STARACZKI 2026
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja czekam do soboty na betę. U mnie w przychodni dopiero na sobotę miejsce. A że ja niecierpliwa pojechałam do alab laboratoria. No i jakaś pielęgniarka nieogarnięta bo nie chciała mi lecieć krew 🙈 więc czekam do soboty i dam znać 🙃👩🏻32
Niedoczynność tarczycy (unormowana przez leki)
IO (badania pod kontrolą - na ten moment brak IO)
🤵🏻37
25.10 Beta 498 ♥️
28.10 beta 1901 ♥️
03.11 beta 14 779 ♥️
05.11 beta 26 441 ♥️
07.11 Kropek ma 0,41 cm i bije 💗
Starania o pierwsze bobo rozpoczęte 08/25🩷🩵 -
U mnie słabo , śluz płodny owszem jest ,ale pęcherzyki maleją ,jeszcze w poniedziałek do kontroli 8 mm i 6.5 mm, jeszcze znalazła małego polipa w kanale szyjki macicy ,a jeszcze w tamtym tygodniu go nie miałam... Dlaczego...
Jeśli do poniedziałku nie ruszą pęcherzyki to duphaston lub progesteron dostanę i on listopada zaproponowała Lamette i ovitrelle.
Czy któraś z was miała doczynienia z takim polipem ?
Zaraz wstawię zdjęcieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października, 11:46
Starania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍
08.25r.-niepękniety pęcherzyk (bez owulacji)
09.25r.-brak okresu wywołanie luteina
10.25r.- dwa pęcherzyki prawy jajnik zmalały (bez owulacji)
11.25🩷
🩵CS1(Owulacja potwierdzona -bez rezultatu)
12.25🩷
CS2( Lametta + ovitrelle) Grudniu bądź łaskawy ⏸️🤞🏻 -
Paula-1407 wrote:U mnie słabo , śluz płodny owszem jest ,ale pęcherzyki maleją ,jeszcze w poniedziałek do kontroli 8 mm i 6.5 mm, jeszcze znalazła małego polipa w kanale szyjki macicy ,a jeszcze w tamtym tygodniu go nie miałam... Dlaczego...
Jeśli do poniedziałku nie ruszą pęcherzyki to duphaston lub progesteron dostanę i on listopada zaproponowała Lamette i ovitrelle.
Czy któraś z was miała doczynienia z takim polipem ?
Zaraz wstawię zdjęcie
Ja nie miałam doczynienia, ale moja siostra miała. Usuwali jej tego polipa.
ItsMomi❤️ lubi tę wiadomość
▫️Starania o drugie szczęście od 04/2025🍀⏳ -
https://zapodaj.net/plik-LMMAnWz9bq
Tutaj fotkaStarania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍
11.25🩷
12.25🩷
Paula, przykro mi
ale po stymulacji czuje ze wychodujszesz piękne pecherzyki
👩❤️👨 33&34
🍀 poważne starania od 04.2025
👦 OAT, morfologia 0%, ruch 4%, koncentracja 6mln
hormony i usg ✅️
⏳️ styczeń 2025 - badania kontrolne
🔜 wizyta w klince
Suple 💊
prenacaps multi, DHA, inozytol, ubichinol, witamina D -
🫂🤞🏻 Tak tylko martwi mnie ten polip,już mam czarne myśli... Gin powiedziała że będziemy obserwować i nie przeszkadza w zapłodnieniu ale oczywiście wyczytałam że to może być rak..stokroteczka25 wrote:Paula, przykro mi
ale po stymulacji czuje ze wychodujszesz piękne pecherzykiStarania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍
11.25🩷
12.25🩷
Paula-1407 wrote:🫂🤞🏻 Tak tylko martwi mnie ten polip,już mam czarne myśli... Gin powiedziała że będziemy obserwować i nie przeszkadza w zapłodnieniu ale oczywiście wyczytałam że to może być rak..
🫂🫂 kochana, słuchaj lekarza, ona na pewno się zna i wie co mowi. Nawet takich złych mysli do siebie nie przyciągają. W internecie czytając to wsyztsko moze świadczyć o raku👩❤️👨 33&34
hormony i usg ✅️
🔜 wizyta w klince
Suple 💊
Ja dzis nie wiem po co, ale zrobiłam rano test - 8dpo. No i biel...
Niby wiem ze to za wczesnie ale pomalu tracę nadzieje 😭👩❤️👨 33&34
hormony i usg ✅️
🔜 wizyta w klince
Suple 💊
stokroteczka25 wrote:Ja dzis nie wiem po co, ale zrobiłam rano test - 8dpo. No i biel...
Niby wiem ze to za wczesnie ale pomalu tracę nadzieje 😭
Na spokojnie kochana. Zrób za 2 dni. Mnie najbardziej dołuje ten 10dpo. 8dpo tłumacze sobie, że jeszcze za wcześniej itd. ale jak już ten 10 dpo jest negatywny, to są płaczki... Trzymam kciuki. Jedziemy na tym samym wózku, staramy się od tego samego czasu, mamy dziecko z 1cs i przez to bardzo ci kibicuje❤️▫️Starania o drugie szczęście od 04/2025🍀⏳ -
Ja już mam mini plamienie przy wizycie w toalecie, więc @ się rozkręca. Ja to tracę nadzieję na zajście takie naturalne, po prostu od tak. Czuję, że bez pomocy medycznej się nie uda. Czytałam dzisiaj dużo o drożności. Chce się zapisać w najbliższym czasie. Po wynikach nasienia będę dzwonić i pytac o terminy, jak to w ogóle wszystko wyglada i co trzeba przygotować przed.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października, 13:20
Jupiter lubi tę wiadomość
▫️Starania o drugie szczęście od 04/2025🍀⏳ -
stokroteczka25 wrote:Ja dzis nie wiem po co, ale zrobiłam rano test - 8dpo. No i biel...
Niby wiem ze to za wczesnie ale pomalu tracę nadzieje 😭
Na spokojnie kochana poczekaj dwa dni i zrób 10/11 dpo , to może dopiero być w trakcie implantacji ,ale wiem co czujesz 🫂🫂, ja też już wiem że w tym cyklu niciStarania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍
11.25🩷
12.25🩷
Nutka15 wrote:Ja już mam mini plamienie przy wizycie w toalecie, więc @ się rozkręca. Ja to tracę nadzieję na zajście takie naturalne, po prostu od tak. Czuję, że bez pomocy medycznej się nie uda. Czytałam dzisiaj dużo o drożności. Chce się zapisać w najbliższym czasie. Po wynikach nasienia będę dzwonić i pytac o terminy, jak to w ogóle wszystko wyglada i co trzeba przygotować przed.
Nutka,a wy mieliście cykle naturalne czy ze stymulacją?Starania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍
11.25🩷
12.25🩷
Anuska94 wrote:Paula ja też miałam polipa niewielkiego dwa lata temu i usunęli mi.Szybko zaszłam w ciążę potem.
No właśnie mi powiedziała że narazie będziemy go obserwować bo jak jest taki mały ma około 8 mm to nie przeszkadza w zapłodnieniu tak stwierdziłaStarania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍
11.25🩷
12.25🩷
Anuska94 wrote:Paula ja też miałam polipa niewielkiego dwa lata temu i usunęli mi.Szybko zaszłam w ciążę potem.
Czy usuwanie bolało? Miałaś znieczulenie miejscowe czy ogólne? Ile później zaczęliście się starać? O dzidzie?Starania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍
11.25🩷
12.25🩷
Witam , dziewczyny . Pisałam do innym poście , ale tam jest cisza straszna. Czy może któraś miała tak że jak USG 6 tygodni ale jeszcze brak echo zarodka i na razie nie widać tetna, ale skończyło się wszystko dobrze? Ginekolog dużo szanse pozytywnych nie daje …
-
Nutka15 wrote:Na spokojnie kochana. Zrób za 2 dni. Mnie najbardziej dołuje ten 10dpo. 8dpo tłumacze sobie, że jeszcze za wcześniej itd. ale jak już ten 10 dpo jest negatywny, to są płaczki... Trzymam kciuki. Jedziemy na tym samym wózku, staramy się od tego samego czasu, mamy dziecko z 1cs i przez to bardzo ci kibicuje❤️
Dziekuje, milo sie czyta takie slowa 🥰 to niesamowite ze na takim forum mozna dostać tyle wsparcia
Nutka15 lubi tę wiadomość
👩❤️👨 33&34
hormony i usg ✅️
🔜 wizyta w klince
Suple 💊
Miałam ogólne więc spałam haha.W lipcu zabieg a w październiku dowiedziałam się że jestem w ciąży.Paula-1407 wrote:Czy usuwanie bolało? Miałaś znieczulenie miejscowe czy ogólne? Ile później zaczęliście się starać? O dzidzie?
-
Dziewczyny dobra wiadomość to prawdopodobnie zamiast polipa zgrubienie szyjki śluzówki macicy gin napisała mi smsa...ale ulga
stokroteczka25 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍
11.25🩷
12.25🩷
CS2( Lametta + ovitrelle) Grudniu bądź łaskawy ⏸️🤞🏻