Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczyny.
Która testuje w tym tygodniu?
Ja jakoś tak dziwnie się czuje. Zawsze tydzień przed nadejsciem @ miałam bóle podbrzusza. Nie ukrywam, że takie bóle towarzyszyły mi przez cały poprzedni tydzień a dziś nic.
Dziwne bo termin @ mam na środę. Lekko pobolewa mnie na wysokości pępka i godzinę temu czułam lewy jajnik, no i przy dłuższym siedzeniu zaczeły mnie boleć krzyże.
aniabbb lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dziękuję za odpowiedź pierwszy to mój cykl z bromergonem i może sieje jakieś spustoszenie w moim organizmie nigdy wcześniej nie brałam hormonów nawet anty. Pogoda coraz ładniejsza, lepsze samopoczucie wiec miejmy nadzieje ze ta wiosna/lato będzie dla nas czasem szczęśliwym i wszystkim nam się uda zajść w ciążę
-
Ja testuje w piatek, o ile wczesniej @nie przyjdzie, w tym cyklu zadnych objawow ciazowych nawet wkrecic nic sobie nie mogeInvicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Cześć dziewczyny,
witam po przerwie Dostałam w końcu okres po 41 dniach w poprzednim cyklu, w dodatku jakiś strasznie bolesny - umierałam!
Idę jutro do lekarza na USG żeby sprawdzić wielkość pęcherzyków przed owulacją. Jeśli znów będą takie małe (ostatnio największy miał tylko 9 mm) to pewnie podejmiemy z doktorem jakieś leczenie. Wiem jedno - never już nie wezmę duphastonu! Trzymajcie za mnie kciuki
Powodzenia dla testujących, będę śledzić co wam tam powychodziHashija lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny:-) no dawajcie dawajcie znać jak testy, żeby kwiecień był tak owocny jak marzec ja dzisiaj dzwonie do nowej ginekolog żeby na monitoring się zapisać,oby znalazła czas jeszcze w tym tygodniu:-)
Aaa i ponawiam pytanie dotyczące witamin dla facetów. Ktoś coś by polecił? -
Doti87 wrote:Dziewczyny możecie polecić jakieś dobre witaminy dla mężczyzn? Bi chce mojemu coś zakupić
Doti my po przeszukaniu internetu doszliśmy do wniosku ze najlepszy skład ma Vita min multiple z firmy Olipm, do tego dobraliśmy Cynk, selen i omega 3
Ja biorę witaminki dla kobitek, a przed kazdym bieganiem pijemy jeszcze l-karnitynę, zeby spalić więcej tłuszczu i ponoć pomaga w ruchliwości plemników.
W tym tygodniu mąż idzie do lekarza i bedzie robić badania.
W ja mam ogólnie monitornig cyklu i najśmieszniejsze jest to, że w piątek jak byłam to ginio widział ogromny pęcherzyk w prawym jajniku, śmiał się, że bliźniaki bez problemu można z tego zrobić
a ja do tej pory nie miałam skoku temp., czyli owulacja znowu mi sie przesunęła, chyba tak jak w zeszłym miesiącu, miałam ją dopiero w 24 dc ( w sensie miałam skok) a dziś mam 20 dc. Coś się pokręciło po dostawieniu leków na tarczyce...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 07:24
2014 bardzo słabe plemniki
02.2016 HSG nie drożne jajowody
03.2016 HSC usunięcie polipa i ...
02.2017 HSG drożne jajowody
04.2017 plemniki lepsze, choć nie ma szału
24.04.17 pierwsze IUI -> ;(
17.05.17 drugie IUI
Po dwóch latach zapomnienia...Wracamy, mam mało czasu, rezerwa jajnikowa nie kłamie
AMH 1,25
Testosteron 0,11
10.2019 plemniki w całkiem dobrej formie
13.11 Gonapeptyl start protokół długi
29.11 ICIS -> wizyta 1 ds
06.12.19 8 ds sa komórki
11.12.19 pick up 8 komórek
16.12.19 transfer 2 blastek, zero mrozakow ...
19.12.19. -
Marjotka trzymam kciuki.
Nam jeśli się też nie uda w tym cyklu to mój M. zapisuje się na badanie nasienia. Oby nie musiał. Podejrzewam jakie musi to być stresujące.
Kobitki trzymam za Was wszystkie kciuki, oby każda z nas zobaczyła w tym tygodniu 2 kreski na teście.
-
dzien dobry Kochane!
My staramy sie 5 cykl...
Drugi dzien plamienia za mna. test negatywny.
wiec @ daje znac ze idzie...
jakie badania powinnam sobie zrobic i jakie narzeczony?
od 4 miesiecy biore kwas foliowy, magnez, wit, b6
a On kwas foliowy i androvit...
pochwalcie sie testowaniem!Kasandra -
O jaaaaa.. Ja dopiero wizytę mam na 14.05 szybciej nie ma wolnych terminów i powiedziała mi że za szybko w sumie na monitoring taki bo ponad pół roku starań to dość krótko, ale jak się upieram to na kolejną wizytę mi zrobi... No dobra to ten cykl lecimy swoimi próbami i zobaczymy co wyjdzie
Hashija lubi tę wiadomość