Staraczki '90 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Koziaprinca wrote:Tak na serio zaczęliśmy starać sie o maleństwo dopiero od zeszłego cyklu choc nie był owocny to bardzo pouczający bo nigdy wcześniej nie poświęciłam swojemu cialu tyle uwagi co w tym miesiącu
Ja też odkąd się staramy poznałam lepiej swoje ciało,wcześniej nie zauważałam niektórych objawów a teraz juz mniej więcej wiem czym są spowodowane.justi -
Opowiem troche o sobie.A wiec jak juz widac po suwaczki mam corcie ktora w sierpniu skończy 5lat;)od wrzesnia 2015staramy sie intensywnie o drugs dzidzi w marnym skutkiem a tak ogolnie staramy sie juz 13miesiecy.O pierwsza ciążę starania byly przez 13miesiecy.
-
A robiłaś jakieś badania? Wiesz co może być przyczyną? Bo ja wcześniej starałam się bez badań i śledzenia cyklu a teraz od 2 cykli mierze temperaturę i śledzę cykl na ovu.Robiłam też badania w tym miesiącu i prolaktyna wyszła mi za wysoko , tsh w normie. W czwartek mam wizytę u mojej ginekolog i zobaczę co mi przepisze. Być może to właśnie ta prolaktyna jest u mnie problemem.Jestem zła na siebie ,ze wcześniej nie porobilam badań.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 18:17
justi -
justi90 wrote:A robiłaś jakieś badania? Wiesz co może być przyczyną? Bo ja wcześniej starałam się bez badań i śledzenia cyklu a teraz od 2 cykli mierze temperaturę i śledzę cykl na ovu.Robiłam też badania w tym miesiącu i prolaktyna wyszła mi za wysoko , tsh w normie. W czwartek mam wizytę u mojej ginekolog i zobaczę co mi przepisze. Być może to właśnie ta prolaktyna jest u mnie problemem.Jestem zła na siebie ,ze wcześniej nie porobilam badań.
-
Może na dużo mysle o tym by juz zajdc w ciążę i dlatego.Przed pierwsza ciąża tez myślałam za dużo o tym a kiedy zapomniałam i zajelam sie czymś innym to pojawił sie ciąża.A jak wszystkie objawy sie pojawily to zwalalam winę na przemęczenie,grype.Może tez za dużo stesu mam przez chorobę córki i dlatego.Sama nie wiem.Im bardziej nad tym mysle tym bardziej mnie do dobija.
-
W sumie to około 1,5 roku w tym z 5 cykli z testami owulacyjnymi i 2 cykle tu na ovu z mierzeniem tem itp.Także dosyć długo niestety...
Ja Tobie też życzę II kreseczek,musi się udaćWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2016, 22:04
magroz26 lubi tę wiadomość
justi -
justi90 wrote:W sumie to około 1,5 roku w tym z 5 cykli z testami owulacyjnymi i 2 cykle tu na ovu z mierzeniem tem itp.Także dosyć długo niestety...
Ja Tobie też życzę II kreseczek,musi się udać -
nick nieaktualny
-
Owulka przyszła chyba do mnie szybciej niż w zeszłym miesiącu .Cały wieczór wczoraj bolały mnie jajniki, jak wróciliśmy do domu od znajomych to zrobiłam test owulacyjny o 1 w nocy i wyszły dwie grube krechy.
Pijecie jakieś zioła na II fazę cyklu?justi -
nick nieaktualnyJa mam już na ebayu w koszyku zioła na I i II fazę,gdyby tfu,tfu @ przyszła to zamówię.
Ale mam ogromną nadzieję,że nie przylezie. Wykres wygląda inaczej niż zwykle.Zaryzykowałabym,że może wczoraj implantacja była??? Cholerka jeszcze kilka dni do @. Trzymajcie kciuki
Kroczek i jak test zrobiłaś? Jak sytuacja?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2016, 09:21