Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
jussio wrote:Wiadomo że plemniki najważniejsze
Ale jak tak pomyśleć czego to jeszcze ludzie nie wymyślą żeby wstrzelić się w odpowiednią płeć... hihihi -
słyszałam też, że żeby mieć chłopca, trzeba się przytulać z niebieską skarpetką na lewej nodze najlepiej w paski
tylko nie wiem, czy w związku z tym jeśli chcę mieć dziewczynkę, powinnam różową skarpetkę mieć na prawej nodze? czy też na lewej? i co się stanie, jeśli włożę dwie skarpetki?Hashija, tysiaa93, gorgeous lubią tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
Kate a gdzie te twoje dzieciaczki co nam obiecałaś pokazać??? Coś bardzo długo szukasz tego kablaLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Myshka
padłam ze śmiechu
no ja o tej metodzie to nie słyszałam
Chyba trzeba będzie wypróbować
Tylko skąd ja wytrzasnę niebieską skarpetkę i to w dodatku w paskiLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15 cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Kate dawaj zdjęcia.
Dla mnie płeć nie ma aż takiego znaczenia, ważne aby dzieciątko urodziło się szczęśliwie i zdrowe. Nie ukrywam, że marzy mi się dziewczynka, ale też cieszyć się będę bardzo jak będzie chłopiec. Zwłaszcza że to będzie nasz pierwszy dzidziuś. Choć znam osoby, które specjalnie celowały w konkretną płeć. -
Jussio czy ja też mogę się znaleźć w zaszczytnym pierwszym poście tego wątku?
nick - Kicior
wiek - 26
cykl starań - (załóżmy że to) 23
dziecko - 1
czy coś jeszcze mam podać?
Może nie jestem najbardziej aktywna na tym forum ale czytam sobie co tu piszecie i cieszę się, że można się tyle dowiedzieć i fajnie, że jest tyle dziewczyn, z różnymi wynikami i problemami, którym się udało, mam nadzieję, że też kiedyś dołączę
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
a co do skarpetek i płci dziecka to też pierwszy raz o tym słyszę, ludzie to mają fantazje
powiem szczerze, że moje marzenia na razie to kończą się na tym, żeby w ogóle się udało i żeby maluch był zdrowy, a w tym momencie nie ma żadnego znaczenia:)26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
jussio wrote:
hehe
kurczę, jak się teraz zastanowiłam, to w sumie chwilę przed tym jak się wczoraj przytulaliśmy, to miałam na nogach (obu) niebieskie skarpetki, i to w paski! ale zdjęłam przed zabawą.. a taka była szansa na dwóch chłopców, ech..
Kate - czekamy! chcemy poznać Twoje dwa skarby
Flp 4,6-7 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 16:34
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
2025r -
Tysia, ale ja zapomniałam o tej metodzie i teraz dopiero, jak Jussio zapytała skąd ma takie skarpetki wziąć to sobie uświadomiłam, że nie tylko mam idealnie pasujące, ale nawet same się prosiły o "zadziałanie"
no nic.. zapiszę sobie w kalendarzu, to może w przyszłym miesiącu użyję
tylko że one grube strasznie, to się zapocimy
a zresztą, ja bym chciała dziewczynkę jak bym miała wybierać a nadal nie wiem, na którą nogę dziewczyńskie skarpetki się zakłada, więc może nie zadziałać
Flp 4,6-7 -
jak już dziś wspomniałam myśle o kolejnym dziecku tylko karmie piersią ale tak 3 razy w ciągu dnia no moja już ma 9ms ale po porodzie dziwne mam cykle i zero oznak płodnego śluzu tylko bóle w podbrzuszu tak w połowie cyklu myślałam ze moze sugerują owulacje i dlatego was zapytałam sie o monitoring cyklu może warto iśc zobaczyc a są tu jakieś dziewczyny starające się o drugie dziecko