Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam tsh 2,1. Z tego co mi powiedział endo mogło u mnie wzrosnąć przez podwyższoną prolaktynę.
Poziom TSH około 2 jest prawidłowy, ale wiadomo, że im bliżej 1 tym łatwiej zajść w ciążę i szczęśliwie ją donosić.
Moja siostra miała 1,8 i bez żadnych problemów zaszła w ciążę i urodziła dwóch silnych i zdrowych synów.
Ja mam zrobić poziom tsh za miesiąc to się dowiem co i jak. -
Mi tylko mówili,że powinno być <2.
Chciałam wczoraj zrobić bete by mieć pewność, czy od nowego cyklu mogę na spokojnie brać CLO. I wiecie co? Siedziałam w przychodni ponad godzine i jak się do mnie zbliżało to system im padł i płatnych badań nie przyjmują... No nic poczekam teraz na @. Nie ma sensu robić już bete -
Hej kobietki
Wyniki bety odebranewychodzi na to, że beta rośnie bo 26.05 była 0,71 dziś jest 22,1 ale według ich parametrów to ciąża jest od 40,1. Powiedziała, że jej nie wyklucza i trzeba powtórzyć bete w poniedziałek. Także jedna wielka niewiadoma do poniedziałku.
Hashija lubi tę wiadomość
-
bacha8709 wrote:Miśka a na kiedy miałas termin @?
U mnie to strasznie pogmatwane bo to juz 49 dc i dalej nie mam @. Ale poprzestawiało się strasznie bo owulka mi wypadła na 18 maja. A jestem jej pewna bo wszystko na nią wskazywało. I pierwszy raz m wyszły grube krechy na owulacyjnym teście:) bo zawsze miałam blade te kreseczki.
Myshka to mnie teraz pocieszyłaś powiem Ciboję się tylko, że spadnie nagle do zera. no ale nic pozostaje czekać
Jestem dobrej myśli
-
Miśka, wiesz, nie chcę Ci nic obiecywać ani nastawiać Cię że się udało, bo tego nie możemy być pewni dopóki się nie potwierdzi. i warto podchodzić do takich sytuacji z dystansem, bo niestety nigdy nie wiadomo..
może będzie dobrze, i oby tak było
ale może się tak zdarzyć, że w poniedziałek nie zobaczysz tego co byśmy wszystkie chciały żebyś zobaczyła.
tak czy inaczej nie ma się co martwić, bo to nie pomoże, a może zaszkodzić, więc trzeba spokojnie poczekać
teraz się mądrzę, a za półtora tygodnia będę zestresowana i nie będę potrafiła wysiedzieć godziny spokojniehehe, taka natura..
Flp 4,6-7 -
myshka za półtora tygodnia testujesz?
będe trzymać mocno kciuki
Tylko, że trochę mnie to zastanawia, że u mnie na usg wyszło że to malutkie coś jest w jajniku a ciąża uznawana jest dopiero jeśli pojawi się w macicy zarodek. Ale do konca nie wiem juz. -
A ja bym już chciała byc po owulacji:( Miśka trzymam oby beta urosła
No i cierpliwości dziewczyną czekającym... u mnie dopiero 9 dc staram sie nie myślec,ale średnio wychodziInvicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
dziś się dowiedziałam ze kolejna koleżanka w ciązy pierwszy miesiąc staran,z poprzednim dzieckierm rok się starali ,a teraz od razu...na fb już nawet nie zagladam, bo tam tylko sie dobijam kolejnymi zdjeciami noworodków i ciężarnych...
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Cześć Dziewczęta,
jak ja Was rozumiem:P u mnie teraz 16dc, owu wygląda, że była, serduszkowanie też było w dobrym momencie no i teraz jak zwykle się czeka, termin @ mam na 7.06 (Jussio jak przeczytasz tą wiadomość to zmień mnie w tabelce:)) jedyne co to od wczoraj tempka mi spadłą ale to pewnie dlatego, że dziś mierzyłam o 5:00 a wczoraj o 7:00 (podobno im wcześniej tym niższa - a tak swoją droga, zgadzacie się z tym?).
Niby powinnam się już przyzwyczaić, że za każdym razem jednak pojawia się @, ale muszę Wam powiedzieć, że jednak za każdym razem jest ten cień nadziei (zwłaszcza, że dalej nie ma konkretnych przeszkód do ciąży u nas).
No nic, czekamy wszystkie.
Miśka 3mam mocno kciuki, żeby jednak to była mała, śliczna fasolka.26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)