Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
oj dziewczynki jak ja wam zazdroszcze kupowania ciuszków.
mieszkam w niemczech i tutaj tego od groma ! i za jaka kase !
komplety po 5 szt np body za 6 euro... zyjac tutaj to takjaby w Polsce kupic za 6 złjak za darmo.
a jakie piekne... uuuuuuu:) -
Dziewczynki nic, totalnie nic póki co nie wiem, dlatego własnie tutaj dołaczyłam. Dziś dostałam okres i już naprawde...minę miałam nie tęgą...staramy się już trochę, korzystamy z testów owulacyjnych aptecznych na mocz...i dalej nic...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 19:50
-
Moooni napisz po prostu posta z tymi danymi do tabelki a Jussio już Cie tam wrzuci na pierwszą stronę
Po pierwsze to ja bym radziła żebyś poszła do gina i przedstawiła mu sytuację. A badania hormonalne jakie mnie mój zlecił to tak: TSH, FSH, LH, prolaktyna, testosteron, estradiol - to takie bardziej standardowe i dodatkowo zlecił jeszcze: Ca-125 (żeby wykluczyć endometriozę), AMH (żeby określić rezerwę jajnikową). Badania kazał mi zrobić między 2 - 4 dniem cyklu, dodatkowo 4 dni przed tymi badaniami: nie pić alkoholu, nie uprawiać seksu, nie denerwować się i nie dotykać piersi (w ogóle!), zrobić je na czczo, max 2 godziny po przebudzeniu i po 8/9 h snu (żeby być dobrze wyspanym).
takie miałam obostrzenia
Nadziejka co do ciuszków i jakości to szczerze mówiąc jeszcze aż tak dokładnie nie oglądałam, ale już parę rzeczy kupiłam dla siostrzeńców na prezenty i byłam zachwyconaz resztą ogólnie jest z czego wybierać, gdzie by się nie weszło to zawsze coś ślicznego, malutkiego gdzieś wisi, także wszystkim zafasolkowanym też zazdroszczę, że już mogą w tym wszystkim przebierać.
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Kicior ja na bieżąco będę dawała wam znać ale ewentualnie testuje dopiero e piątek. Nie kupowałam żadnych testów żeby nie kusily hihihihi chyba ze jutro popołudniu mnie już skusi.. Zobaczymy jak wyjdzie
ale tak bym bardzo bardzo bardzo chciała żeby się udało.