Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
według wykresu ovu 9 według mnie i moich obserwacji 11
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 16:06
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
szału zaraz dostane jeszcze jak robiłam test na poczatku zrobiła sie jakas biala kreska w polu T ale po 10min zniknela wiec to pewnie bylo tylko to miejsce gdzie powinna byc moja wymarzona kreska:(
She86 lubi tę wiadomość
Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
andzia13 wrote:No to jeszcze możliwe ze test nie wyszedł, bo jajeczko zagnieżdża się 6-12 dni po zapłodnieniu a 48h później zaczyna produkować HCG wykrywalny w testach, wiec jeszcze wszystko możliweInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
najgorzej jest miec test w domu, bo swinia kusi a pozniej sie czlowiek zastanawia, czy nie za wczesnie :)biegam co 20min do toalety sprawdzac, czy mam juz @ dobrze ze sama w domu narazie , bo maz by mnie zaraz opieprzylInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
Temu właśnie nie powinno się wcześnie testów wrobić, ja tez robiłam wcześnie w tym miesiącu bo nie wytrzymalam i jak zobaczyłam 1 kreskę to rozpacz i rezygnacja, teraz spokojnie czekam na @ jutro, dopiero jak nie dostaje to zrobię kolejny,tak jak lota napisała- dopuki nie ma @ to jest szansa
bacha8709, myshka84, She86 lubią tę wiadomość
Andzia -
aniabbb pewnie ze na teście mogło nie wyjść tak jak mówi andzia poczekałabym jeszcze na twoim miejscu i jak już nie możesz doczekac do @ to idź zrób bete i powtórz za 2 dni i wszystko będziesz wiedziała
redmann lubi tę wiadomość
Nasz synuś
cykl starań -
aniabbb dopóki nie ma @ to jest nadzieja. A na kiedy miałaś termin @.
Spokojnie testy mogą się myślić i może jeszcze nie wykryć ciąży.
Nie kupuj póki co kolejnego testu tylko wstrzymaj sie 2 dni i zrób kolejny, albo wybierz się na betę w piątek jak @ nie dojdzie.
Kochana głowa do góry!!! Trzymam kciuki -
ostatni cykl trwal 25 dni dwa poprzednie 27 , najdluzszy od jakiegos roku to 28 dni ,wiec pomyslalam, ze moze dzis by wyszedl test:(.ovu wyznaczylo mi termin na 30dzien cyklu czyli na 26.04 ale ja takich dlugich cykli nie miewam. raczej nic nie wymysle czekam na @Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
andzia13 znam to od czasu jak jestem na forum mimo że wiem ze będzie @ na 100% to widzę u siebie miliony objawów
jest plus zdążymy się kochana do nich przyzwyczaić i jak będziemy w ciąży to już będziemy gotowe na wszystko i wszystko zniesiemyNasz synuś
cykl starań