Staraczki 95/96. Obecne ?
-
WIADOMOŚĆ
-
W koncu musi sie udac,ale nie wiem czy w tym cyklu liczyc na cokolwiek moj "staruszek" wraca dopiero w sobote a dzisiaj zrobilam test owulacyjny i pokazala sie testowa jasna ale jednak dobrze ją tam widac. To moj pierwszy taki test w zyciu wiec nie znam sie za bardzo ale tak sobie mysle ze jak wyszla taka jasna to znaczy ze owulacja juz niedlugo i nie wiem czy sobota to nie za pozno
-
Karola powtórz test za 2 dni, mi przez dobre 5 dni wychodziła druga blada kreska. To znaczy tylko tyle że LH jest obecne ale jeszcze w za małym stężeniu na owulkę. Dopiero jak jest taka sama jak kontrolna to znaczy, że najprawdopodobniej w ciągu 24h-36h nastąpi owulacja. Także może jeszcze jest szansa i Twój mężczyzna jednak zdąży wrócić na czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 22:09
14.09.2016 r. [*] Aniołek
15.10.2017 r. Maja
13.08.2019 r. Zosia -
nick nieaktualny
-
Guziczekm, mam nadzieje ze zdazy. Tak mysle ze piatek albo sobota powinna byc dobrym dniem ale roznie to bywa... Mam nadzieje ze nie przegapimy a jezeli tak to w nastepnym cyklu nam sie uda
-
Landryneczka wrote:Mój mąż jest 5lat starszy
Tez jestem zdania ze wiek nie ma znaczenia. Najwazniejsze ze sie kochamy -
Marta, teraz nasza kolej
Ja w tym cyklu jakos sie specjalnie nienastawiam bo musielibysmy miec naprawde duuzo szczrscia zeby nam sie udalo, chociaz poprzednim razem tez byl tylko raz w dni plodne i sie udalo wiec zawsze mam jakas nadzieje ale jak sie nie uda w nastepnym cyklu bedzie juz lepiej -
Zrobialm kolejny test owulacyjny i testowa tylko delikatnie jasniejsza od kontrolnej wiec raczej nie zdazymy w sobote
-
:(zrobie w czwartek jeszcze i zobacze co wyjdzie. Bo jezeli np. W czwartek albo piatek by wyszedl pozytywny to chyba sob byla by ok? Na opakowaniu pisze ze owulacja nastepuje po 24-36 godz od pozytywnego testu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2016, 19:06