X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staraczki '90 :)
Odpowiedz

Staraczki '90 :)

Oceń ten wątek:
  • Mamable Przyjaciółka

Wysłany: 18 maja 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) Czy jest tu ktoś z tego pięknego roku?

Nikiana, magroz26, Bella_Bella lubią tę wiadomość

• Katarzyna.G Ekspertka

Wysłany: 18 maja 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie, że jest, witaj :)

8.01.2016 - 23.03.2016 [*] Mój mały Aniołek

8uneyx8d1vxarn72.png

yuuds65gf87b5p5x.png
  • Mamable Przyjaciółka

Wysłany: 18 maja 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to już nie czuje się samotna :P

• Mamable Przyjaciółka

Wysłany: 18 maja 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna. G - patrze na Twój wykres i może nic straconego? Może dzisiaj implantacja? :)

• Morwa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również '90 ;)

• Mamable Przyjaciółka

Wysłany: 18 maja 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam witam :) Morwa- kiedy zamierzasz testować?

• Katarzyna.G Ekspertka

Wysłany: 18 maja 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamable wrote:
    Katarzyna. G - patrze na Twój wykres i może nic straconego? Może dzisiaj implantacja? :)

Nie wiem kochana, nie nastawiam się za bardzo na owocny cykl, ale zobaczymy jaka jutro będzie temperatura :)

8.01.2016 - 23.03.2016 [*] Mój mały Aniołek

8uneyx8d1vxarn72.png

yuuds65gf87b5p5x.png
  • Morwa Autorytet

Wysłany: 18 maja 2016, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamable wrote:
    Witam witam :) Morwa- kiedy zamierzasz testować?
    Pod koniec Maja albo wcale ;) pożyjemy zobaczymy. Jak nie przylezie wredne @ to wtedy pomyślę nad testem :D a Ty kiedy testujesz ? Trzymam kciuki aby to plamienie , o którym pisałaś było jednak implantacyjne , a nie po źle wykonanej cytologii.

• Mamable Przyjaciółka

Wysłany: 19 maja 2016, 05:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba też na razie nie testuje :) Jeszcze 10 dni to okresu, jeśli znowu będzie cykl 31 dniowy. Ale piersi mnie nie bolą... więc jest malutka nadzieja :) Przed okresem czuje się tak, jakbym nosiła kamienie :P

• Nikiana Przyjaciółka

Wysłany: 19 maja 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć jestem tu nowa. Mogłabym się przyłączyć?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kolezanki. Ja rowniez lipiec 90 :D a wiec sie dolaczam :) Nikiana witaj :)

Nikiana lubi tę wiadomość

• Nikiana Przyjaciółka

Wysłany: 19 maja 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Brave. Mam pytanie, gdzie można ustawić obrazek w avatarze ? Można to zrobić od razu ,czy trzeba sobie na to jakoś zapracować? Z góry przepraszam za głupie pytania

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikiana żadne pytanie nie jest głupie ;)
    Ustawienia,zakładka społeczność,po prawej jest ramka na zdjęcie,chyba będzie pisać dodaj albo edytuj zdjęcie

Nikiana lubi tę wiadomość

• Mamable Przyjaciółka

Wysłany: 19 maja 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też ostatnio nad tym się głowiłam :)
    A ja mam takie pytanie: ograniczacie lub wyeliminowałyście kawę przy staraniach? Mi sie to nie udaje :P

• Nikiana Przyjaciółka

Wysłany: 19 maja 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie miałam problemu z odstawienie kawy bo nigdy za nią nie przepadałam. Jak przeczytałam w internecie ,że kawa energię zabiera , a nie daje to jeszcze łatwiej było mi ją odstawić, bo ja główne piłam ją rano aby się dobudzić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamable ja się za bardzo nie ograniczam.Pierwsze cykle starań wariowałam,odstawiałam,ale z każdym kolejnym jest coraz ciężej.Teraz pilnuję się bardziej w ostatnim tygodniu cyklu,bo mimo,że wiem,że @ przyjdzie zawsze mam nadzieję.Odkąd kupiliśmy ekspres z prawdziwego zdarzenia,ciężko mi kilku kaw nie wypić :D Wydaje mi się,że kawa może zabierać energię jak się magnezu nie suplementuje i nie wypija się wiekszej ilości wody. Generalnie nie udało mi się jak prowadziłam bio tryb życia i nie uda się jak piję kawę i alko.Niestety w większości przypadków to nie jest takie proste

• Mamable Przyjaciółka

Wysłany: 20 maja 2016, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez się już nie ograniczam. W chwilach zwątpienia mam ochotę sięgnąć już po cos mocniejszego, ale nie mogę się przemóc :)

• Nikiana Przyjaciółka

Wysłany: 20 maja 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamable wrote:
    Ja tez się już nie ograniczam. W chwilach zwątpienia mam ochotę sięgnąć już po cos mocniejszego, ale nie mogę się przemóc :)
    Co mocniejszego ? Ja tam alkohol piję, bo np lubię napić się wina do obiadu. Czasami jest tego więcej czasami mniej.

• justi90 Przyjaciółka

Wysłany: 20 maja 2016, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Ja też z 90 roku. Niestety nie jest tak łatwo zajść jak myślałam. Na początku też świrowałam i nawet łyczka alkoholu nie brałam do ust, ale teraz trochę odpuściłam jak mam ochotę to się napiję.Kawę tylko sporadycznie, bo nie lubię i nie piję.

justi
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No z alkoholem też się pilnowałam.Pamiętam jak małżon wariował,odłóż to wino,możesz być w ciąży! A ja jeszcze przed owulką byłam :P teraz już ok,zdarza mi się nawet trochę za dużo wypić,ale tak jak pisałam ostatni tydz cyklu narzucam sobie embargo :P

1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ