Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie moge do was?staramy sie 4cykl za 2 dni powinna przyjsc @ ale dziwnie sie czuje i przed wczoraj zrobilam test wyszedl bladzior,wczoraj znowu tylko 1 kreska.brzuch boli jak na @ piersi to masakra ale one wiecznie bola.testy owu wychodza pozytywne chyba szajs kupilam z allegro.boje sie znowu zrobic test....dodatkowo mam przy dotyku sutków maly wyciek i jjuz wogole zglupialam
-
Wewelinka test owu jest pozytywny tylko wtedy jak obie kreski sa tak samo intensywne. Jezeli jedna jest bedsza to juz nie jest pozytywny. A Tobie jakie wychodza? Moja sasiadka miala takie wycieki z sutkow jak miala wysoką prolaktyne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 10:47
-
Hej wszystkim! Podczytuję was codziennie, napiszę co u mnie. Byłam dzisiaj u ginekologa i niestety potwierdził świeże zarażenie toxoplazmozą. Dostałam rovamycine w dawce 2 x 3 mln na 30 dni, a później znów mam potworzyć badania i zobaczymy czy będę mogła wznowić starania..
Wiec ten cykl u mnie bez starań.
Kolejne testowanie 11 czerwiec (cykl dalej 7)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 12:10
Natalia 27.03.2016
-
Wewelinka czytalam przypadek jednej dziewczyny co przed okresem chciala sprawdzic teorie ze ovulacyjne testy potrafia wykryc ciaze i wyszedl jej owu pozytywny. Wiec zrobila zwykly i tez wyszedl pozytywny z blada druga kreska. nie wiem co Ci doradzic. Albo czekaj na @ i moze wszystko sie zresetuje, albo idz jutro zrob bete i prolaktyne.
-
Wewelinka - rozumiem, że ten bladzior to test ciążowy i była słaba druga kreska?
Rób rano znowu ciążowy. Wg mnie zapowiada się obiecująco
She - no nic nie poradzisz. Musisz się wyleczyć i wracaj do staranek.
Smużka - super wiadomość. Nic się nie martw - na pewno wszystko jest OK!
Tysiaa - trzymam kciuki z całych sił! Napracowałaś się w tym cyklu więc jak najbardziej nagroda sie należy!
Jussio - a co to za plamienie u Ciebie? Masz tak zawsze czy to jakiś ewenement?
Peggy - no to teraz @ i do dzieła!
Niecierpliwa - jak u Ciebie sytuacja? Lepiej się czujesz juz ?
tysiaa93, She86 lubią tę wiadomość
-
hejka
dziś mam małą załamkę. myślę, że to brak męża tak na mnie działa.. wystarczy jedna noc bez niego obok (bo w dzień i tak się mało widzimy) i już łapię doła
nie chce mi się pracować. ale muszę bo zaraz szef wpadnie i będzie potrzebował to co robię. i tak cud, że jeszcze go nie ma..
Smużka, daj znać co tam u Ciebie
trzymajcie się dziewczęta, wszystkie damy radę
Flp 4,6-7 -
myshka84
Ja też mam jakąś depresje.
Nie mam na nic ochoty, w pracy nie mogę się skupić, i nawet ochoty na sex nie mam. Dobiły mnie nasze porażki. Zwłaszcza, że pierwszy raz zobaczyłam smutek w oczach mojego M.
Jakoś nie mam weny w tym cyklu, więc ja już go spisuję na straty.
Jutro odbieram wyniki. Boje się i stersuje. -
lotta.89, jaka u was decyzja? Próbujecie już w maju czy czekacie do czerwca?
Zambia, dokładnie - byle do okresu, dzisiaj ostatni dzień luteiny i czekam Ale czas leci, już 7 tc u Ciebie! Jak się czujesz?
Mam trochę mętlik jeśli o lekarza chodzi - może sama niepotrzebnie czytam i wnikam, ale nie wiem dlaczego przepisał mi w PIERWSZYM w ogóle cyklu starań Clo 2 x dziennie zamiast zacząć od 1 i dlaczego mam brać od 2 dc zamiast od 5, tak jak w ulotce! Lekarz jest bardzo polecany, dwie moje koleżanki zaszły dzięki niemu w ciążę, więc nie przypadkowy. Ale od razu działa i nie patyczkuje się, a ja sobie daje czas i chcę wziąć na spokój całe to staranie Sama nie wiem co myśleć... -
Wynik bety w 10 dpo 12,70 nie powtarzam dziś bety bo dla mnie to strata czasu w poprzedniej ciąży jak byłam beta pięknie rosła a skończyło się na poronieniu więc teraz stwierdziłam że nie będę robić. Rano zrobiłam tylko test ciążowy troszkę ciemniejsza krecha niż wczoraj. Wieczorem mam wizytę może dowiem się czegoś.
tysia trzymam kciuki za Ciebietysiaa93, Hashija, Bajkaanna lubią tę wiadomość
-
Smużka wrote:Wynik bety w 10 dpo 12,70 nie powtarzam dziś bety bo dla mnie to strata czasu w poprzedniej ciąży jak byłam beta pięknie rosła a skończyło się na poronieniu więc teraz stwierdziłam że nie będę robić. Rano zrobiłam tylko test ciążowy troszkę ciemniejsza krecha niż wczoraj. Wieczorem mam wizytę może dowiem się czegoś.
tysia trzymam kciuki za Ciebie
Widzę ze stracilysmy maluszki w tym samym miesiącu Co do bety to masz rację, nie jest żadnym wyznacznikiem a tylko stresuje. I skoro kreski na teście są ciemniejsze to wszystko jest dobrzeSmużka lubi tę wiadomość
-
PeggyOlsen wrote:lotta.89, jaka u was decyzja? Próbujecie już w maju czy czekacie do czerwca?
Zambia, dokładnie - byle do okresu, dzisiaj ostatni dzień luteiny i czekam Ale czas leci, już 7 tc u Ciebie! Jak się czujesz?
Mam trochę mętlik jeśli o lekarza chodzi - może sama niepotrzebnie czytam i wnikam, ale nie wiem dlaczego przepisał mi w PIERWSZYM w ogóle cyklu starań Clo 2 x dziennie zamiast zacząć od 1 i dlaczego mam brać od 2 dc zamiast od 5, tak jak w ulotce! Lekarz jest bardzo polecany, dwie moje koleżanki zaszły dzięki niemu w ciążę, więc nie przypadkowy. Ale od razu działa i nie patyczkuje się, a ja sobie daje czas i chcę wziąć na spokój całe to staranie Sama nie wiem co myśleć...
Kochana ja też brałam clo od 2 do 6 dnia cyklu ale po 1 tabletce ale jakoś ufam lekarce że wie co robi
no jeśli chodzi o sytuacje u nas to pewne jest ze mam delegacje na tydzień w maju do Grecji i mam 4 loty samolotem wiec mój mąż chce zacząć od czerwca i upiera się przy czerwcu bo w tedy tez dopiero zjem cały kwas foliowy i będzie 3 miesiące od anty. Wiec on bardziej cierpliwy;) choć może liczy że od razu się uda i dzidziuś rodziłby sie koło marca na jego urodziny ale nadal chcemy ale będziemy czekać do czerwcaNasz synuś
cykl starań -
tysia faktycznie teraz musi być dobrze ! Nie są jakoś dużo ciemniejsze ale wydaje mi się że i tak że test już coś pokazuje to nie jest źle. Na wizycie może się czegoś dowiem, a jutro i tak jeszcze test zrobię
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
kokardka44, CLO po owulacji? Może myślisz o luteinie?
lotta.89, to będzie nasz pierwszy cykl Koło 2 maja powinnam dostać @ po odstawieniu luteiny, 12 dc (czyli 13 maja) idę na monitoring i zobaczymy co tam się będzie działo Jestem mega podekscytowana, chociaż wiem, że łatwo może nie być. Moja mama się 5 lat starała o pierwsze dziecko, ze mną poszło już błyskawicznie 4 loty to faktycznie sporo, może jednak wytrzymaj do tego czerwca Fajnie, delegacja w Grecji - marzenie!
Smużka, o rany, nie zazdroszczę tego stresu Trzmam kciuki, raportuj jak tam u Ciebie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 12:49