Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
andzia13 wrote:Aniabbb poczekaj jeszcze te dwa dni . Trzymam kciuki!Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Aniabbb
a jak było u ciebie w poprzednich cyklach ze spadkiem temperatury przed @ ?
Bo wiesz u każdego jest inaczej ale u mnie akurat jak jest taki spadek i test negatywny to zawsze oznacza jedno... ze @ za rogiemLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
I bardzo dobrze ze nie masz, ja tez na razie nie kupuje, bo jak są w domu to co parę godzin bym szła do łazienki i test robiła- tak kusi- bo może za wcześnie, bo może dopiero się zagnieździł a może jutro rano i tak co chwilę, a tak nie kupuje, jak będę mieć powód- @ się nie pojawi to wtedy kupięAndzia
-
zobaczymy jak jutro bedzie z moja temperatura jak jeszcze spadnie to juz na bank nic z tego w tym cykluInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
No ja też myślę że jutrzejsza temp wszystko wyjaśni
To jutro rano czekam niecierpliwie na info od ciebieLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
U mnie taka nuda, że nie mam co napisać
Byłam dzis odebrać walizkę u cioci, i przymierzałam się do pakowania. moge mieć tylko Jedna torbe i nie wiem jak sie zabiore...
Miałam mało rzeczy zabrać, ale to jednak miesiąc będzie, więc w czymś trzeba chodzić... -
jussio wrote:No ja też myślę że jutrzejsza temp wszystko wyjaśni
To jutro rano czekam niecierpliwie na info od ciebie
no i trezymam za was kciuki bardzo mocno dziewczyny , bo wiem jakie to czekanie jest meczace:)Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
Hashija
jeszcze jedno pytanko gdzie w KK zrobię usg tarczycy ale tak żeby wykonywał to badanie radiolog a nie chirurg czy tam inny lekarz???Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Ania, ponów test, jak będzie trzeba, nie ma się co sugerować tym, jeśli zrobiłaś go za wcześnie Niektórym testy wykrywają ciążę dopiero po dwóch tygodniach od spodziewanej @
Andzia, trzymam w takim razie za Ciebie kciuki
Ja z niecierpliwością czekam do czwartku. Powiedzcie mi - to zabrzmi głupio - czy mierzenie temperatury rzeczywiście jest takie ważne? Bo Ovu twierdzi, że kluczowe.andzia13 lubi tę wiadomość
-
radmann sama zaczęłam mierzyć temperaturę żeby "poznać" swój organizm jak sie zachowuje itd jesli robi się to dłuższy czas systematycznie to faktycznie wiele możena się z tych temperatur dowiedzieć. To mój pierwszy cykl z mierzeniem temp. i nie jest tak źle;)
redmann lubi tę wiadomość
Nasz synuś
cykl starań -
Redmann
myślę że jak masz regularne @ i mniej wiecej wiesz kiedy masz owulacje to mierzenie jest zbędne
Ja mierzę bo cykle bez dufastonu mam bardzo nieregularne i nie mam pojęcia kiedy mam owu więc tempka jest mi potrzebna żeby się rozeznać w swoim własnym organizmieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 17:17
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
jussio wrote:Dziewczyny właśnie dzwoniłam do śląskiego laboratorium zapytać o ceny tych moich badań i ścięło mnie z nóg... w sumie za wszystkie moje hormony wyszło 550 zł Jestem w szoku...
Ciekawe jak będzie w szpitalu.
ło ja cie... no ciekawe, które laboratorium wygra cenowo przy Twoich badaniach. makabra. tyle kasy... stać was na to? -
jussio wrote:Hashija
jeszcze jedno pytanko gdzie w KK zrobię usg tarczycy ale tak żeby wykonywał to badanie radiolog a nie chirurg czy tam inny lekarz???
ja robiłam w szpitalu na nfz, ale prywatnie też można zrobić. tylko musisz się wpisać na liste. polecam dr Sławomira Gudańca Endokrynologa na ulicy PRzyjaźni w kędzierzynie w Lasermedzie. 100zł za wizyte, wykona usg i przeprowadzi wizytę. to w sumie 2 miejsca gdzie miałam robione usg. -
redmann ja też nie mierzyłam temperatury, bo mialam reguralne cykle i mało tego czułam kiedy mam owulacje i z którego jajnika. Synek był z prawego i ta ciąża też jest z prawego. na lewym miałam pozamaciczną i w sumie nie wiem co z nim.