Staraczki '90 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochane dzięki za miłe słowo,ale oczywiście spadek do podłogi.Mój mąż strasznie wierzy,że zaraz po laparo w ciąży będę.Przekonuje mnie,że przecież jesteśmy zdrowi,więc może jakieś świństwo siedzi mi na jajowodzie,ale mnie przetkają i będzie ok. W sumie to już bym chciała tą @. Szybko tą laparo zrobić i mieć z głowy.Boję się strasznie,szpitala,pobierania krwi,lewatywy Pocieszam się,że już po laparo nie będzie mnie więcej takich przyjemności czekać,później ewentualnie jakieś pobierania krwi,tabletki itd.Tym bardziej,że mój doktorek powiedział,że nie jest w stanie nam pomóc.Kazał mi zrobić laparo i odda nas do kliniki.Coś się zmienia,może jeszcze będę mamą.
Trzymam kciuki za was a wy trzymajcie,żeby mi się teraz małpiszon nie opóźniał z nerwów -
Justi trzeba oddać minimum 25cm. Ja muszę jeszcze podhodować moje włosy, bo chcę mieć ścięte do ramion, krótsze mi nie pasują Na stronie Daj Włos jest wszystko wymagane. Włosy mają nie być zniszczone. Moje nie są zbyt zdrowe, ale też nie są przepalone
Brave, bądź dzielna :* Dawaj znać jak coś będziesz wiedziała -
nick nieaktualnyMisia padłam haha.
No cóż jak to zwykle ja- melduję @,zaczynam się już do tego przyzwyczajać.
Byłam dzisiaj zrobić termin laparo 06.07 idę na stół,a właściwie fotel
Pobrali mi krew,mocz i zakazali jeść od 2giej w nocy
Mamable super gest z Twojej strony :*
Powodzenia dziewczynki,jak wrócę w przyszłym tyg to licze na kolejne dobre wieści -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Canti
Brave wrote:Canti witaj w naszym skromnym gronie Wybitny rocznik do końca roku będzie w całości w ciąży
Mnie dziś od południa kłuje pachwina i to tak konkretnie ;/ a mój chłop wymyślił że to zator fantazjaCanti 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Brave wrote:Misia,ale macie wesoło.Zator haha,to chyba fasolencja będzie.Czemu nic nie gadasz,że masz takie tempki?Przecież to wygląda fasolkowo Robisz jutro z rana testa? Melduj nam tu,będziemy czekać
Jak nie zaśpie rano do pracy to zrobię testa rano, o ile wcześniej @nie przylezie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Canti 90 wrote:a tak z innej beczki.. nie uważacie że ten detektor oznak ciąży jest z tyłka? Dolicza pkt za objawy, które również mogą oznaczać miesiączkę. I człowiek się tylko nakręca niepotrzebnie i szuka tych objawów bez sensu