Staraczki 95/96. Obecne ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz to mozna sobie tylko gdybac,czasu sie nie cofnie wiec trzeba patrzyc w przod na to co bedzie
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje za slowa otuchy. Za Ciebie tez bede trzymac kciuki,zeby sie w koncu udalo i zebys zobaczyla fasolke i uslyszala serduszko
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:boziuuu jak mam ochotę na piwo łojjj chyba zaraz się napije chcica jak ta lala hahahhaa
-
Marta,jak tam starania u Ciebie? Widze ze tez juz troszke czasu ...
-
marta95 wrote:Troszkę już minęło, rok dla mnie to okropnie dużo czasu...
Domyslam sie, dla mnie pol roku to juz duzo. Ale nie martw sie, musi sie w koncu udac -
Kiedy bedziesz testowac ?czy czekasz az malpka nie przyjdzie ? Ja to nigdy nie moge doczekac zawsze robie wczesniej.. Chociaz w poprzednim cyklu nie robilam ani jednego. Poprostu czulam ze nic z tego.
-
Ja mam nadzieje ze w tym cyklu cos bedzie jak w kazdym, chociaz teraz juz nie doszukuje sie tak objawow nie wkrecam sobie tak jak na początku. Czuje ze tak jest lepiej .
-
KarolaFasola wrote:Ja mam nadzieje ze w tym cyklu cos bedzie jak w kazdym, chociaz teraz juz nie doszukuje sie tak objawow nie wkrecam sobie tak jak na początku. Czuje ze tak jest lepiej .
-
Mi w poprzedniej ciazy wyszedl 3 dni przed terminem @, wiec mysle zawsze ze teraz tez wyjdzie a tu guzik. Pewnie nie zawsze jest tak samo a po poronieniu sie tak wszystko poprzestawialo ze do tej pory jestem w szoku, jak zawsze wszystko bylo jak w zegarku to teraz nie wiem kiedy i czego sie spodziewac
-
marta95 wrote:Zazdroszczę jak ktoś ma wszystko jak w zegarku...
Z checia bym wrocila do tamtych czasow.
@ co 28 dni owu w 15 dc. A teraz nic juz nie wiem