiaj o tym i my, kobiety, akurat sobie nie robimy dobrze na badaniach, gdzie jest za ścianą dużo nieznajomych osób 🙈 wiec ja tam trochę tych facetów rozumiem, że to dla nich jest krępujace 😅 myślę, że pokazanie przyrodzenia i jakieś tam badanie jego, byłoby dla nich pestką, niż robię "tego" w jakimś labo, gdzie każdy wie po co przyszedłeś i co będziesz robić🙈 przyznacie, że nie jest to badanie powszechne, a powinno i jest traktowane jak temat tabu i to mężczyzn też krępuje... Ale jakby kobiety miały takie badanie robić, to ja nie wiem, czy bym umiała się tak skupić i wyluzować, żeby tam dojść 🤣 hahaha, ale mam przemyślenia 🤣
No mam nadzieję, że wyniki będą ok. Zaś z drugiej strony, to jaka jest tego przyczyna, że nam nie wychodzi? Jak wyniki okażą się złe i to będzie możliwy powód niepowodzeń, to i tak jeszcze ja idę na drożność. Muszę się zagłebic w ten temat, może się uda w grudniu zrobić, a jak nie to na pewno po nowym roku.▫️Starania o drugie szczęście od 04/2025🍀⏳ -
Mnie laski dopadło takie przeziębienie ,że o ludzie...
Gardło mi po prostu wysiada ,a jutro monitoring u gin...Starania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍
Paula-1407 wrote:Mnie laski dopadło takie przeziębienie ,że o ludzie...
Gardło mi po prostu wysiada ,a jutro monitoring u gin...
Kochana, współczuję 😞 ja tak samo jestem chora. Ale wylądowałam na antybiotyku... Mam szmery na płucach, zapalenie zatok i węzły chłonne mi tak wywaliło, że lekarka aż była przerażona i kazała mi po leczeniu koniecznie przyjść na kontrolę. Siedzę w domu na l4. Do soboty muszę wyzdrowieć,bo nie miał kto za mnie przyjść i muszę iść do pracy 😞Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października, 14:46
▫️Starania o drugie szczęście od 04/2025🍀⏳ -
Nutka15 wrote:Kochana, współczuję 😞 ja tak samo jestem chora. Ale wylądowałam na antybiotyku... Mam szmery na płucach, zapalenie zatok i węzły chłonne mi tak wywaliło, że lekarka aż była przerażona i kazała mi po leczeniu koniecznie przyjść na kontrolę. Siedzę w domu na l4. Do soboty muszę wyzdrowieć,bo nie miał kto za mnie przyjść i muszę iść do pracy 😞
O Jezu bidula.. oby Ci się angina z tego nie zrobiła 😥
Mam nadzieję że do soboty będziesz się lepiej czuła 🤞🏻
Ja narazie domowe sposoby ,jakieś leki w aptece do picia kupione i oby przeszło. Dziś praktycznie pół nocy nie spałam , zasnęłam może o 24 ,a mąż o 3 wstawał do pracy i jak on wstał tak ja wstałam i już nie mogłam spać..
Od wczoraj to wypiłam chyba hektolitry herbaty z miodem 🤣🤣🤣
Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍
Dziewczyny! Trzymam za Was mocno kciuki!
Ja mam lipcową więc może Wam się też uda!
Witynja, Paula-1407, Nutka15, stokroteczka25 lubią tę wiadomość

👩 30 lat (PCOS, IO)
👨 37 lat
🌼 Córka – 4 lata
💫 Starania o drugie maleństwo od 08.2025
💊 Lametta + Ovitrelle
🩵 CS1: owulacja potwierdzona – brak efektu
🩷 CS2:
• 10 dpo (14.10) – β-hCG: 10.75
• 12 dpo (16.10) – β-hCG: 63.65
• 14 dpo (18.10) – β-hCG: 208.56
• 16 dpo (20.10) – β-hCG: 405.09
• 18 dpo (22.10) – β-hCG: 730.15
• 20 dpo (24.10) – β-hCG: 1374.21
• 24 dpo (28.10) – β-hCG: 6412.54 🌟
• 29.10 – pęcherzyk ciążowy 11 mm, żółtkowy 4 mm 💛
📅 I prenatalne: 17.12.2025 🤍
Psalm 62,6
„Jedynie w Bogu szukaj spokoju, duszo moja,
bo od Niego pochodzi moja nadzieja.” -
Nutka15 wrote:Wiesz co to racja, też sądzę, że my co chwilę rozkładamy nogi, mamy mnóstwo badań itd, ale myślałam dzisiaj o tym i my, kobiety, akurat sobie nie robimy dobrze na badaniach, gdzie jest za ścianą dużo nieznajomych osób 🙈 wiec ja tam trochę tych facetów rozumiem, że to dla nich jest krępujace 😅 myślę, że pokazanie przyrodzenia i jakieś tam badanie jego, byłoby dla nich pestką, niż robię "tego" w jakimś labo, gdzie każdy wie po co przyszedłeś i co będziesz robić🙈 przyznacie, że nie jest to badanie powszechne, a powinno i jest traktowane jak temat tabu i to mężczyzn też krępuje... Ale jakby kobiety miały takie badanie robić, to ja nie wiem, czy bym umiała się tak skupić i wyluzować, żeby tam dojść 🤣 hahaha, ale mam przemyślenia 🤣
No mam nadzieję, że wyniki będą ok. Zaś z drugiej strony, to jaka jest tego przyczyna, że nam nie wychodzi? Jak wyniki okażą się złe i to będzie możliwy powód niepowodzeń, to i tak jeszcze ja idę na drożność. Muszę się zagłebic w ten temat, może się uda w grudniu zrobić, a jak nie to na pewno po nowym roku.
Tak też racja ,ja bym się trochę nieswojo czuła ,tak jak mówisz być w obcym miejscu ,wszyscy wiedzą po co przyszłaś,a ty musisz się skupić,żeby dojść i oddać nasienie to badań ,no nie dziwię się napewno na miejscu chłopa byłoby mi ciężko
Ale jak trzeba działać razem ,tak trzeba i muszą się przemęczyć😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października, 15:31
Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍
postimg.cc/Z9jpgCbR
zapodaj.net/plik-n4xZQh1rnv
Nutka15, Pani Bocianowa lubią tę wiadomość
👩🏻32
Niedoczynność tarczycy (unormowana przez leki)
IO (badania pod kontrolą - na ten moment brak IO)
🤵🏻37
25.10 Beta 498 ♥️
28.10 beta 1901 ♥️
Starania o pierwsze bobo rozpoczęte 08/25🩷🩵