Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
wewelinka wrote:przy pierwszym dziecku test robilam wieczorem i pokazal mi 2 kreski,sadze ze to nie ma wiekszego znaczenia 2 dni przed okresem by pokazal ciaze.
lotta.89, Smużka lubią tę wiadomość
-
Ale wy piszecie dużo, nie nadazam czytać wszystkiego.
Także wszystkie nowe koleżanki witam serdecznie i życzę dwóch kreseczek.
A ja zaraz mam lekarza i jestem co mi powie,czy w 11dc juz będzie pęcherzyk czy nie... A wiecie co by było fajne usłyszeć: oooo monitoring niepotrzebny bo jest pani w ciąży hihihihi wiem wiem nierealne ale co tam, pomarzyć można:-) odezwę się jak będę potysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej co u was? Ja mam dosć od 8 dni bolą mnie piersi i sutki mam wzrost apetytu okropny...ciągle jem i przytyłam 2 kg jak nie będą to pierwsze objawy po zto umrę w maju Mąż wyjeżdża do sanatorium i maj- starań wstrzymanymamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
nick nieaktualny
-
Ja tak miałam pierw skapo brązowo potem przyszła miesiaczka poczekaj jescze zobaczysz. A byla teraz spodziewana?mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Natali ja w 2008 roku dostalam takiego dziwnego @ i zaczelam sukac na necie i wyszukalam sobie raka lub inne dziadostwo dróg rodnych. Kolezanka polecila mi swietnego lekarza we wroclawiu i po tygodniu bylam juz na wizycie blada jak sciana ze strachu co mi jest. A pan doktor zaczal mi gratulowac bo jestem w ciazy!!! wtedy nawet przez mysl mi nie przeszlo zeby jakis test zrobic
I mam cudownego synkaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 17:19
lotta.89, Bajkaanna lubią tę wiadomość
-
Nusia, ale nawet jeśli teraz wyjdzie negatywny, to ja bym powtórzyła po powrocie, dla pewności, gdyby @ nie przyszła
Patus, wiesz, na co mi to wygląda? Kiedy masz @?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2015, 17:25
Patus_777 lubi tę wiadomość
-
Hashija wrote:Natali ja w 2008 roku dostalam takiego dziwnego @ i zaczelam sukac na necie i wyszukalam sobie raka lub inne dziadostwo dróg rodnych. Kolezanka polecila mi swietnego lekarza we wroclawiu i po tygodniu bylam juz na wizycie blada jak sciana ze strachu co mi jest. A pan doktor zaczal mi gratulowac bo jestem w ciazy!!! wtedy nawet przez mysl mi nie przeszlo zeby jakis test zrobic
I mam cudownego synka
to czyli w niedz rano juz dostalam @ wczoraj troche bylo ale pozniej na wkladce musialam bo tak malo bylo ze od tampona mala mnie bolala heh a na wieczor juz sam braz i az do dzisiaj -
Natalii00 wrote:wiem ze wczesniej sie o to pytalam ale teraz to juz dziwne bo 3 dc a ja plamienie tylko mam dziwne
to czyli w niedz rano juz dostalam @ wczoraj troche bylo ale pozniej na wkladce musialam bo tak malo bylo ze od tampona mala mnie bolala heh a na wieczor juz sam braz i az do dzisiaj