Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Doti wiem, że dobrze się mówi i doradza, ale może spróbuj wyluzować, odprężyć się i nie myśleć o dniach płodnych.
Może to jest znak, by jeden miesiąc przestać myśleć o płodnych dniach, owulacji i pójść na żywioł.
Może jakiś wyjazd tylko we dwoje?Ola_45, redmann lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 21:07
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Witaj Olu!
To dobrze, że dziś już lepiej.
Ja dalej nie mam bóli przed @. Nie wiem co jest grane. Co prawda piersi powiększone, ale zawsze tak miałam przed terminem @.
W nocy jakoś spać ostatnio nie mogę. Wstaję po 2 razy siku (kilka razy już tak miałam, więc to dla mnie żadna nowość.Ola_45 lubi tę wiadomość
-
Andzia sama nie wiem. Zastanawiam się czy to okres mi się spóźnia od stresów ( i dlatego nie mam jego objawów), które miałam ostatnio w pracy w związku ze zmianą stanowiska, czy to jednak są pierwsze objawy ciąży.
Strasznie to dla mnie wszystko dziwne się wydaje.
Od czasu do czasu czuje takie dziwne ciągnięcia w brzuchu.
Może za bardzo doszukuje się tych wszystkich objawów.
Testu jeszcze nie kupiłam, boje się go robić wcześniej.
Chyba zaczekam na spokojnie do końca tygodnia w zrobie go w piątek jak @ nie przyjdzie. A z drugiej strony nie wiem czy wytrzymam do tego czasu.andzia13, Hashija lubią tę wiadomość
-
Rozumiem mam tak samo, wszystkie testy wtestowałam za wcześnie bo w 7,8 dpo,a teraz sama niewiem nowych jeszcze nie kupilam i chyba też poczekam na @, zawsze była jak w zegarku wiec jak nie przyjdzie we środę to może zrobię we czwartek
bacha8709 lubi tę wiadomość
Andzia -
Agatek, a na kiedy miałaś datę @? Może jeszcze za wcześnie na testowanie.
Według mnie to lepiej czekać, bo im dłużej czekacie, tym większa prawdomówność testu Chociaż zdaję sobie sprawę, jak męczące to musi być Współczuję Wam, ale przemęczycie się kilka dni, bo warto, żeby zobaczyć dwie krechy
A ja dzisiaj mam bardzo dobry dzień. Co prawda sporo pracy, ale poszłam do szkoły i prawie od razu nas zwolnili, bo tylko 9 osób się raczyło pojawić -
Hej piękne! Nie nadrobiłam braków w forum po mojej weekendowej nieobecności, ale wyjechaliśmy z mężem żeby trochę "wrzucić na luz" oczywiście on się świetnie bawił, a ja chciałam temperaturę mierzyć co godzinę hehe
Tak czy siak w ten chłodny acz słoneczny dzień życze Wam udanego tygodnia!!
Buźki ;* -
Redman byliśmy w Zakopcu, tam się zaręczyliśmy a że odwołali mi zajęcia na uczelni to aż żal było weekendu nie wykorzystać tym bardziej że mamy remont w domu i juz mam dosyć tego kurzu, gruzu i wszech ogarniającego mnie syfu :D
redmann lubi tę wiadomość
-
mi tam pogoda nie przeszkadza, ale oczywiscie świruje jak trzeba, i jestem w ciązy od 15 minut i wypatruje jak głupia u siebie objawów, jak przy każdym cyklu z resztą, chyba czas iść zamiast do gina to do psychiatry