Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjussio wrote:
Kate a na kiedy ty masz termin porodu bo się jeszcze nam nie pochwaliłaś
Jussio nie podaje bo z blizniakami to i tak nie bedzie w terminiel;) gdyby była to ciaza pojedyncza to na 11.12 wycodzi termin a tak to gin mówi ze moje nawet urodzic miesiac alb i dwa wczesniej;)Ola_45 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 16:37
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 ❤️Zdrowy chłopiec 👶🏻
Został 1 ❄️
-
jussio wrote:Dziewczyny jak któraś chce wysłać faceta na badanie nasienia to może warto skorzystać z promocji na Dzień Ojca bo będą bezpłatne badania
Tu macie szczegóły
http://www.nasz-bocian.pl/node/51808bacha8709, Hashija lubią tę wiadomość
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
A ja czekam i czekam i czekam... A @ nie ma i nie ma....
oby cholerstwo nie przyszło żadne..
Ale nie testuje ani dzisiaj ani jutro... W piątek najszybciejWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 16:31
Ola_45, bacha8709, aniabbb, Hashija lubią tę wiadomość
-
heh dziewczyny sorry chciałam polubić wasze wiadomości a kliknęlam "nie lubię" jak wczesniej też tak robiłam to bardzo przepraszam:)zakrecona jestem jak baranie rogi:)Invicta Warszawa
19.10 histeroskopia
a ja zajełam się tym, co kocham najbardziej
Od dłuższego czasu, bezskutecznie szukam pracy. Jakiejkolwiek.
A co kocham najbardziej ? DZIECI ! więc dlaczego tego nie wykorzystać?
Założyłam grupę na fb i dodałam, gdzie mogłam ogłoszeniePoszukuje dzieciorków do pilnowania
Może to jakoś mnie uleczy
Spore zainteresowanie, może dlatego, że uwielbiam i kocham wszystkie dzieci świata
Do tej pory tylko z jednym dzieckiem się nie dogadałam, ale to chyba dlatego, że zraziła mnie do siebie jej mama. Dziewczyna niby miła, niby wszystko ok,a podstepem mnie sprawdzała na każdym kroku i myslała, ze nie domysle sie dlaczego wydzwania co 15 minut ;p
Dziewczynko okropnie rozpieszczona. ogólnie tragedia.
Ale resztacud, miód i malinka
aniabbb, Ola_45, bacha8709, Doti87 lubią tę wiadomość
-
aniabbb wrote:heh dziewczyny sorry chciałam polubić wasze wiadomości a kliknęlam "nie lubię" jak wczesniej też tak robiłam to bardzo przepraszam:)zakrecona jestem jak baranie rogi:)
To wprowadzili chyba dzisiajOla_45 lubi tę wiadomość
-
no to o tyle dobrze bo myslałam ,że cały czas tak robiłam:)Wyszłabym na bardzo koleżenską hihiInvicta Warszawa
19.10 histeroskopia
Kate - dzisiaj już byłam na zakupach i słodkie śpiochy kupiłam.
Powinnam kupić wreszcie coś na 54/6cm, bo prawie nic nie mam.
A z bliźniakami Ci zazdroszczę, może i nam wyjdą.
Dwa razy więcej będziesz czuła.
Doti - trzymam kciuki żeby nieprzyszła!!Kate4 lubi tę wiadomość
05.10.2015, Emily
16.08.2016, Gabi -
bacha8709 wrote:Czytałam też na kilku forach, że często mężczyźni na poprawę nasienia suplementują L-Karnityne i Mace. Inni Selen + E i Salfazin.
Ważne jest też aby twój mąż zrobił sobie badania hormonalne, aby sprawdzić czy nie ma żadnych zaburzeń.
Warto poszperać po forach również tym na ovu. Jest tam dużo dziewczyn które opisują problemy swoich facetów i jak sobie radzą. Uwierz mi wśród nich jest dużo przypadków, gdzie lekarze dawali szansę na zapłodnienie tylko przez in vitro a po suplementacji 3 miesięcznej zachodzili w ciążę.
Na razie kupiłam Salfazin i muszę powiedzieć że łyka ale muszę go pilnowaćA jeszcze się zastanawiam nad tym Maca
Staram się myśleć pozytywnie tym bardziej że M pochodzi z wielodzietnej rodziny i to w każdym pokoleniu zawsze było ich sporo więc mam nadzieję, że uda nam się poprawić żołnierzykiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 19:15
bacha8709, Hashija lubią tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Jussio na pewno Wam się uda trochę te żołnierzyki podreperować!
aha i dzięki za info o badaniach nasienia! M dzwonił ale już mają zamknięte, jutro spróbujemy a jak tam się nie uda to już ma umówione badania na środę.
Marjotka - sama wypilnowałam się dzieciaków w rodzinie, po znajomych i jako niania przez 2 lata, było bardzo fajnie chociaż czasem bardzo męcząco, ale ja też uwielbiam dzieciaki i świetnie się z nimi dogaduję więc tak jak Ty sobie nie wyobrażam nie mieć dzieci. Ale cały czas się nie poddaję i wierze, że uda się tak mnie jak i Tobie, Jussio, Doti i całej reszcie która się stara. Musi nam się udać!
Doti ja trzymam za Ciebie kciuki więc mam nadzieję, że nie na darmo i że w końcu Ci się udało, tylko żebyś nie zapomniała napisać co i jak!
A ja dziś zaczynam znów 5-dniową przygodę z moim przyjacielem Clomarjotka, Doti87 lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)
-
Cześć Moooni
Myślę, że nikt nie będzie mi miał za złe jak powiem, że "oczywiście, że można!"
Robiliście już jakieś badania?
Nadziejka, Kate widziałyście jakie śliczne ubranka są w Pepco? takie malusieńkie słodziochy...mmm...też bym już chciała takie kupować...
marjotka, Moooni lubią tę wiadomość
26.08. - Ignaś ❤️ 1730 g 42 cm (ur. w 31 tc 3 dc)