Staraczki 95/96. Obecne ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Są tu jakieś dziewczyny,które starają się w wieku 20 lat ?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam 21 od poł roku staramy sie tylko 2 lata temu bylam w ciązy niestety poroniłam wiec dlatego teraz bardziej na luzie, bo teraz juz wiem ze pospiech i nerwy nic nie pomoga a tylko to zaszkodzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 07:55
-
Dla niektorych nastolatnia mama to koniec swiata. Ale wtedy tez chcialam i to nie byl przypadek ze sie udalo, staralismy sie wtedy 4 miesiace... Wiec dosyc szybko sie udalo.
-
Landryneczka wrote:Masz bardzo ładny wykres. Kiedy testujesz?
U mnie w miarę ok.
Wczoraj byl bardzo ladny dzis juz tempka spada, generalnie codziennie mierze o 10( bo tak wstaje mam wakacje), a dzis wyjatkowo obudzilam sie o 8 i mysl co robic?
-zasnac juz nie zasne
-do 10 bez ruchu lezez nie bede
No wiec zmierzylam,ale dziewczyny doradzily mi, ze takiej tempki w ogole nie powinnam brac pod uwage... Wiec kliknelam "ignoruj te temperature" stad puste kolko.Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Tak ze spokojem jest dobrze do owulacji a pozniej jest troszke gorzej ale wiadomo, kazdy moze pisac ze cierpliwie czeka,a w glowie siedzi caly czas to zeby sie udalo i czasami wychodzi ...
-
Naprawde jest tak mało młodych dziewczyn ktore chca byc juz mamusiami ?