Staraczki '90 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Brave wrote:Ja mam już na ebayu w koszyku zioła na I i II fazę,gdyby tfu,tfu @ przyszła to zamówię.
Ale mam ogromną nadzieję,że nie przylezie. Wykres wygląda inaczej niż zwykle.Zaryzykowałabym,że może wczoraj implantacja była??? Cholerka jeszcze kilka dni do @. Trzymajcie kciuki
Brave u Ciebie ten wykres wygląda obiecująco, tak właśnie jak piszesz mogła to być implantacja.Brave lubi tę wiadomość
justi -
Jestem po wizycie u ginekolog i przepisala mi 1/2 tabletki bromocorn na zbicie prolaktyny.Choć jej zdaniem wcale nie jest taka wysoka....
A powiedzcie mi jak to jest z niepęknietymi pecherzykami? Po owulacji widać je przy usg?
Bo ja mam na jednym 0,5 cm a na drugim kilka malutkich.A owulację już miałam prawdopodobnie.
Więc ten cykl chyba stracony,bo ginekolog nic nie zauważyła.W ogóle to trzeba ją ciągnąć za język,nic się nie dowiedziałam... Muszę zmienić ginjusti -
nick nieaktualnyNiepęknięte powinno być widać przynajmniej do @ Ale 50 mm! pęcherzyk, który się nie wchłonie podczas @ to już torbiel,ja na Clo do 30 mm dochodziłam.Nie masz możliwości iść do innego lekarza?
Bo testy pozytywne mogły Ci wychodzić przez tego giganta,ale jeżeli nie pękł,to nie było owu. Widzę Twoją temperaturę,faktycznie wygląda na owu,ale gin musiałaby zauważyć na usg płyn w zatoce albo inne oznaki.Chyba pozostaje Ci czekać i iść do innego lekarza.Mam nadzieję,że będzie zielony efekt :* -
nie 50 mm tylko 5 mm, czyli malutki. Owu też mi się wydaje ,że była, bo testy pozytywne i temperatura też poszła w górę.Tak się cieszyłam jak zobaczyłam te 2 kreski na testach owu a tu lipa. Ten cykl jest już pewnie stracony bo gin nic nie zauważyła, w ogóle gdybym sama nie zapytała czy owy była to nic by nie powiedziała. A tak to powiedziała no może była , bo teraz jej juz na pewno nie będzie.
W kolejnym cyklu pójdę do innego gin.A Tobie życzę powodzenia w tym cyklu:*justi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mamable wrote:Dzięki i wzajemnie od dwóch dni po @ mam brązowe, lekkie plamienia. Czy miała może któraś z was? Wiem, że przed okresem mogą być objawem niewydolnego ciałka żółtego, ale po? Czy również mogą na to wskazywać?
-
justi90 wrote:Jestem po wizycie u ginekolog i przepisala mi 1/2 tabletki bromocorn na zbicie prolaktyny.Choć jej zdaniem wcale nie jest taka wysoka....
A powiedzcie mi jak to jest z niepęknietymi pecherzykami? Po owulacji widać je przy usg?
Bo ja mam na jednym 0,5 cm a na drugim kilka malutkich.A owulację już miałam prawdopodobnie.
Więc ten cykl chyba stracony,bo ginekolog nic nie zauważyła.W ogóle to trzeba ją ciągnąć za język,nic się nie dowiedziałam... Muszę zmienić gin -
Mamable wrote:Dzięki i wzajemnie od dwóch dni po @ mam brązowe, lekkie plamienia. Czy miała może któraś z was? Wiem, że przed okresem mogą być objawem niewydolnego ciałka żółtego, ale po? Czy również mogą na to wskazywać?
Ja w każdym cyklu mam w ostatni dzień lub dwa ostatnie dni takie brązowe plamienia jakby brązowy okres. Mam tak od kiedy pamiętam więc nie wiem co to może znaczyć...
Podbijam pytaniejusti -
magroz26 wrote:Kochana zmien gina bo ten zamiast pomoc doradzić to nic nie robi.Ty po wizycie powinnaś wyjść z pelna wiedza na temat swojego organizmu a nie ciagnac lekarza za język żeby cokolwiek sie dowiedziec.Paranoja jakas po prostu.
no jeszcze za miesiąc do niej pójdę i muszę poszukać lekarza ,który zrobi mi monitoring , bo ta lekarka przyjmuje tylko raz w tygodiu.magroz26 lubi tę wiadomość
justi