Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nell89 po pierwsze nie stresuj się, to nie poprawi twojego staniu, a może zaszkodzić. Teraz nie możesz się denerwować.
Znajdź w tej sytuacji pozytywną stronę. Możesz teraz poleniuchować, poczytać dobre książki, nadrobić zaległości w swoich ulubionych serialach.
Grunt to pozytywne myślenieredmann lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 21:07
Bajkaanna lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Dziękuję dziewczyny
Nell odpoczywaj jak nie teraz to kiedy??
lotta.89 lubi tę wiadomość
2014 bardzo słabe plemniki
02.2016 HSG nie drożne jajowody
03.2016 HSC usunięcie polipa i ...
02.2017 HSG drożne jajowody
04.2017 plemniki lepsze, choć nie ma szału
24.04.17 pierwsze IUI -> ;(
17.05.17 drugie IUI
Po dwóch latach zapomnienia...Wracamy, mam mało czasu, rezerwa jajnikowa nie kłamie
AMH 1,25
Testosteron 0,11
10.2019 plemniki w całkiem dobrej formie
13.11 Gonapeptyl start protokół długi
29.11 ICIS -> wizyta 1 ds
06.12.19 8 ds sa komórki
11.12.19 pick up 8 komórek
16.12.19 transfer 2 blastek, zero mrozakow ...
19.12.19. -
Nell odpoczywaj Bajkaanna fajnie, że pękł, oby Ci się udało, bo mi te pęknięcia nic nie dały niestety .
A przepis prosty bo bierze się dużą cebulę albo i dwie, dwa trzy ząbki czosnku, na oliwie się to smaży do zarumienienia dodaje się szpinak [ ja osobiście kupuje zmielony mrożony ale można każdy świeży itp] potem dolewa się słodką smietanę i dodaje się ser feta i przyprawia pieprz trochę soli , vegetę jak kto lubi, najważniejsze by było dużo cebuli, która nadaje słodki smak daniu, i taki miks dodaję do ugotowanego makaronu świderki i mieszam wszystko mniam mniamlotta.89, bacha8709 lubią tę wiadomość
Bo ja na złe, Reaguję źle...I kurczę się, w sobie zamykam...
-
cześć Dziewczęta
w ten weekend zupełnie się wyłączyłam i wyluzowałam. i powiem Wam, tego było mi trzeba
przestaję myśleć o staraniach. nie dlatego że już nie chcę bobasa, tylko jakoś się dystansuję (nareszcie! ). i wiem, że to tylko i wyłącznie dlatego, że mam początek cyklu
na prośbę koleżanki pomagamy z mężem jej znajomemu, który robi kurs NPR.
i robi nam szkolenie, trzy cykle będzie z nami obserwował (jak zdąży, bo musi to mieć na zaliczenie w czerwcu, więc może będą tylko dwa).
i jakoś tak pozwala mi to skupić się bardziej na samej obserwacji, niż na interpretacji. i nie mam takiego parcia na to żeby się udało, bo on wolałby żeby nie
więc powinno być spokojniej w tym cyklu. zobaczymy..
pozdrawiam Was gorącoredmann, emilanka lubią tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
Hashija wrote:Jussio ja porównywałam ceny badań tarczycowych i bety i na każdym poszczególnym badaniu oszczędzałam min 5 zł w porównaniu ze Szpitalem. jeżeli masz listę to nejlepiej albo zadzwonić do laboratorium szpitalnego i niech babeczka Ci dyktuje ceny, albo osobiście ich odwiedzić. na badaniu moczu 2 zł różnicy między śla i szpitalem. jak masz tego dużo to Ci się nazbiera. ciekawa jestem jak cenowo w klinice wychodzi. a ta klinika to w Opolu czy w KK?
Ale tak jak mówisz podzwonię i sprawdzę te ceny bo tych pozycji mam sporo do przebadania
Noo jak teraz policzyłam to aż 15 niektóre po dwa razy w róznych dniach cyklu
Bajkaanna
trzymam kciuki niech te dni ci szybko zlecąBajkaanna lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Dziewczyny właśnie dzwoniłam do śląskiego laboratorium zapytać o ceny tych moich badań i ścięło mnie z nóg... w sumie za wszystkie moje hormony wyszło 550 zł Jestem w szoku...
Ciekawe jak będzie w szpitalu.Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
hej dziewczyny nie wytrzymałam i zrobilam dzis test i duuupppa:( temperatura spadła dzis o 2 kreski 25dc :(myslicie ze jest jeszcze cien nadzieji czy lepiej wyposazyc sie w kolejny zapas tanmponow i podpasek??
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud