Staraczki '90 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamable wrote:Katarzyna. G - patrze na Twój wykres i może nic straconego? Może dzisiaj implantacja?
Nie wiem kochana, nie nastawiam się za bardzo na owocny cykl, ale zobaczymy jaka jutro będzie temperatura -
Mamable wrote:Witam witam Morwa- kiedy zamierzasz testować?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamable ja się za bardzo nie ograniczam.Pierwsze cykle starań wariowałam,odstawiałam,ale z każdym kolejnym jest coraz ciężej.Teraz pilnuję się bardziej w ostatnim tygodniu cyklu,bo mimo,że wiem,że @ przyjdzie zawsze mam nadzieję.Odkąd kupiliśmy ekspres z prawdziwego zdarzenia,ciężko mi kilku kaw nie wypić Wydaje mi się,że kawa może zabierać energię jak się magnezu nie suplementuje i nie wypija się wiekszej ilości wody. Generalnie nie udało mi się jak prowadziłam bio tryb życia i nie uda się jak piję kawę i alko.Niestety w większości przypadków to nie jest takie proste
-
Mamable wrote:Ja tez się już nie ograniczam. W chwilach zwątpienia mam ochotę sięgnąć już po cos mocniejszego, ale nie mogę się przemóc
-
Hej
Ja też z 90 roku. Niestety nie jest tak łatwo zajść jak myślałam. Na początku też świrowałam i nawet łyczka alkoholu nie brałam do ust, ale teraz trochę odpuściłam jak mam ochotę to się napiję.Kawę tylko sporadycznie, bo nie lubię i nie piję.justi -
nick nieaktualny