Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hashija wrote:U nas to przedstawia sie tak 27 kwietnia - zareczyny, 6 maja - rocznica bycia razem, 17 maja- rocznica slubu. Potem imieniny synka 21.05, urodziny brata 23.05., dzien mamy i mozna swietwowac przez caly miesiac
1 urodziła się moja chrześnica i tego samego dnia córa ma imieniny. 22 mamy rocznicę ślubu. 23 ja mam urodziny, a dzień później mój R. Miesiąc kończymy natomiast urodzinami mojej mamy
Naszą datę zaręczyn łatwo zapamiętać, bo miały miejsce w drugi dzień świąt Bożego Narodzenia A rocznica bycia razem mija w walentynkiHashija lubi tę wiadomość
-
Rany, ale naprodukowałyście!! Czytałam z pół godziny
Smużka, gratulacje!! Nie stresuj się babo, wszystko będzie dobrze
O rany, nasze staranka coraz bliżej, aż nie mogę uwierzyć jak ten czas zasuwa. Okres koło 2 maja, CLO i hulaj dusza - ciekawe po ilu cyklach nieudanych wpadnę w paranoję i deprechę na zmianę. Jestem tak niecierpliwa, że może być źle
Bardzo się cieszę, że tu trafiłam, same fajne i sensowne kobitkiSmużka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
redmann wrote:Ale muszę się pochwalić - mówiłam Wam jakiś czas temu, że umieściłam ogłoszenie w sprawie pracy Dzisiaj zadzwoniła do mnie babka, która chce, żebym uczyła jej córkę angielskiego, ale jestem z siebie dumna ^^
Udzielanie korepetycji to super sprawa. Ja przez całe studia uczyłam angielskiego i niejednokrotnie miałam niezły ubaw z moich uczniów. Gratulacje
Smużka nic się nie stresuj. Na pewni kazał przyjść właśnie dlatego że jesteś po poronieniu i chce od razu Ci przepisać jakieś medykamentySmużka, redmann lubią tę wiadomość
-
Tysia dawaj znać
Testujesz czy czekasz spokojnie na rozwój sytuacji??tysiaa93 lubi tę wiadomość
2014 bardzo słabe plemniki
02.2016 HSG nie drożne jajowody
03.2016 HSC usunięcie polipa i ...
02.2017 HSG drożne jajowody
04.2017 plemniki lepsze, choć nie ma szału
24.04.17 pierwsze IUI -> ;(
17.05.17 drugie IUI
Po dwóch latach zapomnienia...Wracamy, mam mało czasu, rezerwa jajnikowa nie kłamie
AMH 1,25
Testosteron 0,11
10.2019 plemniki w całkiem dobrej formie
13.11 Gonapeptyl start protokół długi
29.11 ICIS -> wizyta 1 ds
06.12.19 8 ds sa komórki
11.12.19 pick up 8 komórek
16.12.19 transfer 2 blastek, zero mrozakow ...
19.12.19. -
Smuzka a jak u Ciebie? Robiłaś rano test?2014 bardzo słabe plemniki
02.2016 HSG nie drożne jajowody
03.2016 HSC usunięcie polipa i ...
02.2017 HSG drożne jajowody
04.2017 plemniki lepsze, choć nie ma szału
24.04.17 pierwsze IUI -> ;(
17.05.17 drugie IUI
Po dwóch latach zapomnienia...Wracamy, mam mało czasu, rezerwa jajnikowa nie kłamie
AMH 1,25
Testosteron 0,11
10.2019 plemniki w całkiem dobrej formie
13.11 Gonapeptyl start protokół długi
29.11 ICIS -> wizyta 1 ds
06.12.19 8 ds sa komórki
11.12.19 pick up 8 komórek
16.12.19 transfer 2 blastek, zero mrozakow ...
19.12.19. -
Kate4 wrote:Jussio wiem że w tym cyklu nie masz już clo ale masz efekt po clo i to jest na podobnej zasadzie jakbys jeszcze brała:)no zgadzam się, że badania hormonów trzeba zrobić bo to podstawa, ale mi chodziło o te droższe badania czy jest sens już robić zamiast monitoringu, ale skoro u Ciebie takie koszty tego monitoringu to faktycznie nie wiem co sie bardziej opłaca. Ja za monitoring płaciłam 50 zł i miałam 3 wizyty na cykl więc razem wychodziło mi 150 zł wiec jest różnica:)w każdym badz razie trzymam za Ciebie kciuki:)
A jeśli chodzi o te badania to u mnie ilość tych hormonów robi taką cenę bo średnio każdy hormon ok 25 zł niektóre muszę zrobić dwa razy w cyklu no i jeszcze to AMH czyli rezerwa jajnikowa bo to aż 150 zl.
Na szczęście większość tych badań muszę zrobić w nowym cyklu bo teraz to tylko progesteron mi został do zbadania I tak po cichu sobie myślę i marzę że może nie będę musiała ich robić Wiadomo z jakiego powoduLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Smużka gratuluję!!! Trzymam kciuki
Podaj jaka ta twoja beta byłaSmużka lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej.