Staraczki 95/96. Obecne ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje!
Ale ja sie jeszcze nie ciesze
Zrobilam dzis 3 testy.
Id razu mowie, ze ani jeden nie b z porannwgo moczu.
Pierwszy po 3 minutach malowane dwiw kreski... Drugi po dwoch godz jasniejszy
A 3 znowu po dwoch h cien cienia.
Takze ten poranny bedzie dexydujac.Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
marta95 wrote:Karola, niestety tak sie czasami zdarza występuje u Ciebie zawsze owulka? Robisz monitoring?
Narazie nie, jak pisalam to dopiero 6cs poczekamy jeszcze troszke i zobaczymy co bedzie jak po roku staran sie nie uda to wtedy zaczne sie bardziej martwic. -
marta95 wrote:Rozumiem Cie doskonale myślę ze nie bedziesz musiala tyle czekac :*
Mam taką nadzieje, ale nigdy nie wiadomo jak to bedzie trzeba byc przygotowanym na wszystko...chociaz troszke. -
Marta, daj spokoj wlasnie poklocilam sie troche z moim... niby z byle powodu ale wiesz jak to jest jak ma sie jakies tajemnice w zwiazku, a jak nie wiesz to lepiej zebys sie nie dowiedziala jak to jest hehe
-
Lokokoko wrote:Dziekuje!
Ale ja sie jeszcze nie ciesze
Zrobilam dzis 3 testy.
Id razu mowie, ze ani jeden nie b z porannwgo moczu.
Pierwszy po 3 minutach malowane dwiw kreski... Drugi po dwoch godz jasniejszy
A 3 znowu po dwoch h cien cienia.
Takze ten poranny bedzie dexydujac.
Nie martw sie, niektorym dziewczynom nawet po terminie @ wychodza bladziochy jeszcze przez jakis czas. Pewnie jest jeszcze za malo hormonu ciazowego i pewnie jak robilas testy tak jeden po drugim i nie z porannego moczu to go wysiusialas hihi
A tak naprawde trzymam kciuki zeby bylo wszystko tak jak chcesz kochanaLokokoko lubi tę wiadomość
-
Marta,jestesmy razem od 6 lat a ja czasami dowieduje sie takie rzeczy i to przypadkiem jak sie wygada ze ja nie wiem czy naprawde do konca go znam. Niby tyle lat razem lepsze i gorsze chwile a zobacz jak malo sie wie tak naprawde o swojej polowce .ale milosc nie wybiera... Trzeba to jakos przegryzc he
-
Nie wiem kurcze czy to przez ta roznice wieku czy co nie mozemy sie tak dokonca dogadac czasami..
-
Karola, duża różnica wieku?
Wiem jak to jest. Nam we wrześniu pyknie pierwsza rocznica ślubu, tak samo kłócimy się i godzimy, ale musimy to przeżyć. Jedno co jest najważniejsze to to, że nie mamy przed sobą tajemnic, od początku tak było i mam nadzieje, ze tak zostanie
Pogodzicie się na spokojnie -
Kłótnie są chyba normalne we wspólnym życiu. Najważniejsze to zawsze z nich wychodzić
Lokokoko, jak tam dzisiaj? Testowałaś z porannego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2016, 10:49
14.09.2016 r. [*] Aniołek
15.10.2017 r. Maja
13.08.2019 r. Zosia -
Taki pechowy, niedobry dzien dzisiaj ;(
A jak sobie pomysle ze jeszcze tyle musze czekac zeby zobaczyc czy sie uda w tym cyklu czy nie to jest jeszcze gorzej ;(;( -
mi dzisiaj teoretycznie mała przyjść @, ale póki co nie widać.
14 dpo będzie dopiero we wtorek, ale już wytrzymać nie mogę z tym czekaniem!!!
A Ty KarolaFasola teraz działaj ze swoim mężczyzną jak najwięcej
14.09.2016 r. [*] Aniołek
15.10.2017 r. Maja
13.08.2019 r. Zosia -
Marta, prawie 9 lat hehe wiem,wiem dla niektorych to szalenstwo ale to byla milosc od pierwszego wejrzenia i tak to trwa juz 6 lat
-
Mam nadzieje ze zaniedlugo powstanie owoc naszej milosci slysze caly czas " na mnie to juz najwyzszy czas zeby być tatą pozniej jak dziadek bede wygladal " haha