Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Widzę na wykresie, że spadła minimalnie
Jak dla mnie to jest szansa na ciążę, tym bardziej, że @ nie ma a na teście jest druga blada kreska.
Zdziwiło mnie że wczoraj nic, nawet plamienia nie było bo u mnie @ właśnie od tego się zaczyna. Czyli dziś powinno się rozlaćtysiaa93 lubi tę wiadomość
-
lobelia wrote:WITAM mam pytanie czy jest możliwa implantacja 12 dnia po owulacji ? zauważyłam troszkę brązowego śluzu na papierze.
mam nadzieje że któraś mi odp
Jest to mozliwe. Ale tez jeat mozliwe ze @ Ci sie zbliza. druga faza trwa przewaznie 12-16 dni.tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Kukułka92 wrote:Poczekam jeszcze pare dni jak @ nie będzie zrobię bete
Zdziwiło mnie że wczoraj nic, nawet plamienia nie było bo u mnie @ właśnie od tego się zaczyna. Czyli dziś powinno się rozlać -
Ja po wizycie, badania nie robił bo i tak nic by nie było jeszcze widać, za to mam brać zastrzyki, luteinę, magnez i oczywiście kwas foliowy a najgorsze to to że mam leżeć. W poniedziałek mam zrobić betę żeby tylko zobaczyć czy rośnie i zadzwonić z wynikiem i wtedy też umówimy się na kolejną wizytę. Także tyle u mnie
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Cierpliwa jesteś, podziwiam Ja bym już jutro rano robiła test skoro dzisiaj miałaś bladą krechę
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Smużka wrote:Ja po wizycie, badania nie robił bo i tak nic by nie było jeszcze widać, za to mam brać zastrzyki, luteinę, magnez i oczywiście kwas foliowy a najgorsze to to że mam leżeć. W poniedziałek mam zrobić betę żeby tylko zobaczyć czy rośnie i zadzwonić z wynikiem i wtedy też umówimy się na kolejną wizytę. Także tyle u mnie
-
Kukułka92 wrote:jeden dzień się wstrzymam ale ja szczerze mówiąc nie wierzę już testom bo przed Ostatnią betą też coś wyszło, No no chyba że to juz były jakieś odleżyny na teście
-
Smużka wrote:Tak, zastrzyki też byłam zdziwiona jak mi to powiedział no ale jak trzeba to zniosę wszystko. Bardziej mnie chyba to leżenie przeraża bo jak tu przy córce leżeć no ale jakoś radę damy
-
redmann wrote:Nusia, ale nawet jeśli teraz wyjdzie negatywny, to ja bym powtórzyła po powrocie, dla pewności, gdyby @ nie przyszła
Patus, wiesz, na co mi to wygląda? Kiedy masz @?
Oby się udało**(nie zapeszam) nigdy mnie tak nie bolały 9 dni i zaraz po owu i te jedzenie ...Mąż się śmieje ze mnie ;/ ale ja ciągle jem i jem ;/ ...ale co do @ to już nie wiem... ostatnio cykle mi się rozregulowały, może przez stresy;/ ale tak przewidywany ok 8-9 maja.
Jak się nie uda zwaruję czekać do czerwca ;/ by znów się starać chyba, że chłop z sanatorium nasienie będzie mi wysyłać;DDD hehehehhe bez jaj:DDDredmann lubi tę wiadomość
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Kokardka44 wrote:Hashija, biorę rano nie na czczo, [nie wiedziałam] nie jem nabiału z rana, mam dawkę 25, gin mi odpisał mailowo , że mam zwiększyć do 50 i za 4 tyg zrobić badanie znów, zapisałam się jeszcze 5 maja do endo, tylko nie wiem teraz kieyd mam hsg, ogólnie czy można się starać w trakcie schodzenia z tsh?
Kokardka koniecznie naczczo, pół godziny przed posiłkiem bo lek się nie wchłania. Przy takim tsh to 50 będziesz że trzy miechy schodzić a robiłaś inne badania tarczycy? Skąd taki wynik?2014 bardzo słabe plemniki
02.2016 HSG nie drożne jajowody
03.2016 HSC usunięcie polipa i ...
02.2017 HSG drożne jajowody
04.2017 plemniki lepsze, choć nie ma szału
24.04.17 pierwsze IUI -> ;(
17.05.17 drugie IUI
Po dwóch latach zapomnienia...Wracamy, mam mało czasu, rezerwa jajnikowa nie kłamie
AMH 1,25
Testosteron 0,11
10.2019 plemniki w całkiem dobrej formie
13.11 Gonapeptyl start protokół długi
29.11 ICIS -> wizyta 1 ds
06.12.19 8 ds sa komórki
11.12.19 pick up 8 komórek
16.12.19 transfer 2 blastek, zero mrozakow ...
19.12.19. -
Patus_777 wrote:Oby się udało**(nie zapeszam) nigdy mnie tak nie bolały 9 dni i zaraz po owu i te jedzenie ...Mąż się śmieje ze mnie ;/ ale ja ciągle jem i jem ;/ ...ale co do @ to już nie wiem... ostatnio cykle mi się rozregulowały, może przez stresy;/ ale tak przewidywany ok 8-9 maja.
Jak się nie uda zwaruję czekać do czerwca ;/ by znów się starać chyba, że chłop z sanatorium nasienie będzie mi wysyłać;DDD hehehehhe bez jaj:DDD
Zawsze możesz pojechać w odwiedzinyPatus_777 lubi tę wiadomość
2014 bardzo słabe plemniki
02.2016 HSG nie drożne jajowody
03.2016 HSC usunięcie polipa i ...
02.2017 HSG drożne jajowody
04.2017 plemniki lepsze, choć nie ma szału
24.04.17 pierwsze IUI -> ;(
17.05.17 drugie IUI
Po dwóch latach zapomnienia...Wracamy, mam mało czasu, rezerwa jajnikowa nie kłamie
AMH 1,25
Testosteron 0,11
10.2019 plemniki w całkiem dobrej formie
13.11 Gonapeptyl start protokół długi
29.11 ICIS -> wizyta 1 ds
06.12.19 8 ds sa komórki
11.12.19 pick up 8 komórek
16.12.19 transfer 2 blastek, zero mrozakow ...
19.12.19.