Staraczki w 2015 !!!
-
WIADOMOŚĆ
-
oj tak
Ale nie przejmuje się -moja mama uważa ,że normalne osoby są nudne.Czasami Więc warto pozwolić sobie na trochę dziwności
(chociażby pod koniec cyklu
)
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Moooni wrote:Hej witam wszystkich, można dołączyć? Własnie rozpoczelam 34 rok życia, staramy się o pierwsze dziecko od roku....
Jeżeli chodzi o badania to ja myślę jak dziewczynyWarto pójśc do dobrego gin i on już na pewno zleci co potrzeba, szczególnie że już macie rok starań za sobą
i przepraszam bo zabrzmi to głupio i mam nadzieję że się nie obrazisz
ale w hmm... w twoim wieku
to napewno zleci ci szczegółowe badania
A jak chodzi o tabelke to napisz tylko który to twój cykl starań i termin spodziewanej @ to cię dopiszę na pierwszą stronę bo resztę informacji już mamLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
15cykl starań - Ten szczęśliwy
18.06.2016 Szymek jest już z nami
Nigdy się nie poddawaj, nawet jeśli czujesz, że nie możesz iść dalej. -
Doti to ja trzymam kciuki żeby franca się nie pojawiłaLuty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
She86 wracacie już teraz do starań? Wszystko wyleczone??Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Wiecie co wczoraj pogadaliśmy z M o naszej sytuacji... pogadaliśmy, poryczeliśmy, plan działania ustalony, w sobotę badanie krwi, a usg dopiero w lipcu bo lekarz na urlopie
ale powiem wam że jakoś mi tak lżej na sercu się zrobiło jak usłyszałam od M że pójdzie na te badania
Aaa i jeszcze wczoraj zamówiłam dla siebie Inofem a dla męza Mace... nooo i tak się teraz nafaszerujemy, że nie ma bata nasze wyniki muszą być lepsze
Ja przepraszam że tak smęce cały czas o tym samym, ale muszę się komuś wygadać bo inaczej czuję że eksploduję, a moja rodzinka odpada bo nie chcę żeby wiedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 07:42
violett lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Jussio od tego tu jesteśmy
fajnie,że porazmawialiście. To naprawde pomaga. Też po takiej rozmowie poczułam się lepiej. Baaa nawet ten stres z brakiem ciąży minął. Wszystko będzie dobrze zobaczysz
Doti kciukasy trzymam i wirusy posyłam!!!
Ja ide 23czerwca na kolejne usg. Mam nadzieję,że wszystko będzie wporządku i zobaczymy serducho. Bardzo się denerwuje. Trzymajcie i za nas kciukasyHashija, jussio lubią tę wiadomość
-
Jussio smeć do woli, nie krepuj się
masz złotego męża w ogień dla Ciebie wskoczy i nie jest rozkapryszonym facetem. Wie co ważne i ważniejsze. Takich małżeństw powinno być więcej.
Ja na swojego nie narzekam, też jest z tych zlotychjussio lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 16:37
gorgeous lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️ 31/01/2026 🍀❤️
Został 1 ❄️
-
No kochana piękne, cudne, śliczne dwie wyraźne, grubiutkie kreseczki
Tylko pozazdrościć
I cieszyć sie twoim szczęściem
GRATULACJE!!!!!!
gorgeous lubi tę wiadomość
Luty 2014 pozamaciczna - brak prawego jajowodu - PCOS - Słabe nasienie
Dziewczyny, ja nadal nie wierzę!! Wręcz zmusiłam się do wykonania testu, bo miałam go zrobić jutro, ale pomyślałam "a co mi tam"... Nie wierzę po prostu!! jak dobrze, że jutro mam wizytę u ginekologa! Ach, normalnie jestem w szoku... :**
bacha8709 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję :* Tylko teraz cały czas będę się zadręczać, bo od ostatniej miesiączki dwa razy piłam alkohol i to w sporych ilościach ;( Wcześniej bardzo się pilnowałam, ale doszłam do wniosku, że popadnę przez to w paranoję i wypiłam. Nie daruję sobie, jeśli przez to, stanie się coś złego