staraczki urodzone w lutym- łączmy się
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywiem, wszystko jest mozliwe. Testy tez kalmia, ale... wysoka tempka sie utrzymuje, cykl pewnie mialas monitorowany, bo widze clo i pregnyl, no i chyba juz sporo czasu minelo od owulacji, wiec mysle, ze mozna zatestowac
tez nieraz mialam dola po zobaczeniu jednej kreski, ale kolejne testy - spodziewalam sie juz tego samego, ze na 90 % znow wyjdzie jedna, jakos sie przyzwyczailam do niepowodzen chyba. Jakbym zobaczyla nagle dwie - chyba bym zawalu dostala na miejscu
mozesz poczekac jeszcze kilka dni, moze @ przyjdzie i samo sie wyjasni, mozesz zatestowac dzis, jak wyjdzie negatywny, to nadal mysle dobrze poczekac kilka dni moze @ by sie jednak pojawil, a jak nie - to pedz na beteeeekciukam
tak przy okazji - ktory to cykl z clo? ja przeszlam 6 cykli z clo, slabo mi rosly pecherzyki niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 11:13
-
nick nieaktualnyBeata1989 wrote:Mój cykl z clo 1. Pęcherzyki ładne były 27mm i 20mm w dniu podania pregnylu.
Stresuje się bardzo bo to pierwszy monitorowanytak to była wielka niewiadoma a teraz...
teraz to kciukam za Ciebie - badzmy dobrej mysli. Widac, ze ladnie reagujesz na clo - wiec o ile nie ma innych przeszkod medycznych, szanse sa duze -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny ja też jestem z lutego 23
to mój 4 cs drugi na OF
Mam już dwóch synów 8 i 4 lata i marzy nam się córeczka i wierzę że nasze marzenia się niebawem spełnią
Wam także życzę by i wasze marzenia o dziecku się czym prędzej ziściły i trzymam za wszystkie kciuki
Anna255 lubi tę wiadomość
Oliwierek urodził się 19.03.2016r. godz 19:00
waga 3360 i 54 cm
-
nick nieaktualny
-
Ale jak w nocy nie pijesz to się nie rozcieńczy tak myślę
Czuję że będzie zielono
a u mnie chyba dopiero owu się zbliża choć pewna nie jestem już nie wiem czy wg coś czaję zamiast wiedzieć więcej to mam wrażenie że wiem miej
Dobrej nockiOliwierek urodził się 19.03.2016r. godz 19:00
waga 3360 i 54 cm
-
U mnie dziś nadal [email protected] Test negatywny:( ale ale dopóki @ nie przyjdzie jest nadzieja;D lekarz mi mówił żeby testować 4 dni po. Więc mam czas:D poza tym robiłam bobo test strumieniowy a on nie ma najlepszych opinii. Następny chyba w środę jak @ nie przyjdzie. Innej marki. Naczytałam się o dziewczynach co im test późno wychodził i sie łudzę. A do tego poniedziałek:(
-
nick nieaktualnysikanie w nocy - tez mozna by myslec, ze objaw ciazowy
wiesz kochana, niektore dziewczyny robily test nawet z popoludniowego moczu po wypiciu czegos i normalnie wyszly II kreski
poczekamy razem z Toba, jak za kilka dni nie przyjdzie, a test nadal bedzie negatywny, to moze badanie z krwi?
-
nick nieaktualnykleo2426 wrote:Ale jak w nocy nie pijesz to się nie rozcieńczy tak myślę
Czuję że będzie zielono
a u mnie chyba dopiero owu się zbliża choć pewna nie jestem już nie wiem czy wg coś czaję zamiast wiedzieć więcej to mam wrażenie że wiem miej
Dobrej nocki
a ty kochana miewasz dugie cykle? mialas moze monitoring cyklu lub badane podstawowe hormony?